Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

750 kalorii dziennie , jak szybko strace 5 kg

Polecane posty

Gość gość

moja znajoma polecila mi koktajle pic 5 razy dziennie , jeden ma 150 kalorii ona schudla w miesiac 6 kg a ja z moimi 5 zmagam sie od 3 lat i nic nie rusza w dol zastanawiam sie tylko czy na tych koktajlach dam rade fizycznie i w ciaglym ruchu pracowac 8 godzin dziennie

Gość gość
Nie dasz rady, to raz. Dwa, że rozwalisz sobie metabolizm i jak zaczniesz jeść normalnie, nawet niewielkie porcje, to szybko przytyjesz. Ułóż sobie sensowny jadłospis i się go trzymaj, schudniesz wolniej, ale skuteczniej.

Gość gość
Szybko stracisz, szybko odzyskasz

Gość gość
Na zdrowej diecie 1200 kcal i ćwiczeniach 3 razy w tygodniu po 1-1,5 h spokojnie schudniesz w miesiąc te 1,5 kg. Gwarantuje Ci to. Także nie polecam koktajli bo to bzdura i można schudnąć prawie tyle samo w zdrowy sposób.

Gość gość
Przeprasz za pomyłkę. Schudniesz te 5 kg w mies na dziecię 1200 i ćwicząc

Gość gość
"gość dziś Na zdrowej diecie 1200 kcal i ćwiczeniach 3 razy w tygodniu po 1-1,5 h spokojnie schudniesz w miesiąc te 1,5 kg. Gwarantuje Ci to. Także nie polecam koktajli bo to bzdura i można schudnąć prawie tyle samo w zdrowy sposób." TO nie jest zdrowa dieta tylko głodówka Przy takiej aktywności min 1800 kalorii (nie licząc kaloryczności warzyw bo tego można jesć ile dusza pragnie ) Na takiej diecie ja schudłam 15 kg a moja przyjaciółka 40 kg .

Gość gość
Zrób sobie dietę jogurtową, zakłada ona utratę 6 kg w 2 tyg., ja zrzuciłam 5 w 3, utrzymuję wagę od 7 mcy, zrzuciłam jeszcze 2 kg, teraz już jem wszystko.

Gość gość
Ustal sobie kalorycznosc 1500 plus godzina cwiczen dziennie. Mozesz jezdzic do pracy rowerem na przyklad. 750kcal owszem stracisz 5 kilo a nawet i 7 ale nie vedziesz miala sil pracowac i odzyskasz z nawiazka

Gość gość
Skoro autorka stara się przez 3lata o utratę 5kg to znaczy, że ma już tak bardzo spowolniony metabolizm, że bardziej się chyba nie da. Włączyć więcej ruchu i metabolizm podkręcisz bo dieta to u ciebie chyba nie wiele da (chyba, że liczysz się z jojo).

Gość maandarynka32
To chyba niebezpieczne dla organizmu. Są inne, bardziej zdrowe sposoby na to, by zrzucić kilogramy. Można sobie zliczać kalorie to całkiem pomaga, bo wiesz ile jeszcze możesz zjeść. Posiłki co 3 godziny 2 litry wody i już odczujesz, że jest Ci lżej. Do tego dorzuć ćwiczenia i zobaczysz, że będzie lepiej. Wiem po sobie, bo chodziłam z kartką i zapisywałam co zjadłam i o której. Do tego chodziłam na 30 min treningi do fitcurves, gdzie byłam pod okiem trenera i kilogramy spadły. Nie wiem jak Ty ale ja jednak wolę zdrowo się odchudzać, a nie później mieć problemy.

Gość gość
tu autorka dziewczyny mowicie cwiczyc trenowac ale no tak mi sie zycie ulozylo ze musialam wyjechac za granice 4 lata temu i kupilam taki grafik na sprzatanie od pewnej pani i sprzatam , fakt zarabiam te 3000 euro w miesiac ale uwierzcie mi po 8-10 godz biegania z odkurzaczem mopem scierka tu i tam ja nie mam sily na trening :( :( :(

Gość gość
w sumie powinnam przy takiej pracy bardzo szybko wrocic do mojej starej wagi 49 kg a tu przybralam 5 :( mam 41 lat czy to na starosc tak tyje sie , no i tem brzuch najbardziej mnie dobija , zawsze mialam wrecz wklesly a teraz czuje sie jakbym znowu w ciazy byla

Gość gość
A koleżanka powiedziała ze ta dieta ma 2 etapy w pierwszym chudniesz te 5 kg w miesiąc w drugim w ciągu 2 miesięcy przybierasz 8 do 10.

Gość gość
nie nie mowila , zobaczymy wiec jak bedzie w praktyce

Gość gość
"zdrowa" dieta 1200? Hahaaaa. Na podstawowy metabolizm (czyli żeby mieć siłę wstać z łóżka i codzienne czynności) szczupłej osobie potrzeba co najmniej 1500kcal. Skoro autorka chce się odchudzać to podejrzewam, że szczupła nie jest. Główne motto odchudzania: "nie przytyłas w tydzień (czy nawet dwa) więc nie oczekuj że w tydzień schudniesz". A diety poniżej 1500kcal kończą się ogromnym efektem jojo i rozwalonym metabolizmem.

Gość gość
Nie szczupla nie jestem , ale bylam zale zycie szczupla z okresami ze bylam chuda , teraz mam bebech i takie poduchy z tluszczu nad posladkami no i skora na udach mi sie styka ale z racji ze waze 55 kg to wiem ze nie moge odchudzic sie o 10-15 kg ale te 5 kg byloby super Jak pisalam mam duzo ruchu w pracy , nie jem chleba ( czasem kromke razowego prawdziwego a nie malownego syropem oraz w ogole nie jem slodkiegi i nie slodze ale awersje do slodkiego smaku mam od dziecka , takie dziwadlo ze mnie )

Gość baska651
Spożywać dziennie tak mało kalorii to głupota, bo później przybędzie Ci 2 razy tyle ile zleciało;/ więc nie warto.... Ja sama jestem na diecie i wiem co mówię, wcześniej głodziłam się itp jadłam tylko obiady i wyszło tak,że ważyłam później więcej niż zaczynałam się odchudzać, więc postanowiłam,że zrobię to inaczej i zaczęłam jeść regularne posiłki wartościowe ale nie jakieś mega duże ilości tyle bym się najadła a nie przejadła, dodałam również suplementację African Mango http://szzczupla-kobieta.pl bo to on powstrzymywał mnie od podjadania i zrezygnowania z diety.... No ale bez ruchu się nie obędzie i chodzę na basen i step aerobik;)

Gość gość
Moja dieta wygląda tak: Śniadanie: 4 jajka +pół ogórka. II śniadanie: 2 kromki razowego chleba z serkiem +pomidor. Obiad: Ok. 150-200 g kurczaka lub ryby+ surówka z kapusty lub selera. Podwieczorek 40g płatków jaglanych z musem jabłkowym z ksylitolem. Kolacja: Sałatka (bez żadnego białka)+ kromka chleba albo makaron razowy w sosie pomidorowym z cukinią. Co drugi dzień 40 min. zumby.