Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Mysha

jak zapomnie膰 o nim?

Polecane posty

B艂臋kitna chmurko to cudownie :) Gratuluj臋 i 偶ycz臋 szcz臋艣膰ia i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuu偶ej ilo艣ci motylk贸w po obu stronach :) 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Dzieki Dziewcz臋ta za milutkie zyczonka :) Nie s膮dzilam, ze moze mnie to jeszcze spotkac.. kto by pomyslal - w takim wieku? ;) I w tym stanie, w ktorym znajduje sie obecnie..? Zwlaszcza, ze moj wewnetrzny bol jeszcze nie ustal. Zastanawiam sie jak to mozliwe, ze jest we mnie miejsce na dwa tak rozne uczucia jednoczesnie.. ale do tamtego minionego wracam, jakby z przykrosci膮 - nie umiem tego jasno wyrazic.. Siedze sobie w pracy, a motylki buszuj膮 ;) Czuje sie jak ma艂olata :) to takie glupiutkie uczucie, hihi..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leaa
Witam wczoraj doznalam szoku!Nasz wspolny kumpel z moim bylym,wczoraj po piwku u mnie przyznal jaka mam u nas w tym grajdole opinie a ja w wieku 24 lat dotychczas mialam jednedo partnera w lozku i zeby bylo smieszniej podobno spalam z niezla gromadka a jak same wiecie ze"plotka to jadowita trucizna"podlamalam sie tym!Przeciez nie stane z boku i bede sie drzec na glos co wy wszyscy poje....by!Zawsze lubilam kokietowac,flirtowac itd.bo czemu nie,ale widze,ze to zaczyna byc mylone z puszczaniem sie !Z kim bym prawie nie stanela pogadac to romans niezle co!I Co wy na to zerwac znajomosc z tym kumplem,bo skoro mi to powiedzial to wydaje mi sie ze tak mnie odbiera!Czy juz w tym pieprzonym kraju nie mozna byc feministka i szukac,a nie w wieku 17 lat sie zareczac aby robic to legalnie!Kazdy ma chyba prawo do szczescia i wyboru -bede szukac dalej!Ale co mam nagle stac sie oschla aby nie gadali !Czekam co wy na to!PROSZE O RADE!JAK TO JEST U WAS!

Udost臋pnij ten post

Czesc dziewczynki! 馃尰 Mysha - rob tak jak napisalas w smsie, w pelni popieram. Niezapominajko - wiem, ze to bardzo boli, ale coz trzeba sie z tym pogodzic i nie rozpamietywac. Ja wszystkie wspomnienia zostawilam wczoraj za soba, wylalam je razem ze lzami. Juz do S nigdy nie wroce. Mala Lady - napisze do Ciebie e-maila. Blekitna Chmurko - o jakim wieku mowisz? Teraz dopiero mozna poznac smak milosci, tylko trzeba spotkac odpowiedniego faceta, ktory mysli tak samo. Ciesze sie, ze to Ciebie spotkalo i zycze wielu pieknych chwil. Kejti - nie Ty jedna masz dola :(, ale to pewnie przez ta pogode. Leaa - nie przejmuj sie tym co ludzie mowia. Pogadaja i przestana. Ty wiesz najlepiej i dalej badz soba, a kumplowi pokaz drzwi i odstaw na wycieraczke.

Udost臋pnij ten post

Czesc Wam:) Jestem dzis okropnie wymeczona, niby nic takiego ciezkiego nie robilam, ale normalnie padam z nog......... Kloe-odpoczynek napewo dobrze Ci zrobi, wyluzujesz sie, zabawisz, potancujesz i nabierzesz ochoty do zycia, dobrej pogody Ci zycze, a przynajmniej zeby nie padalo:) 馃尰 Niezapominajko-nie zadreczaj sie myslami, nie katuj sie, ze wtedy nie bylas ta jedyna-jesli nawet to teraz to nie ma znaczenia-nie jestescie juz razem. Powiedz glosno sama przed soba, ze to juz koniec, ze to nie wroci. Pewien etap w zyciu sie zakonczyl, ale tym samym rozpoczal sie nowy-z pewnoscia lepszy. Takie rozmyslanie na dobre CI nie wyjdzie bo jeszcze dojdziesz do wniosku, ze to Ty nie umiesz kochac, ze nie dawalas z siebie wystarczajaco duzo w tym zwiazku a prawda jest taka, ze to nie byl facet Twego zycia, bo gdyby byl to bylibysce razem nadal i nie pisalabym do Ciebie tych slow,, pozdrawiam cieplutko 馃尰 Myshko - najwazniejsze jest to abys wierzyla w siebie i w to co wiesz, ze bedzie dla Ciebie dobre. Pamietaj, ze za slowami musza isc czyny-gadac kazdy potrafi. Jesli nadal bedziesz tak pomiedzy i nie bedziesz pewna Waszej wspolnej przyszlosci to wydaje mi sie, ze dobrze by bylo rzeczowo porozmawiac z Olafem-nie mozesz zyc w takim zawieszeniu, wydaje mi sie ze dobrze by bylo aby O sie zdecydowal, jakos okreslil bo piszesz, ze prawie sie oswiadczyl...... wiec cos to chyba znaczy-takich slow nie mowi sie bez powodu. Jesli nie jestes pewna to z nim porozmawiaj, ale tak szczerze, nie pozwol aby wymigiwal sie od odpowiedzi-musisz wiedziec na czym stoisz, 馃尰 B艂ekitna Chmurko-jesli to sa motylki to na 100% sie zakochalas:) Ale fajnie-kolejna zakochana :) 馃尰 呕ycze aby motylki nigdy nie zmeczyly sie tym lataniem:) 馃尰 馃尰 馃尰 Leaa - a czy mozesz zmienic towarzystwo w ktorym na codzien sie obracasz, chodzi mi o znajomych czy kumpli? bo tak szczerze to zadni znajomi jesli obrabiaja Ci tylek za Twoimi plecami, kopa w tylek i dowidzenia!!! Na cholere Ci takie osoby? Co do Twojego zachowania to Ty najlepiej wiesz czy jestes prawdziwa czy nie i czy cos mozesz i chcesz w nim zmienic, ludzmi sie nie przejmuj, 馃尰 Kama - ile ja bym dala aby tak poszalec na rowerze, ale zywcem nie mam kiedy:) Chyba myslimy tak samo-nalezy palic wszelkie mosty za soba i nie wracac do wspomnien, bo to boli, bardzo boli, a zycie idzie dalej i to przeciez od nas zalezy jakie bedzie, a ze jestesmy silne babeczki to moze byc tylko dobrze 馃尰 Buziaki, spijcie slodko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leaa
Dziekuje dziewczynki za wsparcie!Przemyslalam to samo mysle co wy!Pozdrawiam!KOLOROWYCH SNOW!Pa,pa

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 dziewczynki:) siedz臋 w pracy ale to ju偶 ostatni dzie艅 przed d艂ugim weekendem. bior臋 sobie tylko 2 dni wolnego bo nie ma sensu wi臋cej w tak膮 pogod臋. a pogoda jest beznadziejna :( nic dziwnego 偶e mamy z艂e sampoczucie jak jest tak szraro brzydko i ci膮gle leje. mi sie ju偶 nawet z 艂贸偶ka nie chce wstawa膰 jak widz臋 co艣 takiego za oknem. na szczescie wyje偶d偶am i mam nadziej臋 humorek mi sie poprawi. znajomi chcieli mnie wyci膮gn膮膰 pod namiot ale wybilam im ten pomys艂 z g艂owy, zmarz艂am dzi艣 we w艂asnym 艂贸偶ku a co dopiero by艂oby pod namiotem ;) na ale miejmy nadziej臋 ze sierpie艅 bedzie bardziej s艂oneczny i ze uda nam si臋 jeszcze poopala膰 i pop艂ywac w morzu czy w jeziorku. bo dla mnie nie licz膮 si臋 wakacje bez k膮pieli. a tak przed wyjazdem - 偶ycz臋 wszystkim udanego weekendu, 偶adnych do艂贸w i zamartwiania si臋 (cho膰 nie przecz臋 偶e aura sprzyja temu, wiem na w艂asnym przykladzie;) ) sp臋d藕cie mi艂o czas i poprostu bawcie si臋 dobrze...trzymajcie si臋 cieplutko napewno doczekamy sie jeszcze prawdziego s艂onecznego lata. :)

Udost臋pnij ten post

No tak, pogoda pod psem, a ja jeszcze czytam smutna ksiazke ;( Kloe - przyjemnego weekendu, zarywaj facetow az milo i wracaj do nas cala i zdrowa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podrywaj i rzucaj
tylko tak z tymi kutasami nalezy postepowac :)

Udost臋pnij ten post

Hej dziewcz膮tka :) Po pierwsze umieram w pracy z nadmiaru zaj臋膰, naprawd臋 nie wiem za co si臋 zabra膰. Kejti, masz racj臋 musz臋 z nim porozmawia膰. I zrobi臋 to zapewne niebawem kiedy znowu si臋 spotkamy. Ostatnio zaczynam si臋 jednak zastanawia膰 czy j臋zyk jakim si臋 porozumiewamy te偶 nie jest przyczyn膮 r贸偶nych komplikacji. Fakt, dla mnie to niemal j臋zyk rodzimy, ale zawsze nie sw贸j :) A dzisiaj dosta艂am maila, pi臋knego maila i teraz siedz臋 z ciel臋cym wzrokiem patrz膮c w ekran.Napisa艂, 偶e kto艣 ostatnio si臋 go spyta艂 czy jest taki niedost臋pny czy tylko udaje. To by艂a jaka艣 laska na imprezie na kt贸rej gra艂. Jego odpowied藕 mnie rozczuli艂a - nie, nie udaj臋 偶e jestem trudny do zdobycia bo nie jestem. Jestem niemo偶liwy do zdobycia, bo na mojej drodze stan膮艂 cud, kto艣 przy kim blednie ca艂y 艣wiat... Podarowa艂a mi najpi臋kniejsz膮 mi艂o艣膰. Nie chc臋 ju偶 innej... Ach...... Ta cholerna odleg艂o艣c... :( KAMA tylko nie p艂acz.... ;)to nie jest smutne, to jest po prostu pi臋kna ksi膮偶ka...艢ciskam ;)

Udost臋pnij ten post

Wlasnie - piekna ksiazka, a przy mnie sterta chusteczek :( Ehhhhhhhhhh cholerne zycie! Ide do fryzjera, narka 馃憚

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 Dziewcz膮tka:) O pogodzie nawet nie wspomne...... :):):) Myshko-pieknie to uja艂:) Porozmawiajcie jaknajszybciej, a jezyk? No przeciez juz jakis czas sie nim poslugujecie, szczera rozmowa to jest to co jest Wam potrzebne i tyle. Ja mam zle skojarzenia z takimi pieknymi slowami-okazaly sie tylko slowami, nic za nimi nie szlo, mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie inaczej:) A jesli to jest prawdziwe uczucie to odleglosc nie ma znaczenia i jesli macie sie razem zestarzec to tak bedzie. Buziaki 馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leaa
Drogie KOBIETY!Cudownie ,ZE JESTESCIE!Bo kim byLby czlowiek bez rodziny i bez przyjaciol!Z kolega zerwalam kontakt,nikt toksyczny nie jest mi potrzebny!Wiem kim jestem I JAKA JESTEM!Kazda z nas powinna kochac siebie sama"bo jestesmy wszystkim co mamy my same"Ide ogladac na 1 film piekny"swiatelko w tunelu"Czlowiek po takim filmie wie jak wazne jest zycie i kazdy nastepny dzien!Pozdrawiam!ZYCZE MILEGO WIECZORKU I KOLOROWYCH PIEKNYCH SNOW!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leaa
Drogie KOBIETY!Cudownie ,ZE JESTESCIE!Bo kim byLby czlowiek bez rodziny i bez przyjaciol!Z kolega zerwalam kontakt,nikt toksyczny nie jest mi potrzebny!Wiem kim jestem I JAKA JESTEM!Kazda z nas powinna kochac siebie sama"bo jestesmy wszystkim co mamy my same"Ide ogladac na 1 film piekny"swiatelko w tunelu"Czlowiek po takim filmie wie jak wazne jest zycie i kazdy nastepny dzien!Pozdrawiam!ZYCZE MILEGO WIECZORKU I KOLOROWYCH PIEKNYCH SNOW!

Udost臋pnij ten post

Leaa bardzo si臋 ciesz臋 ze tak m贸wisz :) Masz racj臋, nale偶y si臋 trzyma膰 prawdziwych przyjaci贸艂 i rodziny. Szanuj siebie i zobaczysz pewnego dnia spotkasz Tego w艂a艣ciwego :) Tego Ci 偶ycz臋 z ca艂ego Myshowatego serduszka :) MI艂ego wieczoru 馃尰

Udost臋pnij ten post

Leaa bardzo si臋 ciesz臋 ze tak m贸wisz :) Masz racj臋, nale偶y si臋 trzyma膰 prawdziwych przyjaci贸艂 i rodziny. Szanuj siebie i zobaczysz pewnego dnia spotkasz Tego w艂a艣ciwego :) Tego Ci 偶ycz臋 z ca艂ego Myshowatego serduszka :) MI艂ego wieczoru 馃尰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Tak leaa, zawsze nalezy postepowac zgodnie ze swoim sumieniem i szanowac przede wszystkim siebie. Nie mozna dac sie zeszmacic, bo wtedy nie damy sobie rady same ze soba.

Udost臋pnij ten post

Slowa tej piosenki dedykuje komus, kto byl mi szczegolnie bliski, ale to juz na szczescie przeszlosc. Ch艂opczyku m贸j, jak to jest czu膰 , 偶e jeste艣 nikim i zostanie bol? Pytam si臋, chocia偶 ju偶 u mnie sentyment贸w dawno brak. Ch艂opczyku m贸j, jak to jest wiedzie膰, 偶e Twoja droga ma kierunek w d贸艂 ? Ch艂opczyku m贸j, jak jest by膰 na dnie ? Machasz n贸偶kami, czy czujesz ju偶 mu艂 ? Szczekasz Ty, a wygram ja. Mam teraz wszystko, znalaz艂am Go, a na Ciebie patrz臋 jak staczasz si臋 na dno, nie masz ju偶 nic, siejesz wci膮偶 sw贸j marny \"mak\". Mam teraz wszystko, bo kocha mnie tak, jak Ty nigdy i Ciebie nikt. Mo偶esz pomarzy膰 w chorych swych snach, 偶e mnie dotkniesz cho膰 raz.

Udost臋pnij ten post

Dzie艅doberek:) Leaa- i tak trzymaj馃尰 :) Szacunek do siebie samej jest najwa偶niejszy i do niczego zmuszac sie nie wolno. Ciesz臋 si臋, 偶e masz dobry humorek:) Pozdrawiam 馃尰 呕ycz臋 mi艂ego dzionka dla Wszystkich i s艂oneczka te偶 偶ycz臋:)

Udost臋pnij ten post

Witam Was w ten pochmurny dzie艅. A na pocz膮tek nie ma to jak dobra kawa z mleczkiem i fafeteria. No c贸偶 Mysho, pi臋kne s艂owa i oby mia艂y sens na przysz艂o艣膰, czego Ci 偶ycz臋 z ca艂ego serca. Pa. Na razie zmykam do pracy.

Udost臋pnij ten post

Witam w ten pochmurny dzionek. Czasami my艣l臋 偶e na po艂udniu Europy istnieje jaki艣 cholernie silny magnes, kt贸ry przyci膮ga ca艂e s艂onko. U mnie znowu pochmurno, ale 偶eby nie by艂o monotonnie - przesta艂o pada膰. Dzisiaj wszystko poprzewraca艂o si臋 do g贸ry nogami, najpierw omal nie zaspa艂am, teraz robi臋 jakie艣 krety艅skie b艂臋dy i czekam jak na zbawienie na godzin臋 16.00 :) No i dzisiam mam dzie艅 cham贸w...najpierw dowiedzia艂am si臋, ze moja intuicja nie k艂ama艂a - jeden prostak na liczniku. Potem kolejny. Licznik cham贸w i prostak贸w na t膮 chwilk臋 pokazuje magiczn膮 liczb臋 3. Ciekawe ilu jeszcze dolicz臋... ;) Pozdrawiam was wszystkich.

Udost臋pnij ten post

Witam! U mnie sloneczko probuje delikatnie przebic sie przez chmurki. Moze wyjde na rowerek? Mysha masz dzien na chamow? A dokop im, przeciez wiesz jak to sie robi :)

Udost臋pnij ten post

Kama jednego chama znasz ;) nie wiem czy powinnam go wliczac w og贸le w m贸j licznik bo to nawet nie cham, tylko CO艢 znacznie gorszeg, ale nie mam podkategorii. Na razie 3 :) ale za to te偶 kilku fajnych ludzi na 艣cie偶ce.... Mo偶e to b臋dzie dobry dzie艅? :)

Udost臋pnij ten post

A ja dostalam wczoraj kilka smsow od kogos, kto zawsze wyczuje kiedy jest mi zle i wtedy szuka ze mna kontaktu. Czyz to nie piekne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rokita
No i jak si臋 zako艅czy艂a ta historia. Utrzymujesz z nim kontakt ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marta30
dziewczyny b艂agam pom贸偶cie! czy go艅cowi p艂aci si臋 za dostarczenie kwiat贸w?

Udost臋pnij ten post