Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Polsce największe zadupia to okolice Rzeszowa, Tarnowa, Lublina, Białegostoku

Polecane posty

Gość gość

okolice Radomia, Kielc ta wschodnio poludniowa częsc Polski mentalność ludzi z tych stron a z Poznania , Sląska a Radomia i Mielca to przepaść

Gość gość
Cóż, niestety pochodzę z podkarpacia i muszę sie zgodzic, ze jest to biedne województwo. Ale bardzo piekne, kiedy wyjechałam do Warszawy to brakuje mi zielonych lasów, Bieszczad. Warszawa jest może bogatsza, ale nie tak piękna.

Gość gość
Mielec głupku jest na wschodzie głupku naucz się geografii Mielec jest w ścianie wschodniej Mielec jest koło Rzeszowa

Gość gość
bialystok to same zdziry ze szkol katolickich

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Autorze co sądzisz o Opolu i Namysłowie? Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia

Gość gość
To prawda,ale tak samo biedne i zacofane mentalnie sa wsie popegierowskie na zachodzie Polski.Ogolnie polskie wsi i.miasteczka to takie skanseny mantalne,liczy sie ksiadz,cobludzie powiwdza itp.

Autorze serio nie słyszałeś o takim mieście jak Namysłów (województwo opolskie)?

Gość gość
wiem k***a gdzie jest Mielec pajacu co do Warszawy masz tererny zielone, wsiadaj w autobus i jedz do lasów w Rembertowie, Sulejówku, Wawrze (Mazowiecki Park Krajobrazowy) albo Kampinowski Park Narodowy, metrem na Młociny a potem autobusem podmiejskim kierunek Palmiry. bywałem służbowo w różnych miastach i niestety podkarpacie, małopolska poza Krakowem i świętokrzyskie to ogolnie mentalna ciemnota :(

Gość gość
W Namysłowie i Opolu jeszcze nie byłem, tylko przejazdem w Opolu, pewnie keidyś tam będę w drodze do Wrocławia.

A skoro nazwałaś mnie pajacem i napisałaś wiem k***a gdzie jest Mielec pajacu to czy wiesz gdzie jest Namysłów?

Gość gość
10:13- byłam na tych " teranach zielonych" bo mieszkam w Warszawie od kilku lat, ale wybacz z Bieszczadami żaden, nawet najlepszy park w miescie nie ma sie co równać ;) Może Warszawa jest bogatsza, ale jej rejony są po prostu brzydkie i mało malownicze

Warszawa leży na nudnym terenie Rzeszów Kraków są blisko gór Kielce są w górach Wrocław jest blisko gór Opole jest blisko gór z Wrocławia i opola w góry jest tylko 60 km czyli godzina drogi :) a Warszawa ma daleko w góry, Mazury i nad morze

Gość gość
A w ogóle Warszawę traktuję jako przejściowy etap w moim zyciu, marzę żeby wyjechać gdzieś np. na południe Francji i tam zamieszkać w przyszłości...W Bieszczadach niestety nie zamieszkam bo są biedne, ale gdybym tylko miała tam dobra pracę to bym się nie wahała . Jak jadę nieraz do Warszawy przez miejscowości takie jak Ostrowiec Świętokrzyski czy Radom, to niestety są one straaasznie brzydkie, tak samo jak inne miejscowości po drodze. Nie obrazajac nikogo z tamtych stron, ale są brzydkie i tyle. Wsie i miasteczka na podkarpaciu może i są biedne, ale malownicze, jest wiele lasów, gór

NAMYSŁÓW JEST FAJNY BO Z Namysłowa jest 60 km do Wrocławia i Namysłów ma bezpośrednie połączenie kolejowe z Wrocławiem i w godzinę pociągiem z Namysłowa do Wrocławia można dojechać

Gość gość
Nigdy nie byłam w mieście Namysłów ale wierzę Ci

Gość gość
Tak Rzeszów i Tarnów to zad***e

Gość gość
Na Dolnym Śląsku zresztą też jest ładnie tylko biednie ;) Wiem, bo byłam. NIestety w Polsce jest tak, ze te biedne wojewodztwa są ładne i malownicze, ludzie gościnni, choć często prości, a te bogate miasta są nijakie... nawet Kraków, niby taki zabytkowy i ładny, ale są też ulice przypominające slumsy. Tylko centrum Krakowa jest ładne na dobra sprawe.

Gość gość
Ktoś chyba ze wschodu sobie wmawia na siłę jak u nich pięknie ;) Polska wschodnia to Polska klasy C i tyle , wcale nie jest tam piękniej niż w żadnym innym mieście , mnie się Rzeszów Lublin i Białystok nie podoba , miasta jak miasta tylko ze tam prostaki żyją i tyle mwntalnosc jak u Ukraińców

10:33 a co sądzisz o Namysłowie to 16 tysięczne miasto powiatowe co o takich miastach powiatowych na Dolnym Śląsku typu Namysłów Złotoryja czy inne tego typu sądzisz?

Gość gość
Nic o Namysłowie nie Sądze

Gość gość
10:33 - bo to piękne regiony, tylko niestety biedne :) A Warszawa i okolice są brzydkie i bogate... Wyjechałam do Warszawy tylko ze wzgledów ekonomicznych, nawet lubię to miasto, ale nie chcialabym tu zostać na zawsze

Gość gość
10:33- może Rzeszów sam faktycznie nie jest jakis zachwycający (choc to bardzo zadbane miasto i czyste), ale Bieszczady są bardzo ładne. W ogóle południe Polski jest moim zdaniem najładniejsze bo ja lubię góry, nie lubie jak jest płasko wszędzie bo to jest nudne

Gość gość
Hahahahahahah pochodzę z Polski Wschodniej (blisko Kielc) zaręczam że żyje się na poziomie i cywilizacja tam dotarła, za to Górny Śląsk jest najgorszym zad***em, jakie w Polsce widziałam. Pracowałam tam kilka lat i to oni się mają na niekorzyść do reszty Polski. Nigdzie w Polsce nie widziałam takiej dewastacji budynków, takich szkód górniczych i takiego syfu na ulicach miasta. Ze nie wspomnę o ludziach, którzy gadają śląską gwarą, mają braki w edukacji, mentalność a la "córciu jak męża do 20tki nie złapiesz to będziesz stara panna" potem do 24 roku życia trzeba za niego wyjść, do 30tki narodzić kilkoro dzieci i cale życie dom-kościół,dom-kościół (bo pracować mąż ci raczej nie pozwoli) i jak w niedziele nie ugotujesz rolady z kluskami, to mąż urwie ci głowę. Do tego wszystkiego dochodzi WROGOŚĆ do przyjezdnych tzw.goroli np.ja jako młoda dziewczyna prawie dostałam wpier... od śląskiego menela, który słyszał, jak mówię do sklepowej po polsku a nie w gwarze. Każdemu odradzam te okolice do zamieszkania. Parę biurowców w Katowicach i autostrada nie ratują sytuacji :D

Gość gość
A Namysłów (województwo opolskie)?