Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakim cudem w dobrze platnej pracy u kogos, macie czas na kafe caly czas?

Polecane posty

Gość gość
19:11 "to nie sadze bys poradzila sobie w scislej dziedzinie" kaczanie, a chemia to nie jest scisla dziedzina? Znam chemiczki ktore matmy nie umialy, a nawet informatykow ktorzy jechali na trojcach z matmy. Debilka z ciebie ze hej

Gość gość
Ludzie informatyka to nie matematyka. Chociaż fakt, trochę jej ba studiach jest. Ale to, że ktoś nie był orłem z dyskretnej nie oznacza, że jest kiepskim sieciowcem czy bazodanowcem. Inna kwestia z tym co to dziewczatko pisze (ta z pretensjami do rodziców i brakiem korków). Jeżeli myślisz, że ja studiach ktoś się z ludźmi piescil i tłumaczył jak chłop krowie ma rowie całki czy 2zasade termodynamiki to jesteś w błędzie. Przyszedł dr powiedział to jest w takich i takich książkach i proszę przerobić. I nikt nie płakał z powodu braku korków w lo. Albo bierzesz pewne rzeczy na klatę i idziesz dalej albo uzalasz się do końca życia i stoisz w miejscu.

Gość gość
Odpowiem na pytanie autorki. Pracuje w sektorze bankowym, stworzyłam zespół który pracuje, a ja nadzoruje, jeżdżę do klientów, rekrutuję ludzi do pracy w oddziałach. Więc suma sumarum mam czas średnio 4 godziny w ciągu 8 godzinnego dnia pracy. Zaczynałam od stanowiska doradcy, robiłam szkolenia, kursy. Więc to nie jest tak, że dajcie mi dobrze płatna pracę. Trzeba mieć do tego odpowiednie wykształcenie, kwalifikacje i predyspozycje.

Gość gość
gość dziś 19:11 "to nie sadze bys poradzila sobie w scislej dziedzinie" kaczanie, a chemia to nie jest scisla dziedzina? Znam chemiczki ktore matmy nie umialy, a nawet informatykow ktorzy jechali na trojcach z matmy. Debilka z ciebie ze hej x Nie wiem, co tak strasznie cię zabolało...to znaczy domyślam się ;)