Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety spod znaku Barana...

Polecane posty

Gość gość

Jakie sa??? Czy to prawda ze lubia zdobywac facetow za wszelka cene???

Gość gość
eee...może nie za wszelką cenę, ale jak ktoś ma osobowość dosłownie barana to musi mieć to co sobie upatrzył

Gość gość
Choleryczki, które zawsze mają rację(w ich mniemaniu)!

Gość gość
chciałabym powiedzieć, że to tylko znam zodiaku, ale jestem choleryczką i zawszę muszę mieć rację :P

Gość gość
Nerwowe, uparte niesamowicie , dominujace, slabo zorganizowane., wrazliwe, musza dobrze kogos poznac zeby zaufac w 100% chodz sa bardzo towarzyskie, kochliwe sa ale gdy juz sie zakocha na maksa to sa wierna no i lubia seks

Gość gość
a ja mam 2 kolezanki z tego znaku i są swoim zaprzeczeniem jedna marcowy baran wyszczekana jędza i pewnie by poleciała za portkami a druga z kwietnia kompletnie inna, miła choć ma w sobie energię ale ta pozytywną, jest wrażliwą osobą ale na siłe to ukrywa, lubi pomagać innym, zrównowazona i nie sądzę by leciała za facetem:)Moim zdaniem najlepiej poznać bliżej daną osobę i wtedy oceniać próbować:)

Gość gość
Ja myślę czy to Baran czy inny znak to kazda normalna kobieta lubi jak ją NORMALNY FACET podrywa czy wykonuje pierwszy gest a nie na odwrot

Gość gość
Aneta kręglicka jest z 23 marca więc jest spod Barana, kwintesencja kobiecości i klasy z wyższej półko, kobieta z zasadami podobno, wydaje się zrównoważona i inteligentna.

Gość gość
20:26 Zgadzam się.

Gość gość
Hanna Bakuła, pisarka, baran, miala 4 mężów wyszczekana jak cholera:D

Gość gość
Jezeli kobieta spod tego znaku daje ci odczuc ze stoi za toba niemalze w kazdej sytuacji to jak to odebrac???

Gość gość
normalnie, może ma takie samo zdanie w danej sytuacji,barany sa szczere i nie chciałoby im się cos udawać, a druga sprawa musi Cię lubieć co tez chyba jest normalne? Czy Jej sympatia do Ciebie przeszkadza Ci? Jeśli tak to trzeba Jej powiedzieć a na pewno palcem nie ruszy, Baranki sa z reguły honorowe :)

Gość gość
no ale jak Ci matkuje to może uważa Cię za ciamajdę?:DDDD:PPPPP

Gość gość
Mam koleżanki spod tego znaku, fajne dziewczyny, silne, dominujące, denerwujące wśród nich jest to, że często podkreślają np niską wagę lub niski wzrost

Gość gość
Z tego co wiem to bardzo mnie lubi a nawet jest cos wiecej :) Pytam tylko czy to mozliwe ze sie zakochala na tyle zebym byl dla niej kims waznym o ile nie najwazniejszym ;)

Gość gość
gość dziś jak w każdej sytuacji stoi za Tobą, to nie możesz wiedzieć, co się za Twoimi plecami dzieje lub może wydarzyć ;)

Gość gość
21:42 durne pytania

Gość gość
21.42 no a Tobie zależy na Niej, jakos Jej to okazujesz? A to,że tak obstaje za Tobą to na bank wyraz sympatii a czy zakochania, to ja Jej nie widzę, sam musisz wywnioskowac:) Wydaje mi się,że na pewno musisz być dla Niej wazny inaczej by się Tobą nie przejmowała bo czy za innymi tak obstaje jak za Toba?pewnie nie:)

Gość gość
wiara w znaki zodiaku to jest średniowiecze. mam koleżankę która jest z tego samego miesiąca i dnia co ja a jesteśmy totalnie inne. człowieka kształtuje życie i geny a nie koniunkcja planet.

Gość gość
21.42 jak sie zakochała to musisz być dla Niej wazny

Gość gość
Ona pewnie go onieśmiela dlatego takie pytania

Gość gość
gdy kobieta kocha to widać to w oczach, zakochany człowiek tęskni za kontaktem wzrokowym ponieważ w fazie zapoznawczej jest ona pożywką dla uczuć.

Gość gość
Czyli wszystkie osoby urodzone pomiędzy 21.03 a 19.04 są takie same? I w innych "przedziałach" też? Nie widzicie, w jakie bzdury wierzycie?

Gość gość
nie są takie same podano tu przykłady choćby Bakuły czy Kręglickiej czy inne z życia czytaj dokładnie

Gość gość
Ja jestem spod Barana i gdybym musiała zdobywać faceta to palcem nawet bym nie ruszyła a dlaczego? Bo facet dla mnie musi mieć jaja i być facetem a nie jakimś wymoczkiem za ktorym trzeba latać, bo nie potrafi się ze mną umówić, bo nie wie czego chce. Facet dla mnie ma być ostoją a nie ja matką dla niego!

Gość gość
upu

Gość gość
11:21 Dokładnie, preferujemy dominujących mężczyzn , czasem dominujemy ale przez krótką tylko chwilę - kobieta baran.

Gość gość
Żeby wierzyć we wpływ znaków zodiaku na charakter to trzeba być dość zabobonnym i ograniczonym człowieczkiem...

Gość gość
11:21 Dokładnie, preferujemy dominujących mężczyzn , czasem dominujemy ale przez krótką tylko chwilę - kobieta baran. Oczywiście dominujący w sensie pozytywnym , nie że ma władze nad nami ale robi pierwszy krok, i zachowuje się jak facet a nie c*pa.

Gość gość
13:44 Wierzę , gdyż znam wielu ludzi, których cechy znaku zodiaku są aż nadto wyraźne. Może nie wszystkie z wymienionych ale większość na ogół się zgadza. Z moim horoskopem jest nie inaczej, wszystko pasuje jak ulał.