Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wasted Years

Długo byłem prawiczkiem, mam ochotę odbić sobie stracone lata

Polecane posty

Gość Wasted Years

Stąd mając 30 lat mam straszną słabość do studentek. Pomimo, że nie jestem już prawiczkiem, to odczuwam ogromny brak prowadzenia beztroskiego życia seksualnego w młodym wieku, takiego zupełne innego jak w poważnym wieku. No i mając kiedyś relację ze studentką, zapamiętałem jej ciało, piękne i świeże.

Gość gość
:D x a Marta co?

Gość Wasted Years
Taka myśl mi się nasuwa, że nie dane już mi będzie spróbować prawdziwie młodzieńczych, ognistych relacji.

Gość gość
Pierwszy seks kobiety gdy traci dziewictwo według Pisma Świetego oznacza związek małżeński. Gdy kobieta współżyje potem z innymi mężczyznami, to uprawia nierząd, czyli staje się nierządnicą.

Gość gość
Ta odp .wyzej to widzialam w innym topiku....hehe tu tak zawsze

Gość Wasted Years
Najgorzej to ładować się w małżeństwo i dzieci, jak się nie wyszalało.

Gość gość
najgorzej to jak taki podstarzały nierządnick szaleje :O

Gość Wasted Years
Chcę sobie odbić suche lata.

Gość gość
To zapisz się na basen :P

Gość Wasted Years
Mega zabawne.

Gość gość
Ja jestem prawikiem 26 letnim, wcale nie brzydkim, ale nie mam kontaktu z kobietami. Czasami chcę mi się kochać z kobietą, tak namiętnie, aby nasze ciała się ze sobą złączyły, całować jej nogi, stopy, tyłek, cipkę, i i również kochać się z nią z finezją i również pieprzyć ją ostro trzymając za włosy od tyłu. Może się to kiedyś spełni, a jak nie to trudno, płakać nie będę.

Gość gość
gość 2017.03.29 Pierwszy seks kobiety gdy traci dziewictwo według Pisma Świetego oznacza związek małżeński. Gdy kobieta współżyje potem z innymi mężczyznami, to uprawia nierząd, czyli staje się nierządnicą. X Mężczyzn to też dotyczy męski szowinisto.

Gość gość
Oczywiście -jak tylko zaczniecie podrywać i zapewniać byt mężczyznom. Do tego tak jak mężczyźni w Polsce nie będzie wymagać urody

Gość Wasted Years
Jednocześnie wolałbym, żeby moja przyszła żona nie miała bujnej przeszłości. :P

Gość gość
gość wczoraj Oczywiście -jak tylko zaczniecie podrywać i zapewniać byt mężczyznom. Do tego tak jak mężczyźni w Polsce nie będzie wymagać urody X Na szczęście na świecie nie tylko polacy żyją więc spadaj na drzewo. Podrywają mnie mężczyźni innych narodowości i nie muszę być z takim polakiem jak ty.

Gość gość
wczoraj Wytłumacz mi w jakim celu mam podrywać mężczyznę, któremu nie podobam się? Po co mi taki mężczyzna? Podrywaj takie kobiety, które podobają się tobie a jak nie podobają się to nie podrywaj.

Gość gość
Kazdy chlopak byl kiedys prawiczkiem badz nadal jest.:) na Kafe przyjelo sie mowic PRAWIK (facet ok 30tki niemajacy zadnych doswiadczen z kobieta, bardzo czesto mamisynek, bojacy sie kobiet, majacy awersje do kobiet). Osobiscie uwazam, ze typowy prawik nie jest odpowiednim kandydatem na meza. Nie chodzi o to, ze brak doswiadczenia w seksie to cos zlego. Nie ! Nie kazdy musi ruccchac wszystko co sie rusza, choc to faceci maja na tym punkcie kompleksy, a nie kobiety, ktorym to przeszkadza. To jakis MIT, ze kobietom sie przypisuje, ze niby oczekuja i wymagaja tego od faceta, doswiadczenie w seksie ze 100ma laskami. to mit! To faceci chca byc erosami, bo rywalizuja z innymi facetami, chelpia sie tym ze mieli wiecej lasek, chwala sie miedzy soba swoimi zdobyczami, osoagnieciami w podrywie. To myslenie facetow blednie przypisywane przez nich samych kobietom. To faceci chca byc samcami alfa, a nie kobiety ich chca !!!! Wracajac do prawikow - taki sie nie nada, poniewaz NIE BEDZIE WIERNY - to jedyny powod. KAZDY facet braki sobie odbije w zyciu, KAZDY, chocby nie wiem jak sie zapieral, ze jest inaczej. Facet, ktory boi sie zagadac do kobiety, bo nie wie jak zostanie odebrany, czy wysmiany czy oceniany przez kobiete badz majac juz w tym temacie zle doswiadzenia nie dazy do tego. Jesli jednak znajdzie kobiete, zdobedzie z nia doswiadczenia i tym samym nabierze pewnosci siebie bedzie smielszy do kobiet innych, co za tym idzie nie bedzie sie chowal pod spodnica gdy pozna inna, inne. Mysle z pelnym przekonanie, ze taki facet, ktory juz przelamie pierwsze lody bedzie chcial nadrobic stracony czas z kobietami, z seksem i nigdy wiernosci jednej kobiecie do konca zycia nie dotrzyma. Znacie faceta, ktory mial / poznal / flirtowal tylko z 1 kobiete i nigdy nie probowal czegos z inna ? Faceci lubia zdobywac, podrywac kobiety! taka ich natura. Moje zdanie podziela bardzo duzo kobiet, nawet mezczyzn, kolegow. Takze, ja osobiscie uwazalabym na typowego prawika, ktory wierny jest tylko do wyrwania pierwszej w zyciu laski, potem leci po bandzie i wcale lepszy od typowego ruuuchacza nie jest. Niestety taka jest prawda, choc kazdy wam bedzie, drogie kobiety wmawial (zwlaszcza prawiki) ze tylko tami to ideal na meza, bledne myslenie ! Facet, ktory sie juz wyszumial (wybawil sie, napodrywal kobiet, mial jakies zwizki) chce sie ustabulizowal i zyc z jedna jedyna. Facet, ktory nic nie doswiadczyl w zyciu z kobietami odbije to sobie po slubie, zapewniam was ! Facet jest zdobywca, kazdy facet, to ze jest prawikiem do 30stki czy 35 lat nie robi z niego kobiety, nadal jest facetem, ktorego pociagaja kobiety i seks. Skoro byl prawikiem do 30 stki to nie dlatego ze chce byc wierny zonie, jedynej kobiecie, ale dlatego ze nie mial chcetnych kobiet, nie umiel poderwac laski, ale jakby sie same zglosili ryruuuchalby wszystkie i wszedzie. Kazdy facet leci na seks, kazdy! Nie wierzcie kobiety prawikom, ze sa niby lepsza opcja, bo nie sa, sa oni jedynie sfrustrowani z braku seksu co pokazuja w pogardzie kobietami i braku szacunku do nich. Taki prawik nie szanuje kobiety, to forum jest tego przykladem ! Stary kawaler ktory nigdy nie byl w zwiazku to najgorsza opcja na meza!

Gość gość
gość dziś Kompletna bzdura nieprawiczek nie będzie wierny, bo jest przyzwyczajony do seksu z innymi i nie wytrzyma przy jednej do końca życia. Nieprawiczki najczęściej zdradzają i tacy nie są warci związku.

Gość gość
gość dziś ale gościu jesteś śmieszny najtrwalsze związki jak facet jest prawiczkiem, dziewczyna dziewica potwierdzają to 2 badania naukowe ci którzy sypiali z innymi są nie wierni i zazwyczaj zdradzają to zdanie podziele wiele koleżanek, kolegów.

Gość gość
Naukowcy ostrzegają, że nie warto prowadzić zbyt rozwiązłego życia seksualnego. Obecnie wiele dziewcząt uważa, że jeżeli „wyszaleją się” w młodości, będą miały bardziej udane życie małżeńskie. Okazuje się, że jest wręcz przeciwnie. http://kobieta.wp.pl/recepta-na-udane-malzenstwo-mala-liczba-partnerow-seksualnych-5982740951802497a facet, który sypiał z wieloma kobietami w związku nigdy nie będzie wierny i pewnego dnia cie zdradzi

Gość gość
''gość wczoraj '' Nie zapomniałaś kochaniutka że jest cała masa kobiet czekających z seksem na prawika,do tego atrakcyjnych,tanich i dających poczucie bezpieczeństwa,i gdyby facetowi zależało tylko na seksie i ,,wyszumieniu,, (niektórym w ogóle na tym nie zależy) to by od reki do nich poszli. Te kobiety nazywają sie o ile pamiętam prostytutki. Teraz w dobie roks dostępne są od reki. Jakoś ci faceci do nich nie idą.

Gość gość
Upppp

Gość gość
Nie od dzisiaj wiadomo, że Brak seksu powoduje spore problemy. Ja prawiczkiem przestałem być w wieku 22 lat. Dla jednych późno dla drugich nie. Problem w tym, że to był jednorazowy seks. Nie nie z prostytutką jakaś tam przygoda heh z Ukrainką. DO 24 roku życia sporo balowałem głównie to pilem z kolegami xD i uczyłem sie oraz pracowałem czas biegł szybko. I tak w wieku 24 lat byłem spełnionym towarzysko i alkoholowo i z uczeniem się facetem. Ale nie z kobietami I tak żałowałem dobrałem sobie do głowy że faktycznie no straciłem zycie piłem z kumplami zamiast seksować piekne kobiety a powodzenie u dziewczyn jak sie później okazało miałem. No straciłem ten czas ale potem juz tylko z dziewczynami sie bawiłem