Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem beznadziejna

Polecane posty

Gość gość

Zamknięta w swoim światku, boję się wszystkiego innego. Czego mi facet nie zaproponuje, to się nie zgadzam... Squashe, taniec towarzyski (którego nie cierpię - lubię tańczyć wyłącznie sama i ponoć dobrze to robię), narty, kręgle... Nie jestem sportowym typem, nie lubię takich rzeczy w ogóle. Na kręglach co prawda byłam, ale słabo mi szło, mam słabe ręce :P. Co ja sobie wymyślę, to wtedy robię... Ale prawie wszystkiego, co on mi dotąd proponował - odmawiałam. Jedynie oboje lubimy podróżować.

Gość gość
ze sportu jedyne co robiłam zawsze dobrze to było bieganie...startowałam nawet w zawodach

Gość gość
a ja akurat bardzo lubie sport, lubie tenisa, jazde konno, narty też choć mogłam jeździć częściej.. lubie pływać, tańczyć, chodzić na siłownię.. nie wiem jak można nie lubiś się ruszać ;) Natomiast nie lubię wręcz nie znoszę biegać.. wolę rower :)

Gość gość
A ja lubię czytać takie durne wpisy jak te :)

Gość gość
22:59 Ale ja się LUBIĘ ruszać... czy równoznaczne z ruszaniem się musi być odbijanie piłeczki od ściany czy tam narty? Ja się lubię ruszać tak hmm.. naturalnie. Teraz już nie biegam, ale za to chodzę po kilka-kilkanaście kilometrów, co z kolei mojego faceta zupełnie nie interesuje, a ja go do tego nie namawiam. To mi też zastępuje cardio, którego też nie lubię Plus stretching do tego, dążę do szpagatu i to mi wystarcza.

Gość gość
Tylko ja się czuję wybrakowana, bo ciągle i ciągle mu odmawiam, pomyśli sobie w końcu, że coś ze mną nie tak... on zresztą sobie żartował, że mi oczy zawiąże i mnie wywiezie gdzieś (na narty :P). Byliśmy na łyżwach, i nie szło mi źle, praktycznie nigdy się nie wywracałam, ale jakoś nigdy więcej ich nie zaproponował czasem mam wrażenie że on złośliwie wymyśla rzeczy których nie lubię i mnie próbuje namawiać do nich, wręcz zmuszać :P (wie co nieco o mnie i już mu nieraz mówiłam że towarzyskiego nie lubię, podobnie jak sportów zespołowych) Większość ludzi jednak robi różne takie rzeczy i nie protestuje

Gość gość
gość dziś x jak będziesz grzeczny to zobaczysz zdjeńcia ;)

Gość gość
co to za wpisy w moim wątku? :D

Gość gość
To twoja sprawa jaka jedtes Nie ma znaczenia ze sie nie zgadzasz

Gość gość
glupoty