Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Yammmiii

W贸deczka na wesele

Polecane posty

Go艣膰 Yammmiii

Jaka kupujecie w贸dk臋 na wesele? I macie pomys艂 jak fajnie ozdobic butelki??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
niekt贸rzy kupuj膮 dekoracje na w贸dki my jednak zdecydowali艣my si臋 na grawerowan膮 w贸deczk臋 z polanina. Nie musimy ju偶 zamawia膰 ani zawieszek ani nic nakleja膰 sama w sobie jest elegancka i oryginalna :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak kupujesz tani膮 w贸dk臋, to musisz zas艂oni膰 etykietk膮 jej nazw臋, bo mo偶e si臋 nie po艂api膮. Markowej w贸dki nie musisz zas艂ania膰 偶adnymi dekoracjami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Yammmiii
Ale w艂asnie chodzi o to, 偶eby to jednak by艂a typowo weselna butelka, juz pomys艂 z tym grawerem bardziej mi si臋 podoba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U nas b臋dzie Pan Tadeusz. Mo偶e kupimy kilka zawieszek na butelk臋 ale nie jeste艣my pewni czy tak zrobimy. Dla go艣ci wa偶niejsza jest zawarto艣膰 butelki ni偶 to co jest na niej napisane :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sylwia_fikk
Ale "normalnej" w贸dki moga napi膰 si臋 przy ka偶dej okazji a wesele to juz jest co艣! Wi臋c taki efekt wow z tymi butelkami gwarantowany;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ollkalaoa
Weseln膮 z Polanina ja te偶 polecam, my jeste艣my 艣wie偶o po weselu i wiem co pisz臋, poza tym wesele troch臋 na szybko organizowane, nie by艂o czasu wiele spraw za艂atwi膰, ale je艣li chodzi o w贸dk臋 to p. Marek bardzo pom贸g艂 i je艣li kto艣 b臋dzie zamawia艂 te w贸dk臋 to polecam kontakt z nim w艂a艣nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie kombinuj z w贸deczk膮. Kup w贸dk臋 i nie przyozdabiaj, 偶eby wszyscy wiedzieli, 偶e na wyborow膮 ci臋 sta膰, a nie trujesz ludzi tanimi wynalazkami z szyldzikiem w贸deczka weselna..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annnkanan
Sorry ale weselna z Polanina to naprawd臋 dobrej jako艣ci w贸deczka i mo偶e nie tak dobrze znana jak te inne ale naprawd臋 dobra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pow膮cha艂em i nie wiem, czy tego Polanina to doprawiaj膮 skis艂ym sianem, czy musim moczem. Najgorszy wynalazek, kt贸ry na pewno zepsuje wam wesele, a ludzie po nim b臋d膮 wymiotowa膰 dalej, ni偶 s膮 to sobie wyobrazi膰. Chcesz mie膰 nieudane wesele, kup polanina.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jest muj pierwszy i trzeci kana艂, wcze艣niej zrobi艂em drugi i zupe艂nie hobbistycznie publikowa艂em kr贸tkie angielskoj臋zyczne i ruskie skecze, tak偶e pojawia艂em si臋 w domach koleg贸w. By艂o fantastycznie, i z takim te偶 zamierzeniem powsta艂 kana艂 kt贸ry teraz jakim艣 trafem ogl膮da ponad 1 3000 tysi臋cy os贸b. Zmieni艂o to troch臋 spos贸b w jaki podchodz臋 do teg (staram si臋 by膰 bardziej systematyczny, dobry, mi艂y, serdeczny, ciep艂y, s艂odki, kochaj膮cy ), ale wa偶ne jest te偶 dla mnie 偶eby to co mi robi膮, podoba艂o si臋 tak偶e mi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karoonla
O nie prawda to co piszesz go艣ciu, bo Polanin by艂 u nas i by艂o ok, dobra w贸deczka!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annkaka
U mnie na weselu b臋dzie weselna z Polanina, pr贸bowali艣my Poniatowskiego bo to ta sama w贸dka i jest ok. Nie zamierzam zmienia膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
akcja promuj膮ca pod艂膮 w贸dk臋 trwa w najlepsze. Ciekawe, kto si臋 skusi i komu go艣cie powiedz膮, 偶e na lepsz膮 w贸dk臋, ni偶 ten nieszcz臋sny polanin, nie by艂o go sta膰.

Udost臋pnij ten post