Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o horoskopach

Polecane posty

Gość gość

jakie jest Wasze zdanie na ich temat sprawdza się wam coś ?

Gość gość
Wierzyłam między 10-15 rokiem życia :P az zaczęłam czytać dla pozostałych znaków, i w każdym zawsze coś było co się u mnie sprawdziło. A te numeryczne, pod date, to tak samo, zawsze sie coś znajdzie.

Gość gość
Mnie też zdarzyło się parę razy że ze zdziwieniem przyjęłam jak to możliwe kto to mógł wiedzieć przewidzieć takie fakty bez naciągania sprawdzało się.

Gość gość
10;09 fakt że mam walnięty wykład jak na tacy nie musi znaczyć że się z nim zgadzam,dziękuję za troskę ale mam własne zdanie na ten temat i wprawdzie nie występuję w wikipedii jako osoba znająca temat ale mam powody po moich badaniach aby stwierdzić że te fakty nie wiele mówią,mam natomiast własne spostrzeżenia o których się filozofom nie śniło,np to że horoskop sprawdza się wyłącznie u osób aktywnych ambitnych a tych jest niewielu dlatego nie sprawdza się u ponad 95% którzy sobie folgują!

Gość gość
Horoskopy to bajeczki dla naiwnych Hasło: "zawsze coś się sprawdzi" :D 🖐️

Gość gość
Np taki Tusk to urodzony polityk który w tym środowisku czuje się jak ryba w wodzie ,pisałem o tym wielokrotnie mało jednak kto o tym wie,ale jego charakter ma wiele do życzenia nie znaczy to jednak że straci autorytet i w jego środowisku będzie egzystował jak mało kto!

Gość gość
10; 26 ale tu pisze się o postawach i wątkach charakterologicznych tworzących ludzką osobowość a nie zabawie że kowalska malinowskiej podbije za 2 tygodnie oko za zdradę męża jeśli nie zrobi tego w tym terminie to tylko dlatego że miała egzaminy z jazdy!

Gość gość
Wszelkie horoskopy to ogródek złego !!! Nie wchodźcie do niego bo otwieracie się na działanie demonów w waszym życiu !!! Ostrzegam !!! Nie bądźcie aż tacy naiwni !!!

Gość gość
fakt że poznaje cudze intencje niekoniecznie pozytywne kierując się jego walorami charakteru i w ten sposób niweluje zło nazywasz ogródkiem zła to jakieś niedorzeczne nieporozumienie ,lepiej wg .ciebie iść z kimś w życie jak baran na rzeź no wybacz wszystko ma jakieś granice wiara też nie może być ślepa bo nie trafi w cel a jak chybisz to nieszczęścia gotowe!

Gość gość
to jest bardzo trudna wiedza i odpowiedzialna dlatego wielu ludzi nie mając o niej pojęcia robi wszystko by ją okpić i nie uznawać nie zmieni to faktu że jej podlega to karty do wróżenia mogą mieć coś z tego ogródka.

Gość gość
odkryłem ostatnio niesamowitą tajemnicę a to stawia horoskop w zupełnie innym świetle,najlepiej oceniać na sobie ale zrobiłem ocenę osoby obecnie najbardziej popularnej w internecie jestem w szoku, jak ktoś mi teraz powie że nie wierzy to niczym jest wobec tych danych!

Gość Królowa Horoskopów
Horoskopy gazetowe nadany dzień, miesiąc, rok itp. to ściema i śmieć do wyrzucenia. Natomiast horoskopy opisowe, które ukazują daną osobę z obliczeń układu planet lub horoskopy opisowe dobrego sortu dla każdego znaku zodiaku, to kopalnia wiedzy o ludziach. Bardzo się to przydaje w kontaktach międzyludzkich, bo się zwyczajnie sprawdza, jak się potrafi nieco ruszać głową.