Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet średnio dba o higienę

Polecane posty

Gość gość
Ale jak komuś powiedzieć, ze jedzie od niego moczem i robić wywiad, czy się podciera? :D

Gość gość
12:35 To już trochę przesada, jak ktoś dba o higienę, nie oznacza, że jest metro albo jest bad boyem Oo spróbuję pogadać z moim

Gość gość
Ja i mąż myjemy się tylko przed seksem Czyli 2-4 razy w tygodniu :p

Gość gość
To mi sięjuż w głowie nie mieści :D

Gość gość
zrób tak i mówie całkiem serio.. jak sie będziesz do niego przytulać zaciągnij się nosem tak zeby słyszał odsuń się i delikatnie z ciekawością zapytaj ,, kochanie brałeś dziś prysznic" no i tu warianty jesli powie że nie to zwyczajnie po debilnemu spytaj się go dlaczego i wtedy zacznij rozmowe, normalnie jakbyś opowiadała mu przepis na ugotowanie ziemniaków, że to nie higienicznie, że bakterie, że to nei zdrowe no i przy okazji ty też to czujesz , no a jesli powie że brał to spytaj kiedy, a jak ci powie że np;. rano to wtedy mu powiedz że byłoby Ci miło jakby bral ten prysznic przed wyjściem do ciebie ;)

Gość gość
Tylko problem jest taki, że on nie ma kiedy wziąć tego prysznica, mieszka w innym mieście, pracuje w moim, więc spotykamy się tuż po pracy jego jedynie w weekendy byłby w stane tak zrobić, ale o dziwo w weekendy faktycznie najczęściej ładniej pachnie, bo najwidoczniej nie pije tyle co w pracy (mają przerwy na "herbatkę" w kółko) i nie sika :D

Gość gość
no i sprawa wyjaśniona właściwie,,, facet nie jest brudasem typowym tylko nie ma warunków, Skoro kąpie sie po pracy, pocie się w niej, sika to nie oczekuj że wieczorem bedzie fiołkami pachnieć hehe ;P najzwyczajniej w świiecie kup mu ręcznik i żel pod prysznic takie specjalnie dla niego zeby zawsze u ciebie były i i jak porzyjedzie to powiedz ze mu kupiłaś zeby miał takie swoje rzeczy u Ciebie bo pewnie czuje sie ( w sensie on) nie komfortowo jak przyjezdza po pracy i nie ma jak sie umyć....i wtedy mówisz mu ,, to kochanie ty idz sie myć a ja przez ten czas zrobie nam kolacje, włacze film itp"

Gość gość
*skoro kąpie sie PRZED praca - miało być

Gość gość
Ale ja po całym dniu nie zawsze potrzebuję brać prysznic, zazwyczaj potrzebuję się odświeżyć np. pod pachami, bo sikami to ode mnie nie czuć :)

Myślę, że winna leży w tym, że mężczyźni, kobiety mający włosy łonowe (nawet te krótkie) bardzo często myją je pobieżnie. Facet może mieć czystego penisa a jak przyłożycie nos to czuć mocz, tak jak u kobiety dlatego, że miedzy tymi włosami odkłada się pot, mocz itp... by ładnie pachniało trzeba kilka razy umyć te włosy tak jak te na skórze głowy, czyli u samej nasady. Jeśli nauczycie się tak myc okolice intymne to nikt nigdy Wam nie powie, że brzydko tam pachniecie (pomijam infekcje i pot w trakcie sexu :P )). Nie wyzywajcie tez ludzi od brudasów itp. bo to zwyczajnie chamskie, wystarczy komuś pokazać.

Gość gość
no ale od niego widocznie czuć i potrzebuje całościowego prysznica proste, faceci bardziej sie przecież pocą;/

Gość gość
Bzdury, nie ma siły żeby ze zdrową hydrauliką po jednym dniu śmierdzieć wyczuwalnie moczem. Co on w majtki robi?

Gość gość
Jak on co pół godziny sika i nie podciera się to widocznie można :P może jeszcze mastka mu się odkłada

Gość gość
Jak sika co pół godziny to marsz do urologa, zdrowy to on nie jest. Albo choroba pecherza albo weneryczna.

Gość gość
Ale on pije na okrągło herbatę czy wodę tam. Mają 'przerwy integracyjne' na herbatkę, kawkę :P

Gość gość
autorko powyzej masz juz wszystkie odpowiedzi co powinnnas zrobic, reasumujac: 1. husteczki kupic mu 2. ręcznik i zel zeby miał u ciebie 3. POGADAĆ Z NIM O TYM ! powodzenia i pozdrawiam

Gość gość
Nie rozumiem jak można dorosłego faceta uczyć higieny, przecież to jest coś oczywistego. Jakbym ja poznała takiego faceta to minuta i tyle by mnie widział.

Gość gość
ludzie czytajcie.... autorka pisała ze jak go pisała to nie capił haha spotykali sie, zakochała sie, to sie zaczeli zblizac do siebie i wyszło szydło z worka czyli smród z pisiorka hehe

Gość gość
gość dziś Ale on pije na okrągło herbatę czy wodę tam. Mają 'przerwy integracyjne' na herbatkę, kawkę x Tak ci tłumaczy? Sorry ale faceci mają większy pęcherz i z natury sikają rzadziej, żaden zdrowy facet nie sika co pół godz. i nie smierdzi od niego później.

Gość gość
Czeste sikanie i śmierdzaca wydzielina to moze być chlamydia, fuuuuj :o

Gość gość
15:35 Ale on mi nic nie tłumaczy, ja się kiedyś zaśmiałam że jak pije tyle herbaty to pewnie toaletę często odwiedza, on na to że co około pół godziny.

Gość gość
On seksu nie uprawiał więc nie miał gdzie złapać czegoś takiego :P

Gość gość
Pisalas ze ciuchy tez mu stechlizna wala! Nie myje sie swinia i ubran nie pierze - a do tego sam nie czuje ze mu ubrania smierdza??? Nie wierze! A moze wychowany na brudnej melinie i smrod mu nie przeszkadza? A swoja droga jaka to trzeba byc suka niewyzyta zeby z takim smierdzielem sie puszczac? Nikt czysty cie nie chcial?

Gość gość
Może nie myje fiuta albo gaci nie zmienia

Gość gość
wiecie co, te komentarze są poniżej krytyki... Jakby się nie mył to waliłoby od niego potem, a jak mu rozpinam koszulę i się przytulam to czuć ładny zapach i lekki zapach perum a stęchlizną czuć lekko, nie mocno, no ale to i tak co innego niż ciuchy wypłukane w płynie

Gość gość
I jak nie umiesz doczytać że jak się spotykaliśmy to nie czuć było nic to się nie udzielaj jak oceniasz wartość człowieka wyłącznie przez pryzmat higieny i każesz mi od razu rzucać kogoś kogo kocham, no to przepraszam... jeżeli się nic nie poprawi to zaczne o tym myśleć, ale na razie chcę z tym coś zrobic

Gość gość
gość dziś On seksu nie uprawiał więc nie miał gdzie złapać czegoś takiego jezyk.gif x Prawiczek śmierdzący moczem... o kurna, ty musisz serio zdesperowana być :o

Gość gość
chyba masz problemy z psychiką, osobo wyżej. I to ostre.

Gość gość
Co do stęchlizny to jak byłam w domu jego rodziców to pranie jakie im się suszyło było zwinięte a nie szeroko rozłożone, i tu upatruję przyczyny :P

Gość gość
No tak, bo wartość człowieka mierzy się takim czymś, i jeśli nie złapałam przystojnego faceta idealnie dbającego o higienę to jestem desperatką :D szkoda, że mam duże powodzenie i mogłabym mieć mnóstwo innych facetów, ale serce nie wybiera :P