Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izzy31

jestem niewolnica jego ?

Polecane posty

Dziewczyny pomozcie mi bo chyba zaczynam wchodzic pod pantofet FACETA ! Co sadzicie o tym ze moj facet nie lubi gdy wychodze z kolerzankami, bo martwi sie ze spotkam jakis chlopakow. Wgl od roku bycia z nim jeszcze nigdy nie stalo sie tak ze wyszlam gdzies sama a on zostal w domu (mieszkamy razem) Mam 19 lat a on 21, on namawia mnie na dziecko i jak najszybciej chce mi sie oswiadczyc i wziasc slub !! Ja jestem w szoku ! Najgorsze jest to ze w kazdy weekend jest to samo jedziemy do jego rodzicow, zero relaxu dla siebie .... a jak mowie zebysmy porobili cos innego niz siedzenie u jego rodzicow to wtedy oni wpraszaja sie do nas... tak juz sie przyzwyczail jak moge temu zapobiec? ??

Gość gość
"Kolerzankami" szok .

Nie mieszkam w Polsce od 11 lat, wybaczcie bledy w pisowni usmiech.gif x tak tak:D :D :D:D:D:D:D:D:D powinien Cię jeszcze po d***e Twój pan napiertalać za te kłamstwa

To nie sa klamstwa tylko szczera prawda... ale z kim ja konwersuje.. polaczkek po studiach sie znalazl sprzedajacy na kasie w zabcce haha, wielce pan. nienawidze Polakow za chamstwo !!

Ps. dziekuje za dobre rady ;) gdybym chciala rady w sprawie pisowni napewno dala bym inny watek !

Gość gość
Izzy, moim zdaniem tkwisz w toksycznym związku, w którym nie będziesz szczęśliwa. Powinnaś zerwać z obecnym partnerem.

Gość gość
O matko, to, ze mieszkasz za granica nie tłumaczy takich błędów:O

no dla mnie tlumaczy bo nie mialam okazij skonczyc nawet podstawowki...

:D no to skarbie, nie masz nic lepszego do roboty, niż żeby Twój pan i jego namolni rodzice utrzymywali Cię do końca życia;)

Dlaczego niby utrzymywali ? haha akurat mam prace i z tym nie ma problemu ;)

Gość gość
19 lat powiadasz? Ja wrocilabym do nauki a zabawe w "dom" przelozylabym na pozniej. Te dziewuchy sa dziwne. Pchaja sie w zwiazki z mieszkaniem razem. Pranie prasowanie gotowanie...... dziewczyno masz dopiero 19 lat. Baw sie. Zwiedzaj. Nigdy nie wroca twoje mlode lata. Juz jestes nieszczesliwa. Potem bedzie jeszcze gorzej. Korzystaj z zycia. Zyj kolorowo. Masz tylko jedno zycie przezyj je z glowa.