Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemki sa piekne ale polaczki je obrażają bo ich nie chcą

Polecane posty

Gość gość

Byłem w Niemczech w pracy i to był szok jakie niektóre niemki sa piekne niebieskie oczy blond włosy opalona skóra szczupłe wysokie , gustownie umalowane pięknie drogo ubrane a np jak widziałem ukrainki w Polsce to uroda nie grzeszyly, niskawe brunetki z niezadbanymi włosami niektóre z dużą nadwagą inne z dużą niedowaga , a więc skąd bierze się stereotyp brzydkiej niemki i ładnej np rosjanki ? Skoro to zwykły wymysł ? Czy to dlatego że laski ze wschodu sa TAŃSZE mówi się o nich zaraz ze sa piekne ? Przecież to bzdura bo jest dużo pięknych niemek o delikatnych kobiecych twarzach a nie takich wiejskich gebach jak dziewczyny ze wschodu

Gość gość
To akurat prawda , a stereotyp o tym ze niemki sa brzydkie jest fałszywy , ale Polak powie że Niemka jest brzydka bo sięga takiej do pępka i ona nawet takiego robaka nie widzi

Gość gość
W jakim mieście byłeś?

Gość gość
Monachium Bawaria , maseczki jak marzenie a nie brzydkie , nawet polki z Niemiec jakieś takies dużo ladniejsze

Gość gość
To prawda niemki się bardzo fajnie ubrane , gustwonie a nie dziffkarsko , rosjanke w Niemczech można rozpoznać po wulgarnej twarzy i stroju , polki akurat się nie bardzo wyróżniają bo się dostosowują do tamtejszej kultury

Gość gość
Oczywiście ze brzydka Niemka i piękna wschodniaczka to mity , mieszkańcy wschodu żeby się dowartosciowac będą mówić o tych z zachodu zle rzeczy , a prawda jest taka ze jak nie ma się czego doczepic to najlepiej się doczepic do urody tak więc Polacy mówią ze niemki sa brzydkie Białorusini mówią ze Polki S brzydkie rosjanie znowu mówią ze bialorusinki się brzydkie kazachowie mówią ze rosjanki S brzydkie a Chińczycy o kazaszkach , takie życie

Gość gość
po prostu sprzedałeś się Niemcom , już nie jesteś Polakiem tylko volksdjoczem.

Gość gość
za parę brudnych marek sprzedałbyś własną matkę

Gość gość
Zwykli niemcy sa bardziej przychylni Polakom niż Polacy Niemcom , oni nas lubią

Gość gość
Z tego co dało mi się w Niemczech słyszeć to Polacy i polki sa dużo lepiej odbierani niż rosjanie i rosjanki

Gość gość
Oni tylko udają , że nas lubią dla podtrzymania swojej fałszywej pozytywnej reputacji na świecie tak by dalej móc okradać Polskęi Europę.. Polaków to oni mają w d***ee Ale jakby wybuchła wojna Rosji z Polską , to Niemcy byliby pierwszymi , którzy by zaatakowali nas od Zachodu .

Gość gość
Do 13:13 to prawda tym bardziej że mają żal o ziemie zachodnie które utracili mam nadzieję że bezpowrotnie.

Gość gość
Nie przesadzaj paranoiku niemcy nawet nie sa uzbrojeni to raczej ich by napadli

Gość gość
A po drugie kto by cie z tych Niemiec zaatakował jak to kraj starych dziadków bo niemcy mają po 1 dziecku a młodzi niemcy to lalusie którzy noża się boją trzymać a co dopiero broń haha

Gość gość
dobry szwab = martwy szwab . . Tak mówili churchil

Gość gość
Dodam że bardziej nieprzychylni są Niemcy ze wschodnich landów z byłych Niemiec Demokratycznych. Mieszkam tak blisko Niemiec że bez problemu można dojechać do Niemic na rowerze i jest kłamstwem że Niemki są ładniejsze od Polek, Niemki są dużo brzydsze od Polek czy Ukrainek i nie mają zupełnie gustu, ktoś kto pisze inaczej to kretyn.

Gość gość
Angole poczuli , że Szwaby się za bardzo rządzą się w UE stąd Brexit .. To niemcy odpowiadają za rozpad UE .. Całe zło w Europie pochodzi z Niemiec. W normalnym państwie Merkel będzie zostałaby powieszona tak samo jak kaddafi

Gość gość
I jeszcze jedno Niemcy właściwie wszyscy bardzo lubią Rosjan.

Gość gość
No właśnie niemki ze wschodu sa brzydkie ale te zachodnie sa piekne i mają super ciuchy , nie wyjezdzaj tutaj ze wschodnia niemiecka bieda

Gość gość
Anglicy wypisali się z Uni gdyż mieli dosyć Polaków

Gość gość
Gadasz bzdury , jak się tylko pytałam Co niemcy sądzą o rosjanach to mówili że alkoholicy a jak pytałam co sądzą o Polakach to mówili ze pilni pracowici ludzie i faceci i kobiety

Gość gość
Co mnie obchodzi kogo lubią Niemcy ? Zwisa mi ten kraj A ja lubię Irlandczyków , a Szwabami gardzę

Gość gość
Niemcy są moim wrogiem i nawet na wycieczkę do Niemiec nigdy nie pojadę , nawet gdyby ta wycieczka była darmowa!!

Gość gość
Często bywam w Niemczech i również Zachodnich i ten idiota co pisze że Niemki są ładne to kretyn, Niemki mają końskie twarzew ogóle są wysokie na pewno wyższe od Polek i zupełnie nie zwracają uwagi na wygląd, stąd małżeństwa Polek z Niemcami

Gość gość
Masz racje kolego. Pracuje w kraju anglojęzycznym w międzynarowej firmie. Owszem zdarzaja się niezbyt ładne Niemki ale jak się zdarzy dziewczyna wyjątkowo ładna, wysoka blond albo niska blond piękność to można stawiać ze to Niemka. Polki i Czeszki tez ładne, a najgorsze Hiszpanki, otyłe, czasem zaniedbane, staro wyglądają.

Gość gość
Polki i Czeszki i slowaczki ogólnie sa dość ladne bo sa mieksem genów wschodnich i zachodnich a im człowiek bardziej wymieszany genetycznie tym ładniejszy i w Polsce jest różnorodność kobiet a na Ukrainie same niskie ciemnookie brunetki

Gość gość
Polska ma akurat to szczęście ze u nas jest bardzo szeroki przekrój genetyczny przez nasza historie więc sa u nas i niskie brunetki i wysokie blondynki i Czarnookiee i niebieskookie więc dla każdego coś miłego

Gość gość
To dlaczego niemiec mi powiedział ze mówienie o niemkach ze sa brzydkie to bzdura tak samo jak mowienie ze rosjanki czy polki sa wszystkie piekne ? Jest dużo brzydkich rosjanek tak jak i dużo ładnych niemek