Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co czuje taki facet?

Polecane posty

Gość gość
Na to licze szczerze mówiąc

Gość gość
Na to licze szczerze mówiąc

Gość gość
aczkolwiek jego oczekiwanie na mnie jak wyjde z przedszkola (zeby sobie popatrzec bo nie zawsze ucelujemy na siebie i rozmawiamy, a ha mu do samochodu nie wchodze) nie wskazuje na to zeby zależało mu jedynie na rozmowie. Co do wczesniejszych postow pewnie ze nie bylabym zachwycona gdyby mojego m ktos poderwal i ja tez nie chciałabym zrobic przykrosci jego zonie. Nie jestem taka zła ale...no wlasnie ale...uff cholerny przystojniak, by go ges kopla. A takie mialam latwe życie. Cholera faktycznie macie rację musze sie odnaleźć...dobrze jest wywnetrzyc sie na forum...dzieki wam bardzo

Jak tak czytam takie tematy, to zastanawiam się, czemu to o facetach mówi się, że to świnie i łajdacy. Kogo znacznie częściej "swędzi"?. :D Z tym, że faceci o tym mówią, wręcz się przechwalają. Stare powiedzenie "Pies nie weźmie, jak suka nie da" wraca jak zawsze. :D

Gość gość
Nie masz ochoty na stosunek z innym facetem? Przeciez nikt nie musi o tym wiedziec.

Gość gość
Przetrzymaj - minie ci. Później będziesz tylko patrzć na niego neutralnie, że przystojny, ale bliżej to byś nie chciała z nim. Z meżem spróbuj przebić rutyne, znajdź sobie nowe zajęcie, czy więcej poświęć czasu z dziecmi. I będzie dobrze, czego Ci zycze.

Gość gość
Martini84 nie zgodzę się. Popatrz agencji towarzyskich, gdzie usługi pełnią kobiety (nie zawsze ze swej woli) jest pełno. Tam gdzie mężczyżni pełnią usługi policzysz bez problemu. Każdy ulega zauroczeniu, ale mężczyżni to o seksie często myslą. Powiedzenie, że "oni tylko o jednym" - z własnego doswiadczenia moge napisać, że to prawda. Gwałty zdarzają się na kobietach, na mężczyznach to sporadycznie. Przechwalanie się to bardzo małostkowe, pokazuje jacy słabi jesteście, że musicie się dowartościowac. Pani prosi o radę, nie to że chcialaby iść do łóżka, ale przeżywa to wewnetrznie, gdyby staneli przed sobą mogłaby się wycofać, bo jednak to byłoby nie to. Kobieta inaczej postrzega rzeczywistośc dużo marzy, wyobraża sobie, może wystarczyłyby jej pocałunki.

Masz prawo się nie zgodzić. Nie będę rozwijał tamtej wypowiedzi. Zbyt wiele kobiet wyjdzie stąd urażona czy zniesmaczona. I nie byłaby to kwestia teoretyzowania, tylko doświadczeń. Ale... Mamy ładną niedzielę... Więc korzystajmy z niej idąc na jakiś spacer chociażby, zamiast przedstawiać swoje racje na forum.

Gość gość
Martini84 dokładnie, nie ma co się spierać. Prawda jest taka, że niezależnie od płci mozna znaleźć fajnych ludzi, jak i całkowicie fałszywych. No pogoda piekna - trzeba korzystac.

Gość gość
No coz widze ze etykietka juz jest :) zobaczymy co sie wydarzy jutro... mam zamiar z nim porozmawiać.

Gość gość
Kochasz męża to nie psuj waszego związku. Zrób mężowi dobrego loda na przeprosiny tylko nie mów mu o tym