Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naciąganie skóry na siusiaku dziecka !!!

Polecane posty

Gość gość
Moze tesciowa ma stulejke mózgu?

Gość gość
Nie ściągać

Gość gość
Witajcie, to ja od trzylatka, jutro idę z nim do lekarza, dziś w kąpieli mąż mu tam zobaczył i mówi że ładnie mu schodzi, to ja już nie wiem, zadzwonił do matki i mnie przeprosiła a synek mówi że babcia go tam pazurkami uszczypła i dlatego płakał. Może się jej wyrywał dlatego nie sprawdziła dokładnie i stwierdziła stulejkę. Jutro będę mieć pewność. P.S. dbam o synka i jego higienę tylko nie naciągałam mu napletka z zalecenia pediatry.

Gość gość
I dobrze że nie sciągałaś, to bez sensu.

Gość gość
Mam 2 synów nigdy nic nie robiłam bo nikt mi o tym nie mówił Chłopcy juz dorośli i wszystko jest ok

Gość gość
Ja mam syna 10 lat i na bilansie pediatra kazała żeby ściągać.Wczesniej nigdy tego nie robiłam.

Gość gość
Przy kapieli nie myjesz " w srodku"? Oczywiscie ze sciagac, takie mialam zalecenia od lekarza i dzis syn 5 lat w kazdej kapieli sam to robi. Dzieki temu skora ladnie schodzi, nie grozi nam stulejka. Od zawsze tak robilam ale delikatnie i w zyciu nie bylo zadnych problemow w siusiakiem.

Gość gość
Witam, to ja od trzylatka. Właśnie wróciliśmy od pediatry, wszystko jest dobrze, kazała absolutnie nie ściągać i napewno nie myć go w środku! Nic się nie dzieje a ściąganie może przyczynić się do urazów a nawet infekcji. Tyle w temacie. Dziękuję miłym mamusiom za dobre rady i zrozumienie. Pozostałym również dziękuję jednak wątpię byście były mądrzejsze od pediatry z 35letnim doświadczeniem!

Gość gość
Te komentrze namawiające na sciąganie pisze jedna osoba z hoplem w temacie:(Co za dno tutaj

Gość gość
A meżów/ojców dziecka to spytać nie łaska ?