Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge juz na niego patrzec

Polecane posty

Gość gość
Ale rodzina na utrzymaniu jednego faceta to już normalne co? idiotki tępe.

Gość gość
23:19 - jaki tam z niego zięć? autorka nie jest mężatką, tylko konkubiną :P

Gość gość
Co by jej dało te kilka dni u koleżanki, a później co, ile masz lat? :classic_cool: ...ma uciekać z domu bo chłopak gra sobie i nie płaci rachunków, a jak ucieknie to na bank ktoś jej się dołoży do rachunków wielokrotnie wyższych i będzie miała raj ;-)

Gość gość
Kobiety to bezmyślne istoty, nawet te ich intrygi, podpuszczanie czy "dobre" rady są bezmyślne. Nic się złego nie dzieje a te uciekaj szybko koniecznie w ciemną noc do koleżanki, bo koleżanki są super :-P

Gość gość
Weź leć do nocnego po szlugi i piwko, rano znajdzie to ci przebaczy, bo nie wygląda na złośliwego jak te tutaj :classic_cool:

Gość gość
niezła k/u/r/e/w/k/a z tej autorki tematu

Gość gość
23.52- nic sie zlego nie dzieje? WG Ciebie to normalne ze kobieta latami utrzymuje obiboka ktory nawet tej pracy nie szuka, nic nie robi w domu, wszystko na jej glowie I w dodatku splaca dlugi panicza? Skad Twoje poglady, pewnie sama jestes Desperatka I pewnie chwytasz sie byle jakiego byleby chlop byl, zgadlam? ;) Moze kolezanki lepiej nie nawiedzac wieczorem, ale zawsze moze spakowac sie I pojechac do Rodzicow, to juz co innego, nie wyrzuca corki z wnuczka. Ale jak sie nie chce to szuka sie powodow a jak sie chce to szuka sie sposobow...

Gość gość
Na tym forum jest podobny temat, autorka o nicku jeczybuleczka i tez utrzymuje faceta i tam jest pełną kultura, ludzie z kultura jej odpisuja. A tutaj zebrała się jakas banda prymitywow i wyzywa autorkę, mimo ze problem jest ten sam jak u jeczybuly. Nie pojmuje tego co za frustraci się zebrali tutaj

Gość gość
a jak on naprawdę ma tę boreliozę ? ktoś bierze to pod uwagę ?

Gość gość
Życie jest tylko jedno. Przygotuj wczesniej zaplecze i sie wyprowadź. Ile lat bedziesz czekać?

Gość gość
Autorko może mu faktycznie coś dolega ...może to depresja wywołana jakąś choroba u niego ? Tak też często jest...ja pamiętam jak przez 2lata miałam w sobie jakąś bakterie dokładniej ecoli umieralam jak miałam wyjść na uczelnie czy cokolwiek ze sobą zrobić, więc leżałam oglądałam filmy i piłam herbatki...też podejrzewano u mnie depresję...chłopak mi pomagał za co mu jestem wdzięczna bo byłam wtedy nieznośna, a on latał ze mną po lekarzach do skutku...zróbcie wssysyko co możecie żeby sprawdzić czy naprawdę nic mu nie dolega ..jakiego typu na objawy ?

Gość gość
Autorka kłamie, napisala ze ani ona ani dzieci nie sa zameldowane. Jak się rodzi dziecko to z automatu urzedowo jest na stale meldowane tam gdzie przebywa, nawet jak to wynajęte mieszkanie.

Gość gość
Bo to prowo :-)

Gość gość
W tej chwili niszczysz życie sobie i dziecku. Kiedy się ockniesz? Po 40stce? A co zrobisz kiedy któregoś dnia on znajdzie kolejną naiwną i wywali Cię z dzieckiem na ulicę? 10 lat się o Ciebie nie martwi, więc wtedy też nie będzie.

Gość gość
3:28 niestety nie masz racji, dziecko z automatu jest meldowane tam gdzie jest zameldowana matka ,a ona na pewno jest zameldowana u swoich rodziców. Mój brat z żoną mieszkają u mojej mamy ale jego żona nie jestem zameldowana ,jest zameldowana w swoim domu rodzinnym oddalonym o 10 km urodziło się dziecko i automatycznie jest wmeldowane tam gdzie moja bratowa jest zameldowana.

Gość gość
*jest a nie jestem

Gość gość
Co wy z tą boreliozą... choroba jak choroba... mam...przez miesiąc brałam antybiotyk...teraz raz na rok dwa sprawdzam jakie są wskaźniki (pobranie krwi na zakaźnym...prywatnie to robię) i tyle... normalnie się zachowuję żyję...w niczym mi to nie przeszkadza...

Gość gość
Autorko zostawilas pasozyta? Jak sytuacja?