Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Izotek czy warto?

Polecane posty

Gość gość

Dermatolog przepisal mi izotek na tradzik. Wczesniej bralam tetralysal, epiduo I artederm. Wszystkie te Leki mi pomogly, ale nie wyeleminowaly problemu do koncu. Mojej skorze sporo brakuje do prefekcji, ale nie wiem czy to powod do przepisania tak silnego leku, zwlaszcza ze wyskakuja mi teraz praktycznie pojedyncze zmiany. Wybralam ten lek, ale boje sie go zaczac stosowac. Czy warto?

Gość gość
Warto, skutki uboczne mijają po skończeniu kuracji i są do wytrzymania; cerę mam czystą i zdarzają się tylko drobniutkie jednodniowe zmiany. Skutkiem ubocznym, który nie minął, jest u mnie zaczerwieniona skóra twarzy.

Gość gość
W moim przypadku warto było. Pierwsza kuracja izotekiem mi nie pomogła, ale druga w wieku 23 lat wyleczyła mi trądzik, cera się poprawiła, taka cieńsza się zrobiła i brak już trądziku. Nieraz mnie wysypie, ale to zazwyczaj rzadko i zazwyczaj w dniu przesileń pogodowych.

Ogólnie Izotek spoko efekty daje ale nie chce mówić co się dzieje gdy go w końcu odstawiasz. Ja osobiście nie wspominam tego najlepiej. Po terapii izotekiem trafilam do innego lekarza też znowu jakieś leki. Zmęczyło mnie to i w końcu dostałam namiary do Pani Abigail Laskowskiej. Dziewczyna wie co robi i w rezultacie mój problem - odpukać - zniknął. Ale na to trzeba cierpliwości i jednak profesjonalnych zabiegów. Moja wątroba jest mi chyba wdzięczna :) Powodzenia życze. A tu możesz sobie o Pani Abi poczytać http://www.arsestetica.pl/o-nas/zespol/kosmetolodzy/abigail-laskowska/