Gość szegredy Napisano Kwiecień 4, 2017 Pewnie głupio robię ze o tym tutaj piszę ale strasznie mi smutno :( Spotykam się z facetem od 5 miesięcy. Dzieli nas 300 km więc to głównie weekendy. Będę w obecny weekend w jego okolicy i chciałam się z nim zobaczyć. Odmówił bo... "jest juz umówiony ze znajomymi". Zapytałam, co ze świętami, a on na to, ze "chce gdzieś wyjechać sam na odludzie i pomyśleć". Jednocześnie bąknał cos o spotkaniu naszym ale juz po świętach.... Tak, napiszcie mi ze jestem głupia, naiwna, że ma mnie w d***e. Może się dzięki temu ogarnę i dam sobie spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2017 Masz rację ma cię w d***e. Ty też go miej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarinalol 15 Napisano Listopad 26, 2020 Na twoim miejscu zakonczyłabym znajomość jak czasu z Tobą spędzać nie chce bo ważniejsze wszystko inne niż Wy. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Listopad 26, 2020 A może coś mu wypadło? Albo się boi Ciebie i woli być sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach