Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kurs na magazyniera opłaca się wydać 700 zł na taki papierek?

Polecane posty

Gość gość

jak myślicie?

Gość gość
opłaca się tylko zdechnąć z głodu. a po co ci szkolenia j/e/b//a/n/a świnio ?

Gość gość
zamknij jape jak nie potrafisz kulturalnie dyskutować

Gość gość
I co szmato p********a, lepiej zrób kurs na śmieciaża , bo sam jesteś śmieciem społecznym

Gość gość
magazynierami to zostają ludzie po studiach logistycznych ,na chu/j to szkolenie

Gość gość
po co odpisywać takiemu j/e/b/a/ń/c/o/w/i który chce skończyć kurs na śmiecia

Gość gość
po czym ? u mnie w zakładzie magazynierami są same tłuki po zawce bez żadnych kursów nawet i wyciągają po 4000 zł brutto na miesiąc powaga

Gość gość
Trochę drogo jak na papierek, którym można się podetrzeć... :P chyba, że chodzi o uprawnienia do obsługi np. wózków widłowych czy tego typu sprzętu. Bo normalnie żeby zostać magazynierem nie trzeba żadnych umiejętności, byle baran to potrafi.

Gość gość
Pierwszy raz słyszę o takim kursie.... Pracowalam kiedyś na magazynie i tam żaden kurs niepotrzebny (chyba ze na wózki widlowe) tylko trzeba być sprawnym fizycznie, szybkim, dźwigać ciezary i co najgorsze mieć genialna pamięć, gdyż artykuly były porozrzucane na hali bez ladu i skladu... Wytrzymalam tam tydzień.

Gość gość
17:39 oj mylisz się, trzeba mieć umiejętności, genialna pamięć trzeba mieć. Trzeba szybko spamietac co gdzie leży a artykułów jest kilka tysięcy... Przynajmniej tam gdzie ja pracowałam,nie było żadnej logiki w układzie produktów i teraz zapamietaj gdzie co leży na wielkiej hali.... A pensja groszowa bo minimum krajowe i rotacja pracowników ogromna. Są tacy co tylko raz przyszli i wiali stamtad

Gość gość
magzaynier to pojecie względne i bardzo szeroko rozumiana profesja na rynku, wynagrodzenia też mogą być różne, zależnie od firmy i powierzonych obowiązków

Gość gość
dokładnie. A wiążesz dalej swoją przyszłość zawodową z tym zakresem działań? Jeśli tak, to myślę, że warto. Dobrą opcją jest też skorzystać z doradztwa zawodowego, są takie ośrodki, które służą pomocą w tym zakresie np http://www.zdz.lodz.pl/