Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę ludzi otyłych.

Polecane posty

Gość gość

żrą co popadnie a zwykli podatnicy skladaja sie potem na ich leczenie z powodu operacji zoladka, chorob ktore maja z powodu swojego obzarstwa zamiast zjesc cos zdrowego to kupuja to smieciowe jedzenie lub obżeraja sie wieczorami jak swinie ! zaden inteligentny czlowiek nigdy nie bedzie gruby bo sobie na to nie pozwoli grubasów powinno sie wytykac placami na ulicach i pokazywac maluchom aby nie brali z nich przykładu 🖐️

Gość gość
dzieki za info

Gość gość
ah i mala powtorka z rodzajow gramatycznych: maluchy - brały, nie 'brali'

Gość wrednybabsztyl
A psychole tacy jak Ty też w zasadzie powinni być z dymem puszczani,bo to zagrożenie dla ludzkości w pewnym sensie :)

Gość gość
spaślaki powinno sie wyslac do oswiecimia :D

Gość gość
17.05-A Ciebie do beczki

Gość gość
Ty spasiona świnio

Gość gość
Zwykle nie życzę ludziom źle, ale tacy jak ty powinni przekonać się na własnej skórze jak to jest paść ofiarą choroby hormonalnej. Zjesz liść sałaty i będziesz zapierdalać 30 minut na rowerku żeby nie poszło ci w boczki.

Gość gość
Bo cóż kto się głupim urodził to mądrym nie umrze. Jakoś tych głupków trzeba trawić,i nikt po internecie nie pisze że należało by ich zutylizować. Rozumiem że jak chudy zachoruje to nawet ci grubi na jego leczenie mają pracować. Bo na mnie pracować nikt nie musi sama od 22lat odprowadzam składki.

Gość gość
Pieprz sie. Jestem po operacji zoladka i tez placilam cale zycie podatki aby z takiej operacji skorzystac. Od trzech lat jestem po operacji i schudlam 60 kg. Nie korzystam juz z zadnych lekarzy z powodu otylosci, jestem zdrowa. Leczenie chorob otylosci kosztuje wiecej niz sama operacja. Bierz pod uwage leczenie cukrzycy, chorob kręgosłupa, nadcisnienia, stawow, serca i tarczycy i to przez cale zycie otylego a nie jednorazowo wiec suma sumarum nfz oszczedza. Mam w zadku moim chudym co sadzicie o otylych ktorzy poddaja sie operacji , uratowalam sobie zycie i inni tez to robia. Ja promuje wykonywanie tej operacji. Promuje ratowanie sie z otylosci a nie nadwagi.

Gość gość
wystarczy że przestaniesz się nimi interesować. to że ja nienawidzę pedofilii nie znaczy że musze sie tym afiszować, to moja sprawa

Gość gość
Oni Ciebie też nie :)

Gość gość
A co mnie obchodza czy mnie tez, nienawidze tych spasionych swini.

Gość gość
15.42-masz prawo!:)

Gość gość
Kobiety kłamią wt

Gość gość
A ja tak sobie myślę, że autorem tego tematu jest osoba otyła. I jest to temat "prowokacja"

Gość gość
Ja lubię jak kobieta ma dużo ciała. Jest znacznie przyjemniej niż obijać się o kości.

Gość gość
Malują sie jakl szmiry jakies ci

Gość gość
Mają piękne kształty.

Gość gość
Podatnicy na nich płacą? :D coś ci się p****alo chyba,a jak dostaniesz choroby serca lub narządów, których ci życzę, zobaczysz jak to jest,gdy leczą człowieka tabletkami i chemią ze sterydami,gdy organizm produkuje 16litrow wody w organizmie i ciało puchnie mimo iż że stresu nie można przełknąć kęsa tyje sie 30, 40 kilo.Życzę ci tego.I nawet jak będziesz sid glodzic twój organizm zrobi z toba co chce i nabierzesz rozmiarów hipopotama.Bay

Gość gość
Miłe życzenia. Dziękuję. Nadal lubię okrągłe kobiety. Sam mam prawidłową wagę.

Gość gość
otyłość jest wynikiem choroby!!!!!!!!

Gość gość
Jakiej choroby, chyba że psychicznej. Otyłość jest wynikiem obżarstwa.

Gość gość
np. hormonalnej baranie, tarczycy, serca itp.

Gość gość
20:30 bardzo proszę 2 lata temu umarła moja znajoma u której wykryto wadę serca i od tego czasu tyla na potęgę z powodu leków, była 58kg dziewczyną, miała 5 operacji,czekała na przeszczep i sie nie doczekała, wodę odciagali z niej co dziennie,jej waga skoczyla do 100.Gdy też zachowujesz,i będziesz mieć pół roku czasu na pszeszczep,to potem załóż temat o spasionych ludziach.Miłego chorowania!

Gość gość
Ah niech autor gryzie ziemię ...

Gość gość
takich gburów jak autor/autorka powinno się zamykać za kraty za obrażanie i ubliżanie ludziom chorym!!!!!

Gość gość
Najłatwiej dobry apetyt wytłumaczyć chorobą. Powiedzcie jeszcze że otyłość bierze się z powietrza? Wszystkie grubasy które znam, po prostu się obżerają i nie lubią się ruszać.

Gość gość
idź się lecz wariatko, u której brak emaptii, zrozumienia... uważaj, jaką bronią wojujesz od takiej zginiesz...

Gość gość
A takich pseudo chorych, to powinno się zamykać w obozie pracy takimi jak Oświęcim. Tam grubasów nie było.