Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Markowa96

Dziwna fantazja

Polecane posty

Gość Markowa96

Hej, jestem Marta i mam 20 lat. Nie narzekam na swoje życie erotyczne, zresztą wprost przeciwnie. Co prawda stałego partnera nie mam, ale same przygody mi wystarczają. Od dłuższego czasu zaczęłam jednak fantazjować o niby - gwałcie.. Wyobrażam sobie jak np. podczas snu ktoś wdziera się do mojego pokoju i zaczyna się do mnie dobierać, a jako, że mam mocny sen to budzę się jak już jest za późno na obronę itp. Oczywiście ten facet zawsze jest przystojny i dobry w łóżku. Czy to normalne czy ze mną coś nie gra?

Gość gość
To normalne. Ile ludzi, tyle fantazji.

Gość gość
idz do psychiatry moze nie jest za pozno

Gość piotr piotr
a lubisz byc gwałcona

Gość Martkowa96
Nie miałam takiej sytuacji realnie i nie wiem czy chcę mieć, więc Ci nie odpowiem.. To tylko moje fantazje póki co.

Gość gość
Moja fantazja jest jak powiecie zboczona ale to forum. Fantazyjne ze moja teściowa podgląda mnie jak bawie się swoim fiutkiem a ona swoją owlosiona cipa wiem bo widziałem jak kiedyś spala w nocnej koszuli bez majtek i wszystko jej się podwinelo cipa na talerzu. Zrobiłem parę fotek i nagralem krótki film i od tego dnia fantazjuje ze jej wylize ta dżunglę choć ma 66lat to jak się masturbuje to włączam ten filmik i oglądam fotki. Jak jest ubrana to nic ale jak chodzi w tej koszuli a wiem że majtek niema.

Gość gość
Kilka razy sprowokowałem sytuację ze widziala mnie nago widziałem że patrzy się na niego po domu jak już śpią wszyscy to w pokoju obejrzę zdjęcia fiut stoi ze nie sposób oka nie rzucić. Wczoraj znowu widziala mnie nago bo niby zapomniałem gatkow na przebranie a widziala ze się masturbuje. Żona jest w pracy od 20wieczorem jesteśmy sami praktycznie codziennie widzi mnie nago już na żywca pokazuje jej się nago a ona jak się kąpiele to wchodzę do łazienki pod byle pretekstem żeby zobaczyć ja nago. Powiem ze jest gruba ale co zrobię cipe ma fajne chce jej wylizac. Normalna fantazja czy już obsesja

Gość gość
Fajna fantazja jak każda inna.

Gość gość
Moja fantazja jedną już się sprawdziła ale powiem wam. Chciałem pieprzyc Stara owlosiona babcie ok 75 lat lekko pijana ale kontaktowala. Podnieca mnie myśl o tej starej cipie lubię lizać cipki i stopy.