Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto formułki dla samców beta

Polecane posty

Gość gość
"a co to za kretynizmy, wymyślanie kiedy kto zmięknie? i co znaczy mięknie?" x Tłumaczenie - "ja nic nie wiem, nie jestem w ogóle wyrachowana"

Gość gość
"trzeba być naturalną, ale nie rugającą sie debilką." x No więc napisz jak kobieta powinna odmówić, kiedy facet jej się nie podoba. Przykłady.

Gość gość
Jak widzę, autor podchodzi do tematu swojej nienawiści do kobiet z innej strony. Boże, jaki mizogin z ciebie. Kobieta mogłaby być nawet świętą uśmiechniętą, ale dla ciebie i tak będzie potworem, bo miała czelność urodzić się kobietą. :O

Gość gość
"ja się testuje faceta? wywalając cyce czy od razu zdejmując majtki? " x Tłumaczenie j.w. - "ja nic nie wiem, nie jestem w ogóle wyrachowana i przesadzam co chwila by wszystko wymieszać"

Gość gość
autor zapomniał dziś leków, a ma schizo i słyszy głosy w głowie :(

Gość gość
Nie, autor po prostu naprawdę nienawidzi kobiet i upatruje każdej przewiny tego świata w fakcie, że kobiety się nim nie interesują. W tych czasach kobiety mają prawo do wyboru partnera i to stresuje takich "samców beta", którym brak zainteresowania ich żałosną osobą pada na rozum.

Gość gość
Kobiety: 1. przesadzają 2. odwracają kota ogonem 3. mieszają 4. zarzucają swoimi winami 5. wybielają się x Już więcej nic w temacie nie wymyślą, mają ograniczone odpowiedzi. Tak działają, nie posługują się ludzkim językiem tylko własnym wypaczonym. Ale już zostały rozpracowane. Kłaniam się czytelnikom.

Gość gość
"No więc napisz jak kobieta powinna odmówić, kiedy facet jej się nie podoba. Przykłady. " x Tłumaczenie - "pod pozorem merytorycznej dyskusji rób co Ci każę, sprawdzam czy się posłuchasz"

Gość gość
- samotnych matek polujących na frajerów nie ma aż tylu, ile ci się wydaje, że jest. Jest za to całe mnóstwo zwyczajnych, szarych związków i małżeństw, z dziećmi i bez - nikt nie ma obowiązku być z kimś, z kim być nie chce - dotyczy to również takich "inteligentów" jak ty, z naciskiem na cudzysłów - coraz częściej kobiety wnoszą do małżeństwa majątek, który po rozwodzie zostaje podzielony tak samo jak majątek męża - opisywany przez ciebie "samiec beta" to zwyczajny mizogin i aspołeczny ponurak bez krzty poczucia humoru, za to przepełniony goryczą i nienawiścią

Gość gość
18:54 Tłumaczenie: pod pozorem pokazania mojej wyższości umniejszam wartość poprzedniej wypowiedzi, nie umiem bowiem odpowiedzieć na pytanie, w jaki sposób można z klasą odmówić mężczyźnie.

Gość gość
ale co odmówić? facet sie nie podoba i co? co komu po co odmawiać? jak mi sie większość kobiet nie podoba, to co tu odmawiać? nie wchodzę w kontakt i tyle, co tu do wyjaśniania? jak sie odmawia mężczyznie? ale co odmawia, zdrowaśkę? jest takie słowo, brzmi "nie" ciężko pojąć?

Gość gość
""No więc napisz jak kobieta powinna odmówić, kiedy facet jej się nie podoba. Przykłady. " x Tłumaczenie - "pod pozorem merytorycznej dyskusji rób co Ci każę, sprawdzam czy się posłuchasz"" x No tak, żądanie od rozmówcy aby podał jakieś przykłady swojego wcześniejszego twierdzenia to "sprawdzanie" :D W takim razie każdy każdego "sprawdza", bo na tym m in polega merytoryczna dyskusja. Te twoje "tłumaczenia" to odkręcanie kota ogonem, bo zwyczajnie nie wiesz co odpowiedzieć.

Gość gość
Autorze, gdybyś usłyszał twarde i stanowcze NIE, to chyba zabiłbyś samicę, która śmiała się tak do ciebie odezwać.

Gość gość
pokolenie "lubię to " ma problem z najprostrzymi sprawami :(

Gość gość
gość dziś Gościu, chodzi mi o sytuację gdy facet ewidentnie zarywa lub chce czegoś więcej, a jest np. naszym znajomym, samo "nie" nie zawsze wystarczy. Bo tak, z jednej strony czepiają się odpowiedzi "jesteś ok, ale pozostańmy znajomymi", a z drugiej też tych bardziej bezpośrednich i szczerych odpowiedzi wyzywając potem takie kobiety od "szmat".

Gość gość
13. "Nie musi być bogaty" czyli "może moja dupa nie spodoba się żadnemu bogatemu, więc od początku udam, że w takich nie celuję i narobię nadziei biedakom"

Gość gość
"Gościu, chodzi mi o sytuację gdy facet ewidentnie zarywa lub chce czegoś więcej, a jest np. naszym znajomym, samo "nie" nie zawsze wystarczy. Bo tak, z jednej strony czepiają się odpowiedzi "jesteś ok, ale pozostańmy znajomymi", a z drugiej też tych bardziej bezpośrednich i szczerych odpowiedzi wyzywając potem takie kobiety od "szmat"." x Tłumaczenie - "to nie Twój problem, ale pomóż mi go rozwiązać, bo chcę zobaczyć czy jesteś pomocnym beta czy egoistycznym alfa"

Gość gość
z babom sie nie dyskutuj****abe sie ****** tak jest

Gość gość
I dlatego nic nie miały do powiedzenia w polityce czy biznesie.

Gość gość
Cały język kobiet to "s**t-testy" czyli goownanie testy sprawdzające faceta (do czego się nadaje) albo wybielające kobietę, która je wypowiada. NIC więcej. Dobranoc państwu.

Gość gość
to ja dodam 14. "jestem dziewica" czyli laska rznela sie juz z min. piecioma facetami i szuka jelenia na stale :D

Gość gość
"Gościu, chodzi mi o sytuację gdy facet ewidentnie zarywa lub chce czegoś więcej, a jest np. naszym znajomym, samo "nie" nie zawsze wystarczy. Bo tak, z jednej strony czepiają się odpowiedzi "jesteś ok, ale pozostańmy znajomymi", a z drugiej też tych bardziej bezpośrednich i szczerych odpowiedzi wyzywając potem takie kobiety od "szmat"." x Tłumaczenie - "to nie Twój problem, ale pomóż mi go rozwiązać, bo chcę zobaczyć czy jesteś pomocnym beta czy egoistycznym alfa" x Ty naprawdę masz coś z główką nie tak. Skończ odpowiadać na moje posty, bo nie ciebie pytam. To nie jest żaden problem, głąbie, tylko zwykłe pytanie, na które jak widać sami nie potraficie odpowiedzieć :D

Gość gość
albo 15. "od tylu? za kogo mnie masz? to boli, nigdy w zyciu" znaczy "tobie nie dam, a wiem jak boli bo juz pieciu chlopa w tym dwoch na raz rznelo mnie od tylu" :D

Gość gość
"18:54 Tłumaczenie: pod pozorem pokazania mojej wyższości umniejszam wartość poprzedniej wypowiedzi, nie umiem bowiem odpowiedzieć na pytanie, w jaki sposób można z klasą odmówić mężczyźnie." x hah, dokładnie.

Gość gość
najlepsze jest to 16. "traktujesz mnie przedmiotowo" znaczy "rób tak dalej mrr :P" xD

Gość gość
17. kocham cie - a za dwa dni juz wiemy, ze rznie ja ktos inny :(

Gość gość
18. intercyza? Ty mi nie ufasz? - znaczy "ulala nie da się wycyckać, zaraz poszukam innego" 19. nasz związek musi się rozwijać / potrzebuję poczucia bezpieczeństwa i stabilizacji - znaczy "chcę twoich pieniążków po ślubie :P" 20. głowa mnie boli czyli "ale zmiękłeś frajerze. chyba poszukam badboya. nie podchodź miękka fajo!!"