Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do rodziców i samotnych mamWakacje z dwójką malutkich dzieci, jest sens?

Polecane posty

Gość gość

Czy wyjazd nad morze z dwójką półtorarocznych dzieci ma sens, jeśli jest się samotną matką? Na pomoc siostry i kuzynki nie mogę liczyć, bo każda ma swoją rodzinę i ewidentnie dają mi znać, że nie chciałyby ze mną jechać. Rodzice są starsi i schorowani, więc też odpadają. Pozostaje mi więc czekać, aż dziewczynki podrosną:(

Gość gość
Wiem, że ludzie mają większe problemy, ale jakoś mnie to załamało. Bo gdy siostra z kuzynką miały małe dzieci to ja jeszcze jako bezdzietna jeździłam z nimi i im przy dzieciach pomagałam. Ale widocznie takie rzeczy się zapomina...

Gość gość
moja kuzynka jest wdową i rok w rok sama jedzie z dójka dzieci na wakacje to ze jesteś samotna matką nie oznacza ze twoje dzieci nie moga z tobą spedzac wakacji masz małe dzieci ale przy dobrej organizacji moze byc to udany wyjazd

Gość gość
lekko nie bedzie ale skoro dajesz sobie rade z nimi sama na co dzien to nad morzem spokojnie sobie poradzisz. a sytuacja z siostra i kuzynka coz... przykra... :(

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi. Już tam na miejscu z pewnością dałabym sobie radę, Bardziej martwi mnie podróż, nigdy sama nie prowadziłam auta tyle km, na dodatek sama w drodze z takimi małymi dziećmi...eh no nic nie mam, o czym marzyć. Poczekam jeszcze rok, może wtedy mi się uda.