Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy już wiecie jak odczytywać język kobiet?

Polecane posty

Gość gość

One nie posługują się słowami tak samo jak mężczyźni, każde wypowiedzianie/napisane zdanie przez kobiety nie można odczytywać wprost.

Gość gość
Przypominam: 1. "intercyza? nie ufasz mi?" znaczy "nie oskubię Cię?" 2. "masz inną?" znaczy "jesteś męski i rżniesz wiele lasek czy warujesz tylko przy mnie?" 3. "ja taka nie jestem" znaczy "jestem jeszcze gorsza, ale dbam o reputację"

Gość gość
Rozumiem, a jeżeli mijając mnie na ulicy nie zauważa mnie, ani nie ma chęci na spacer, co powinieniem zrobić?

Gość gość
nie odpuszczać. nie ma "nie". jeśli odmawia, to nie proponujesz niczego innego - masz jej narzucać swoją wolę, a nie zasypywać propozycjami. mówisz, żeby się nie wygłupiała czy coś takiego i że idziecie! i koniec

Gość gość
sęk w tym że nie traktuje mnie poważnie...

Gość gość
a w dodatku wie że mi bardzo zależy

Gość gość
1. "mam chłopaka" znaczy "wykaż się, to może wskoczysz na jego miejsce" (polecam walnąć tekst typu "a ja mam chcicę") x im więcej walicie głupimi / chamskimi tekstami tym lepiej x 2. laska Was obczaja i pyta z politowaniem "z Tobą?" znaczy "uuu masz słaby wygląd, może przynajmniej masz jaja? czekam na tekst, który mnie zwali z nóg". to od razu walicie np. "ja też im dłużej na Ciebie patrzę mam większe wątpliwości, więc decyduj się szybciej". x po prostu odbijacie piłeczkę, Wasze musi być zawsze na górze x 4. "mężczyzna musi być..." znaczy "będę się chwalić tylko takim facetem, co nie znaczy, że nie będę z jego przeciwieństwem"

Gość gość
"a w dodatku wie że mi bardzo zależy " x To odpuść i popracuj nad sobą, narobiłeś sobie szkody pokazując jak Ci zależy. Im bardziej okazujesz jak Ci zależy tym bardziej podnosisz czyjąć wartość, tym samym sobie utrudniając.

Gość gość
po porady sercowe i wytyczne jak nabrać męskości odsyłam na stronę braciasamcy

Gość gość
Pudło Pudło Pudło

Gość gość
i tak mam trudniej bo jestem młodszy