Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet angel1

cywilizacja powolutku oddaje duszę diabłu

Polecane posty

Gość sweet angel1

nieświadomie/świadomie. Zobacczcie ile symboliki okultystycznej jest na reklamach, jułtubie, znanych markach. Musimy być gotowi bo lada moment zaczną zabijać nas tutaj w Polsce tak jak w innych zachodnich krajach,

Gość gość
wiem. po nas. szkoda, lubilam to zycie

Gość gość
Mamy już nawet nową religie przebudzenia i kosmitów

Gość spirit fałszywe czarne flagi
żołnierze diabła

Gość gość
ale skąd wiedzieć który znak logo czy cokolwiek jest okultystyczne? tak jak sie teraz rozglądam po moim pokoju wszędzie na różnych rzeczach są napisy, loga, na moim laptopie jest mnóstwo znaczków, na myszce od komputera są napisy znacznki, kto wie czy nawet kształt tej myszki nie ma czegoś związanego z okultyzmem, ale to tak by trzeba było się we wszystkim tego doszukiwać i sprawdzać i człowiek by chyba zwariował... zresztą ja uważam że jeśli człowiek nawet nieświadomie zobaczył jakiś tam znak okultystyczny to nie ma to żadnego znaczenia, bo tak jak diabła cieszą grzechy świadome a nie te nieświadome, tak samo z tymi znakami. Co innego jeśli ktoś zna te znaki albo ma świadomość że tu czy tam jest taki znak i się tym jara i podnieca, wtedy inna sprawa.

Gość rozczarowana_
dziś nie martw się, z Bogiem będzie jeszcze piękniejsze w niebie, tylko badz w stanie łaski uswiecajacej, chodz do spowiedzi i Komunii a bedzie dobrze

Gość rozczarowana_
pogooglaj i poczytak o tym posłuchaj ks. Glasa na youtube (to co usłyszysz będzie dla Ciebie często szokiem) poczytaj o napoju 'monster' i genezie jego loga tak, władca tego swiata nie śpi...

Gość rozczarowana_
Ostatnio proboszcz poddał mnie egzorcyzmom i wylizał mi otbyt :)

Gość gość
skutki: a/ feminizmu b/ pedalizacji c/ dżenderactwa d/ innych chazarskich rzygowin

Gość sweet angel1
dokładnie rozczarowana dzisiaj sobie jadę po mieście reklama firmy bodajże budowlanej - trzy ołówki w kształcie trójkąta i w środku oko. a czarnobiała szachownica to już standard kolorystyki barów, restauracji, dyskotek... no i rogi...

Gość gość
a nie słyszałam, że czarnobiała szachownica to symbol czegoś złego.

Gość rozczarowana_
dziś tak, niestety :/

Gość gość
Jaka jest zła symbolika zestawienia bieli i czerni?

Gość gość
masz google, pogooglaj!

Gość rozczarowana_
A jak rozpowszechnili symbol węża. Aż mnie ciarki przechodzą, jak widzę te węże. Mówię wam, Szatan nadchodzi wielkimi krokami, a węże wiją się u jego stóp. A jeszcze zwróćcie uwagę, że ten wąż, to się oplata wokół kija (a wszyscy wiemy, że ten kij, to żaden kij, a symbol peniisa), albo wije się wokół kielicha (a wszyscy wiemy, że to żaden kielich, tylko grzeszna waggina), no i chyba nie trzeba nikomu tłumaczyć, kim jest ten wąż. Chyba każdy wie, kto dał Ewie jabłko. No i wyobraźcie sobie, że ten ohydny symbol wieszają na murach i podpisują "Apteka". A przecież my dobrze wiemy, że to nie jest żaden Apteka, tylko Szatan.

Gość gość
Wolę by się tu specjalistka wypowiedziala.