Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mnie denerwuje gdy podkreslaja gdzies ile dzieci zginęło

Polecane posty

Gość gość

Jakby to mialo znaczenie, dla mnie to obojetne zupelnie. Nawet dzieci sa mniej warte niz ojciec rodziny, matka czy dziadek albo naukowiec

Gość gość
Masz racje, szkoda że cię matka nie ****** jako dzieciaka, bo nawet ten wpis udowodnił, że jesteś nic wartą osobą

Gość gość
tu nie chodzi o wartość człowieka bo każdy jest tyle samo wart, ty ewentualnie mówisz o "przydatności" na rzecz ogółu bo niby taki profesor jest bardziej przydatny za sprawą swojej wiedzy/badań niż nieświadomy niczego 4-latek tu chodzi o niewinność i bezbronność takich dzieci, którzy przez debilizm dorosłych muszą cierpieć i ginąć, m. in, tacy profesorkowie którzy dla ciebie mają jakąś wartość wymyślają... broń, bomby itp

Gość gość
Nawet na mysli mialam bardziej kleski żywiołowe, nikt nie jest temu winny. Los dzieci mnie nie rusza

Gość gość
też mi się to nie podoba. To granie na najniższych ludzkich instynktach. Próbuje się zrównać człowieka ze zwierzętami, żeby bazował na najniższych instynktach.

Gość gość
Nie, tu chodzi tylko i wyłącznie o granie na emocjach i przyciągnięcie uwagi widzów i czytelników. A ponieważ media są powszechnie dostępne, nawet dla tych, którzy mają problemy z czytaniem, umieszcza się krótkie filmiki, przekaz musi być prosty z dużym ładunkiem emocjonalnym. Dzieci nadają się do tego wyśmienicie. Sam widzisz reakcję katoidiotów, którzy mają zakodowane, że nad dzieckiem należy się użalić, a jak się ktoś z tym nie zgodzi, to "bogobojny katolus" natychmiast życzy ci śmierci, wstecznej aborcji, gwałtu i co mu tam jeszcze do pustego łba przyjdzie :D

Gość gość
Mlode zwierzat sa przynajmniej slodkie, urocze. Ludzkie są koszmarne. Nie dosc, ze nieladne, sraja pod siebie to jeszcze wydaja okropne dzwieki. Dzisiaj jeden wstretny bachor przez pol dnia darl jape w wozku, na podwórku, a rodzice zamiast trzymac go w schowku bujali w tym wozku i raczyli wszystkich sasiadow tym dzikim rykiem przypominajacy darcie metalowcow czyli growl czy jakos tak. Pewnie to dziecko zaatakowane przez demona...

Gość gość
Dziecko Rosemary :D

Gość gość
Takie informacje mają jedynie charakter informacyjny i tyle. A to, że podaje się ile zginęło kobiet to już ci nie przeszkadza, hipokrytko?

Gość gość
kolejny chłodny kobieton z łbem wyprany przez feminazistki, który ma potrzebę obnoszenia się z tym jak to bardzo nie znosi dzieci ps. żadna nienawiść nie jest dobra, tym bardziej wobec kogoś kto w żaden sposób nas nie skrzywdził

Gość gość
często jest informacja jeszcze taka. Zginęło np 50 osób, ale... wśród ofiar nie ma Polaków. To taki właściwie pozytywny przykład.

Gość gość
Nikt nie mówił o nienawiści do dzieci. Rozmowa jest o zaznaczaniu i akcentowaniu tego, ile dzieci zginęło. Ale ładnie zilustrowałeś przykład o niepiśmiennym głąbie.

Gość gość
Ciebie nie interesuje los dzieci a mnie nie interesuje los tepych feminazistek które i tak niedługo skończą z obcietym łbem bo kiedyś jak się spytałem kolegi muzulamina co by zrobił gdyby kobieta usunęła jego dzicko to powiedział ze by ja zabił obcinajac ten pusty feministyczny łeb

Gość gość
I może dlatego sprowadzenie muzulumanow nie było by takie zle bo dobre prawdziwe kobiety by oszczedzili a zrobili by porządek z genderowymi babochlopami feminaziolami

Gość gość
Myślę, że feministki mają głęboko w duupie to, czy przejmujesz się ich losem. Śmiem twierdzić, że dzieci mają twoje przejmowanie się równie głęboko w doopie. To dziwne, że taki islamofob ma kolegę muzułmanina. Przecież jakoś musieliście się poznać. Gdzie? Na ustawce pod monopolowym? I w jakim języku ze sobą rozmawiacie? A może ten kolega istnieje tylko w twojej głowie? Taki straszny straszak na wszystkich, którzy mogliby się bać muzułmanina. Wyobrażasz go sobie? Tak przed snem? Często? Walisz konia pod swojego wymyślonego przyjaciela muzułmanina? :D

Gość gość
Tak się składa tepa dzido ze mówię płynnie w języku niemieckim a owego Pana poznałem w niemczech ;) pracując w branży samochodowej ;)

Gość gość
I nie był to żaden islamski brudas tylko przystojny chłop z tatuazami ulozonymi wloskami i 3 dniowa idealnie przystrzyzona broda , bardziej wyglądał jak Włoch niz muzulumanin a swoją wypowiedź zaargumentowal ze żadna szmata nie ma prawa zabierać życia danego od allaha

Gość gość
Innym razem spytałem kurda co by zrobił gdyby jego kobieta zdradziła rownierz padło ze by zabił ale nie powiedział już w jaki sposób

Gość gość
Podstawowe pytanie brzmi: co dzieci robiły w wojskowej bazie?