Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem już stary...nie będę już świętował 18stek, nie będę podrywał nastolatek

Polecane posty

Gość gość

nie będę rodziewiczał koleżanek na kolonii/obozie sportowym/wycieczce/pierwszej dziewczyny, nie bede wiedzial jak to jest upić się po raz pierwszy z kumplami... tyle rzeczy mnie ominęlo ehh to przyczyna mojej depresji, żyłem w złotej klatce, pod kloszem a teraz juz dziad jestem, mam o to żal do rodziców, ze zrobili ze mnie takie gówno żadne leki na depresje mi nie pomogly, tylko alkohol pozwala mi na chwile zapomniec o tym w jakim gównie tkwie nikt mnie nie rozumie

Gość gość
no tak najgorsze jest to że cię ominelo rozdziewiczanie i chlanie :/ faktycznie dramat... coż każdy ma inne priorytety

Gość gość
hehe dramat że hoho

Gość gość
Drumat.

Gość gość
"żadne leki na depresje mi nie pomogly, tylko alkohol pozwala mi na chwile zapomniec o tym w jakim g*****e tkwie" - no to się dowiedziałam, że alkohol POMAGA :D na depresję :D a odnosząc się do całości: autorze, jeśli masz wrażenie. że w "g*****e tkwisz", to pewnie tak jest ale wina tego "tkwienia"w nim jest wyłącznie twoja. żeby cię autorze zrozumieć :P trzeba wypić co najmniej 5 litrów wódki i to duszkiem :P