Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się ze mam depresje

Polecane posty

Gość gość

Hej, pierwszy raz tworzę wpis na forum i nie wiem zbytnio od czego zacząć. Jestem 15 latka mieszkam w małym mieście, zawsze czułam ze jestm inna - bardziej zamknięta w sobie niż inni. W szkole mam bardzo słabe oceny a w domu rodzice są zbyt nadopiekuńczy, zawsze byłam osoba która miała dużo problemów, lecz potrafiłam sobie z nimi radzić. Moje przyjaciółki znalazły sobie chłopaków i już nie mają dla mnie czasu. Nie mam powodzenia u płci przeciwnej ani nie jestem nadzwyczajnie ładna. Moja samoocena równa jest zeru. Odczuwam nieuzasadniona nienawiść do siebie i wszytko co robię skazuje na porażkę. W ostatnich dniach nawet nie chce wychodzić z domu. Czuje ze jestem do niczego i nie chce mi się żyć. Coraz częściej zaczynam się zamartwiać moją przyszłością. Moim największym marzeniem jest żeby znałeś wsparcie dlatego zdobyłam się na odwagę i napislam ten wpis.

Gość gość
Nie daj sie takim myslom! !!! Jestes mloda. Okres dojrzewania jest trudny. To czas akceptacji siebie. A lubisz czytac ksiazki? Co lubisz robic? Znajdz cos co ciecieszy. A mozesz z rodzicami porozmawiac? Zadzwon do kolezanek na pewno znajda chwile by pgadac. Gdyby takie myslenie sie przedluzalo bedziesz musiala isc do psychologa lub psychiatry. Depresjato teraz normalna choroba. WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE!!! Powtarzaj to sobie!!!!