Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nierówne dawanie 500 plus pozbawiło mnie wszelkich uczuć do innych

Polecane posty

Gość gość
Łatwo być dobroczyńca z cudzej kieszeni. Nie mam dzieci. Mam ktedyt na mieszkanie i zaiwaniam na dwóch etatach. I szlag mnie trafia, że z moich pieniędzy funduje sie 500+ Wolałbym dołożyć do hospicjum lub niepełnosprawnych. Ale rzadza moimi pieniedzmi bez mojej zgody.

Gość gość
też uważam, pomoc tylko i wyłącznie chorym, chorym,,,, ale te cholerne pisowce postradały całkowicie rozum

Gość gość
nie mam dzieci , ale mam nadzieje zawistne sunie że 500 będzie bardzo długooo żeby was długooo szlak trafiał :-)

Gość gość
szlak trafi to katolickich pisowców za okradanie innych pracujących z ich pieniędzy, bo 500+ z sufitu nie spada

Gość gość
Wiem, ze to nie tlumaczenie, ale co zrobic ? Nieraz stoje przed wyborem, czy kupic sobie leki, czy dziecku nowe buty lub kurtkę, bo wyrósł. x a na jaki rozmiar tą kurtke dla dziecka potrzebujesz?

Gość gość
czy myslisz, ze żebranie o np. teraz kurtkę, później bluzkę, , a następnie o chleb itp. to ją usatysfakcjonuje, przecież ona ma dziecko i dziecko wino tak jak inne dostawać naszych podatków 500+, czy to dziecko to jest dzieckiem wyklętym, że jemu się nie nalezy

Gość gość
jakbys miała drugie dziecko wydałabyś na nie o wile więcej niż 500 zł miesięcznie więc mając jedno i tak oszczędzasz :) matki dwójki, trójki dzieci na pierwsze też nie dostają i nie jęczą. Tylko zazdrosć was zżera!

Gość gość
to cholerne pisowce aby nie skłócać rodziców winny dawać dla wszystkich dzieci, w anglii jest tak, że na pierwsze więcej a na drugie i kolejne mniej, bo wiadomo, że jak komputer się kupi pierwszemu to i każde po kolei korzysta, z ubrań też można po pierwszym korzystać, jak pierwsze korzysta z oświetlonego pokoju to i każde następne też, itp. a u nas p*****lnięte pisowce pozbawione są logicznego myślenia

Gość gość
pisowce kupily glosy patoli tym programem

Gość gość
precz z pisowcami, i to jest małpy po katolicku dzielenie dzieci na gorszych i lepszych

Gość gość
ja te teraz jak słyszę, że zbierają pieniadze np. na chore dzieci to od razu dostaję k***icy, bo jak można zdrowym rodzicom jak byk dawać za darmo 500+ a rodzice mający chore dzieci żebrzą o pieniądze na ich leczenie, to tylko może tak robić chory PIS