Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam Irańczyka, dlaczego ludzie mnie nie rozumieją?!

Polecane posty

Gość gość
..."chrześcijaństwo jest takie samo"...? Na jakiej podstawie tak twierdzisz, my nie prowadzimy ze sobą wojen domowych, nie obcinamy głów, nie gwałcimy, nie wysadzamy się w tłumie ludzi i nie wjeżdźamy ciężarówką w ludzi. Jest jeszcze wiele różnic i podstawowa: chrześcijaństwo jest religia pokoju, islam natomiast religia wojny.

Gość gość
Ludzie cię nie rozumieją, bo nikt o zdrowym umysle nie wiązałby się z muzułmaninem

Gość gość
Hej mam ,meza Iranczyka spedzilam 2 lata w Iranie..zostaw namiar jakis to sobie pogadamy..tu nie ma sensu naorawde Ps.Iran nie jest kraem arabskim Ps.nie chodzi sie tam w burkach 0s.nie mowi sie tam po arabsk Ps.nie maja kilu zon Najmiliszy narod swiata

Gość gość
Co do nakryć głowy, to chyba się chodzi, ale oni tak chodzą - nie chodzą. Oficjalnie jest to zakazane, ale to tak jak u nas toples na plaży, najwyżej się dostanie upomnienie. Myślałam, że jest sens w ogóle o czymś pogadać, ale tutaj się nie da. Większość komentujących nawet nie wie gdzie jest Iran :D Nie wie kto to są Persowie, nie zna historii. Mówiąc o Irańczykach, że są Arabami, to tak jak mówić o Polakach, że są Rosjanami - ten sam argument.

Gość gość
chrzescijanstwo nie prowadzi ze sobą wojny, dobre sobie. To mam śmiech :D:D:D Jakiś idiota to napisał :D Ten gość na H niemiec był katolikiem gdyby ktoś nie wiedział. Władimir jest prawosławny (praktycznie ta sama religia oparta na naukach Jezusa). I co? I gwno. Widzę jak nadstawiacie drugi policzek.

Gość gość
Nie wiem jak zdesperowana trzeba być aby nawet rozważać związek z muzułman Kobieto opamiętaj się póki nie jest za późno i poszukaj faceta z naszego kręgu kulturowego.

Gość gość
Jesteś bardzo zarozumiałą panieneczką,autoreczko...jeśli jesteś taka pewna swego to leć do niego i nie zawracaj ludziom gitary na forum.

Gość gość
Zostaw namiary..pogadamy..jade wkasnie za kilka tyg do Iranu..znow

Gość gość
Tak, zostaw jej namiary, oni prowadzą nabór i szukają głupich, wpływowych i naiwnych, a ty spełniasz te wszystkie wymagania autorko. No, ale ty wszystko już wiesz lepiej, więc spadaj! Nie przekonasz nas do tych "świętych" arabów, czy niearabów wierzących inaczej.

Gość gość
Na pewno wiele zależy co ten czlowiek robi, gdzie mieszka, jak chcielibyście się spotykać itp. Nie piszcie, że język miłości wszystko załatwi itp. bo to brzmi komicznie. Nie dziw się rodzicom i znajomym, ja nie wyobrażam sobie w rodzinie muzułmanów, bo to inny świat. Pomyśl czy jesteś gotowa na poświęcenia, na zmiany, czy umiesz iść na kompromis, to na pewno bardzo trudny związek i nawet jeśli byłby wartościowym człowiekiem to ukształtowały go inne warunki. Znam kilku fajnych Turków, ludzi wykształconych, obytych, po pobycie w Polsce zgodnie przyznali, że się baaardzo różnimy i kobieta z Europy cierpialaby w Turcji. Zastanów się autorko czy nie porywasz się na coś, co jest ponad Twoje możliwości, tym bardziej że wbrew rodzinie i znajomym.

Gość gość
Może to zmyślony temat, a na celu ma przekonanie nas [ agitowanie, o święta naiwności] do muslimów. Polak nie jest aż tak głupi. Czym różni się Hitler od islamskiego terrorysty - niczym.

Gość gość
A propos, a gdzie chrześcijaństwo prowadzi ze sobą wojny? Ależ bezmózgowie x3D.

Gość gość
gość dziś Ty jesteś bezmózgowie x 4. Cała Ameryka Południowa to chrześcijaństwo. A największe ku(r)estwo i narkotyki pochodzi właśnie stamtąd. Gwno wiesz i w dpie byłeś :D

Gość gość
Nie mówimy o korestwie i narkotykach tylko o przygłupach co zabijaja dla dziewic w raju. Jeszcze większe przygłupy twierdzą, że islam jest religia miłości i pokoju. Spierdzielaj do swojego namiotu.

Gość gość
I tak zrobisz co chcesz czyli z nim będziesz. Nieważne jaka wyznaje wiarę, koleżanka była jakiś czas z chrzescijaninem i to człowiek chory umysłowgo dzięki swojemu wychowaniu: wprawdzie na początku był słodki, pomagał jej finansowo, tylko po to żeby po czasie jej to wyrzucać i mówić jak to go wykorzystała. Niedługo zaczęły się wyzwiska i podduszanie, a za jakiś czas gonił ja i kopał. I tak do niego wróciła, tylko po to żeby być oskarżana o zdrady, podczas gdy to ona znalazła zdjęcia z innymi, wskazujące ze były kontakty seksualne. Temat rzeka - ogólnie - jeśli ojciec to wojskowy to masz jak w banku ze kiedyś będziesz służka i to z obita morda. Ale jeśli tak się stanie - wspomnisz te słowa i nikt cię nie pożałuje i słusznie!

Gość gość
A mnie nie obchodzi ani iran ani islam, mam ich w dopie wraz z kimś kto poznał iranczyka i się podnieca tym faktem, głupich nie brakuje.

Gość gość
gość dziś gość dziś Ty jesteś bezmózgowie x 4. Cała Ameryka Południowa to chrześcijaństwo. A największe ku(r)estwo i narkotyki pochodzi właśnie stamtąd. Gwno wiesz i w dpie byłeś smiech.gif Xxx W Tajlandii i Kambodży jest buddyzm i tez jest k******o. Ono bierze się z biedy a nie religii.

Gość gość
A największy terroryzm jest, no.... skąd, najlepiej korestwem się zasłaniać, debilko

Gość gość
Żałosne są te próby zachwalania islamu, juz wszyscy wiedzą, że to gowno x nieskończoność.

Gość gość
Pogadać se możecie ile chcecie a i tak za 10 - 20 lat wasze córki i żony będą grzecznie zasymilowane. Arabów rodzi się 3 - 5 w rodzinie, a w Niemczech jest moda na nieposiadanie dzieci. Jedno dziecko, maks dwa. W Polsce jest to samo. Nie trzeba nikogo zabijać, wystarczy, że będą mieli większość w rządzie, a przecież to bardzo szybko nastąpi. Wtedy ciekawe co będą gadać ci wszyscy prawdziwi Polacy. Śmieję się z tego, bo tak bardzo mnie to nie dotyczy w miejscu w którym jesetm.

Gość gość
Hitler tez myślał, że jest wielki, miał wielkie wojsko i ego, a... i nie docenił przeciwnika.

Gość gość
I co może jeszcze powiesz, że Polska wygrała wojnę z Hitlerem bo tak Cię nauczyli w szkole? Dzielna Polska, wzięła i wygrała z Niemcami, dobre sobie :D Gwoli sprostowania, wojnę wygrały: Rosja, Wielka Brytania, Ameryka. Polska odegrała tam jakąś rolę, ale niestety z całym szacunkiem do ojczyzny, muszę stwierdzić, że niewielką.

Gość gość
"moja siostra wyszła za mąż za irańczyka, też podobno niewierzący, wychował się w niemczech i co>?? a to że wszyscy ją przekonywali żeby dała se z nim spokój że oni zawsze na początku mili i cudowni, nic do niej nie trafiało, ani tłumaczenie ani książki filmy, artykuły w prasie, tv, kompletnie nic, nawet to że w naszej miejscowości jedna wyszła za araba i dzieci jej po rozwodzie zabrał, kompletnie głucha na nasze argumenty wzieła z nim ślub, 2 mies. potem dzwoniła do naszego ojca zaryczana żeby po nią przyjechał bo jest kochany małżonek ją pobił, ojciec pojechał zabrał ją (chciał przylać mu ale zdążył uciec) po tyg. zadzwonił i pojechała idiotka po kolejne manto, mama błagała żeby nie jechała, kolejne kilka mies. zero kontaktu z nami, po czym wysłała nam wiadomość na fb że wyjeżdża do niego bo jest w ciąży itd, rodzice płakali, błagali żeby nie jechała , nie zdażyła, tak ją skatował że straciła dziecko, oczywiście w szpitalu łgała itd że nikt jej nie pobił - stwierdziła że nie chce robić mu problemów- on ją zostawił, ze szpitala wróciła do pustego mieszkania, zabrał wszystko co było wartościowe i pojechał do szwecji- rodzice przygarneli ją do siebie, ale kiedy po pół roku znowu się do niej odezwał i pojechała do niego, zerwaliśmy z nią kontakt, niektórym ludziom nie da się pomóc jeśli na własne życzenie niszczą swoje życie" - muzułmanie to bydlaki!!!!!

Gość gość
Ja tak nie uważam!

Gość gość
Hitler=Mahomet jeden i drugi byli manipulantami i oszustami, kłamcami i mordercami, obaj odwoływali się do duchowości, tylko jeden przegrał, a z drugiego zrobiono proroka. Śmiem twierdzić nawet, że Mahomet był bardziej zboczony seksualnie gwałcąc dzieci, gdyż Hitler tego nie robił.