Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam Irańczyka, dlaczego ludzie mnie nie rozumieją?!

Polecane posty

Gość gość
Sranie w banie.Islam wyznają , więc postępują jak każe ich prorok - pedofil.Wszyscy wyznawcy islamu to potencjalni terroryści,złodzieje , kłamcy i mordercy.Tak każe im prorok i jego koran.Tak uczą ich od dziecka.Niewiernych należy wykorzystywać, okłamywać i mordować.

Gość gość
Chrześcijaństwo jest takie samo, nie wiem czy to zauważyłeś. Każda religia ogłupia ludzi. Wyrpawy krzyżowe to świetny przykład.

Gość gość
islamuch to kozojepca. Spytaj ile kóz zaliczył zanim pozwolisz by swadził swego fallusa w ciebie :O

Gość gość
Wyprawy krzyżowe to był jeden z niewielu momentów w którym świat chrześcijański się jednoczył przed ekspansją muzułmańską. Prześledzcie sobie mapy, jak islam kawałek po kawałku z mieczem w ręku, bo przeciez nie pokojowo, podbijał chrześcijańskie tereny. Ostatecznie ponieśliśmy duże straty i padł konstantynopol. Muzułmanie tylko oszpecili piękne zabytyki i kościoły jak Hagia Sophia

Gość gość
Mieszkamy z mężem ( Polakiem) w Uk, nie mam pojęcia jak wygląda od środka życie z Irańczykiem, ale mój sąsiadka (polka) ma męża Irańczyka i 2 dzieci z nim, ściany cienkie wiec słychać jak wydziera sie na nia, praktycznie codziennie, dzieciom nie pozwala nawet rozmawiać z nikim kto mówi po polsku, a kiedy widzi ze jesteśmy z mezem i dzieciakami na ogródku to goni ją do domu, do szkoły prowadza dzieci w chuście (a on podobno niewierzący) , kiedys z rok temu opowiadała ze on przed ślubem byl cudowny dopiero po sie zmienił, życzę ci szczęścia autorko, mysle ze to wolny wybór, jesteś dorosla i mam nadzieję ze będzie dla ciebie dobry.pozdrawiam

Gość gość
@ Kasia 55 dziś Przestań się oglądać na to co inni myślą łącznie z rodzinką, ważne że Ty jesteś szczęśliwa. x Nie, nie jest ważne, że teraz jest szczęśliwa. Ważne czy potem też będzie szczęśliwa. Nie znam żadnej kobiety szczęśliwej w szariacie. Żadnej. A spędziłam nieco czasu w UE i widziałam niejedno w życiu. Wiązanie się z muzułmaninem to masakra.

Gość gość
Jak chcesz byc niewolnica to Twoj wybor. Po slubie bedziesz jak pies, dostaniesz po mordzie, bedziesz ponizana, wtedy zrozumies dlaczego Cie teraz nie rozumia. Muzulmanie to diabeska wiara, krzywdza ludzi dla przyjemnosci.

Gość gość
moja siostra wyszła za mąż za irańczyka, też podobno niewierzący, wychował się w niemczech i co>?? a to że wszyscy ją przekonywali żeby dała se z nim spokój że oni zawsze na początku mili i cudowni, nic do niej nie trafiało, ani tłumaczenie ani książki filmy, artykuły w prasie, tv, kompletnie nic, nawet to że w naszej miejscowości jedna wyszła za araba i dzieci jej po rozwodzie zabrał, kompletnie głucha na nasze argumenty wzieła z nim ślub, 2 mies. potem dzwoniła do naszego ojca zaryczana żeby po nią przyjechał bo jest kochany małżonek ją pobił, ojciec pojechał zabrał ją (chciał przylać mu ale zdążył uciec) po tyg. zadzwonił i pojechała idiotka po kolejne manto, mama błagała żeby nie jechała, kolejne kilka mies. zero kontaktu z nami, po czym wysłała nam wiadomość na fb że wyjeżdża do niego bo jest w ciąży itd, rodzice płakali, błagali żeby nie jechała , nie zdażyła, tak ją skatował że straciła dziecko, oczywiście w szpitalu łgała itd że nikt jej nie pobił - stwierdziła że nie chce robić mu problemów- on ją zostawił, ze szpitala wróciła do pustego mieszkania, zabrał wszystko co było wartościowe i pojechał do szwecji- rodzice przygarneli ją do siebie, ale kiedy po pół roku znowu się do niej odezwał i pojechała do niego, zerwaliśmy z nią kontakt, niektórym ludziom nie da się pomóc jeśli na własne życzenie niszczą swoje życie

Gość gość
Jeszcze sa cielaki ktore stoja w kolejce do rzeznika!

Gość gość
Iran to kraj po rewolucji Islamskiej Jednemym z ministrów tego Rzadu jczy premierem Jest osoba która wyznaje zatartustyzm czyli najstarsza religia na swiecie tam nikt nie narzuca nikomu islamu ale nikt nie chce zebys ty narzucal im swojej religii to fakt inny kraj Iranczycy Genetycznie sa spokrewnieni z Polakami

Gość gość
j Iranczycy Genetycznie sa spokrewnieni z Polakami x to ze twoja matka puscila sie z ciapatym nie oznacza zaraz ze wszyscy polacy sa spokrewnieni z islamskim bydlem z iranu

Gość gość
Wszyscy Cie rozumia i ostrzegaja, tylko Ty jestes durnowata!

Gość gość
"to ze twoja matka puscila sie z ciapatym nie oznacza zaraz ze wszyscy polacy sa spokrewnieni z islamskim bydlem z iranu..." Jesteś prawdopodobnie tępym dresem, do którego nie docierają argumenty badań genetycznych i badania etnograficzne. Zapewne podobieństwa pomiędzy językiem perskim i polskim też ci niewiele powiedzą, bo nie znasz dobrze swojego języka, a co dopiero języki obce. Takim pustakom jak ty, powinno się zabierać internet i na zmywak, albo do kamieni.

Gość gość
Oj co się wtrącacie, dziewczyna chce być lana, poniżana, rodzić dzieci taśmowo, nosić burkę, usługiwać każdemu facetowi w rodzinie, wszystko za nich robić - wolno jej, tak wybrała wiec trzeba trzymać kciuki by jej się wszystko spełniło.

Gość gość
Znałam dwie dziewczyny, które z racji zawodowych były na Bliskim Wschodzie i wyszly za Araba - obydwie historie skończyły się katastrofą, a uwierz, że już w narzeczeństwie były ostrzegane, ale one ignorowały i tylko twierdziły "u nas jest inaczej" - do tego fakt, że znały język i niby znały się na lokalnej kulturze niby miał być zapewnieniem, że są mądrzejsze niż reszta narodu. Dlatego jak słyszę kolejną, która odkryła miłość na bliskim wschodzie i czemu ludzie nas nie rozumieją - to zwieracz mi się otwiera - kolejna głupia...

Gość gość
A jak wytłumaczycie to, że wśród tego całego gwna są też udane pary, które są ze sobą po 10 -15 lat. Przykładów z biciem kobiet nie podawajce, bo znam polaków z różnych grup społecznych, co leją swoje żony.

Autorko,twoi bliscy po prostu się o ciebie boją. Najbardziej obawiamy się tego czego nie znamy. Zachowaj takie środki ostrożnośći jakie zwykle zachowujesz przy zawieraniu nowych znajomości. Ile naprawdę o nim wiesz? Zastanawia mnie jego ateizm. Wiesz,według prawa szariatu odejście od islamu nie jest dozwolone..chociaż ridda(apostazja) nie zostanie ukarana śmiercią(oficjalnie) osoba taka raczej nie ma czego szukać w swoim ojczystym kraju. Zbadaj dobrze tą sprawę,sprawdz w co wierzy jego ojciec...znasz jego rodzine,rozmawialas z nimi,akceptuja cię?rodzice mają ogromny wpływ na swoje dzieci w islamie,nawet jego siostry będą miały do powiedzenia więcej od ciebie...jeśli .Ty jesteś katoliczką(?) więc niewierną i to też musisz wziąć pod uwagę.

Gość gość
Tak jak już wspomniałam, jego ojciec jest wojskowym, więc nie ma z nim zbyt dużego kontaktu, a matka nie żyje. On sam mieszkał wiele lat zagranicą w tym w Polsce. Nie planuje wracać do swojego kraju, więc z tym nie ma problemu. Ja się też tam nie wybieram, bo mam tu pracę, rodzinę, przyjaciół. Poznajemy się, więc jak na razie nie planuję ślubu i rodzenia setki dzieci. A wy niektóre Polki, z całym szacunkiem - nie pouczajcie mnie. Większość z was nigdzie nie była, nic nie widziała, tylko tak wegetujecie przed telewizorami, rodzicie dzieci i jedyna wasza rozrywka to imieniny u teściowej. Wasz mąż może i was nie bije, bo całe dnie go nie ma w domu, a i ciekawa jestem czy z niego taki anioł. Więc oczywiście lepiej dogadać komuś innemu jak ma się nudne życie.

Gość gość
Autorko jesteś niesamowicie tępa i durna. Lżysz Polaków, jakbyś sama nie była Polką. Uważasz, że Irańczyk jest lepszy od Polaka, a wszyscy tutaj to bydło. W takim razie przekonaj się na własne życzenie i na własnej skórze co wart jest muzułmanin, nawet niewierzący. Nie próbuj nawet go zrozumieć, bo to inni ludzie wychowani w religii wojny, a wyprawy krzyżowe, oraz Sobieski przegonili ich na wieki, teraz powracają ze swoją ludobójczą religią, a ty jak owca idziesz na żeź. I czego ci życzyć?

Gość gość
9:23 Może są Polacy, co biją swoje żony, ale wszyscy muzułmanie biją swoje żony, do rozwodu wystarczy powiedzenie formułki przed pastuchem imamem, a kobiety sa podgatunkiem, nie są zaliczane do ludzi.

Gość gość
Najbardziej rozśmieszyło mnie, że jesteśmy spokrewnieni z irańczykami, naprawde dobre, brawo, Oskar za debilizm. Może jeszcze coś dorzucicie, a polece do sklepu po pas szachida?

Gość gość
Ale to prawda.

Gość gość
Jesteśmy tez spokrewnieni z małpami, co widać na twoim przykładzie.

Gość gość
12:40 to chyba ty jesteś spokrewniona, dlatego tak pieprzysz

Gość gość
Chrześcijaństwo jest takie samo, nie wiem czy to zauważyłeś. xxx ja widze ze nie znasz nauk jezusa gdzie jjezus nauczał zabijajcie niewiernych raczej nauczał kochajcie wrogów wybaczajcie i nadstawiajcie drugi policzek

Gość gość
Mój były mąż pochodzący z Tunezji o nazwisku Hichem Nasri spalił już nam trzy samochody, grozi spaleniem domu i zabiciem nas. Jest na wolności, nasza rodzina jest pozostawiona bez ochrony i tylko nadzieja już w Krzysztofie Rutkowskim - mówi Katarzyna Kuczera z miejscowości Radlin niedaleko Wodzisławia Śląskiego." https://www.youtube.com/watch?v=8vIG5ug6yg0