Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stop mordowaniu

Aborcja zbyt straszna by ją pokazywać, ale nie na tyle straszna by nie wykonywać

Polecane posty

Gość Stop mordowaniu

Aborterów oburza brutalność plakatów antyaborcyjnych, ale brutalność samej aborcji już nie. Francuzów bulwersuje pokazywanie uśmiechniętych dzieci z zespołem Downa, bo może to powodować dyskomfort u kobiet które dokonały aborcji. To mamy stawiać wyżej kobiety, które zabiły swoje dzieci, ponad chrześcijańskie wartości i życie ludzkie? Kobieta, która dokonała aborcji nie jest jakąś dziewicą orleańską, tylko mordercą.

Gość gość
Brawo! Nareszcie ktoś powiedział prawde!

Gość gość
Wiesz, istnieje podział na przestrzeń prywatną i przestrzeń publiczną. W przestrzeni publicznej nie pokazujemy wielu rzeczy zarezerwowanych dla przestrzeni prywatnej. Nie chodzimy na przykład z gołą pupą.

Gość gość
Musisz to wklejać do każdego działu idiotko? Życzę z całego serca takim kato-fanatyczkom by zostały brutalnie zbiorowo zgwałcone i urodziny niepełnosprawne dziecko, by zostały same bez pracy i domu i niech sobie radzą!!!

Gość gość
aborcja to morderstwo bezbronnej istoty wy swinie

Gość gość
Po g****ie dostaje się pigułkę dzień po. Nie wiesz to nie zabieraj głosu!

Gość gość
proponuję porozklejać też wszędzie zdjęcia z operacji wycinania nowotworu na przykład. Na pewno z przyjemnością będziesz na to patrzeć, prawda? Ale czy to znaczy, że niech sobie rośnie i nie ruszać go?

Gość gość
Dziecko a nowotwór ...świat zmierza do samounicestwienia..

Gość gość
to nie powód, by takie widoki serwować wszystkim. dlaczego mój 4letni syn ma na to patrzeć? Niech puszczają kobietom rozważającym taki krok.

Gość gość
Z tym akurat się zgadzam. Ale nie podziwiajmy kogoś bo dokonał aborcji..bo to jest chore

Gość gość
Nikt nie podziwia. I w ogóle nie powinno być tego tematu w dyskusji publicznej! To wyłącznie sprawa matki i ojca tego dziecka. Koniec kropka.

Gość gość
Z tym też się zgadzam!

Gość gość
Szkoda, że sprawa nie jest jednoznaczna z możliwością podejmowania decyzji :O

Gość gość
no cóż, gdyby antykoncepcja była bez recepty, gdyby edukowano jak zapobiegać ciąży, o metodach antykoncepcji, gdyby pigułka dzieeń po, która NIE JEST wczesnoporonna była dostępna również bez recepty, to aborcja byłaby nieliczna. a teraz mamy to co mamy.

Gość gość
gość dziś Masz rację Choć dla mnie zawsze było najważniejsze samostanowienie, które za wszelką cenę jest mi odbierane :O

Gość gość
no niestety, jak same nie będziemy się dopominać się o swoje prawa to będzie dalej jak jest...

Gość gość
Kobieta która jest zdecydowana na aborcję, nie zmieni zdania po jakimś przykładowym filmiku aborcji na z reguły późnym płodzie... Aborcja farmakologiczna wygląda tak, że bierze się tabletki i dostaje okres, nic w tym strasznego.

Gość gość
Nie mam problemów z dostępem ani do antykoncepcji ani do pigułki dzień po. Po antybiotyk też trzeba stanąć w ogonku do lekarza. Czytać uczyć się drogie damy. Aborcja to nie antykoncepcja! Nie zwalniamy sie z myślenia...

Gość gość
Masz rację. Problem jest sztucznie napędzany przez media no i to walka polityczna. Moja kobieta nie chce żeby się wypowiadali w jej imieniu. Chcemy to stosujemy antykoncepcję nie chcemy to nie! Wszystko. A dostępna jest. Do roboty jak Was nie stać!

Gość gość
To co zgwalcone kobiety albo te u ktorych wykryto chory plod tez maja urodzic a kto sie bedzie zajmowal i patrzyl na to chore kalekie dziecko ta matka a nie wy. Ja jestem za aborcja a zwlaszcza gdy jakis psychol g****iciel zrobi dziecko i spiepsza.

Gość gość
Polki które są za aborcją są często wegatariankami nie wolno mordować zwierzątek ale ludzi tak szok !!!!

Gość gość
Faktycznie temat do żartów...gratuluję...

Gość gość
aborcja to morderstwo

Gość gość
Idź do pracy zarób pieniądze nierobie i nie ma problemu z dostępem do ginekologa nawet w święta!!! Dlaczego Polacy robią z siebie żebraków???? Wszystko nalezy im sie za darmo! Do pracy Panie i Panowie!!!

Gość gość
Stop mordowaniu dzieci czyli dokonywaniu aborcji.

Gość gość
Rescator_ a kto sie na ta smierc z glodu dzieci godzi -to wina politykow a nie nasza nie stac nas aby im pomoc

Gość gość
jakie to wszystko proste prawda? Mnie to nie dotyczy, to mogę pourządzać życie innym i mówić co mają robić, albo nie. I się powymądrzać. Póki sama nie mam takiego problemu. Zakładam, że nikt mnie nie zgwałci, nie urodzi mi się całkowite warzywko i zostanę z tym sama, bo państwo będzie sie mną interesować tylko do momentu, kiedy nie urodzę. Potem ma mnie w d***e i mam sobie radzić sama. Na osłodę proponuje 4 tysiaki, bo ma taki kaprys :D A najwięcej do powiedzenia ma bezzębny karzełek bez dzieci i jakiejkolwiek rodziny oraz ksiadz również nie posiadający dzieci :( Oni wszystko wiedzą lepiej

Gość gość
no tak lepiej zabic jak nie pasuje tez chyba kilka osob wykonczyc bym musial bo mnie w******ja

Gość gość
jak super jest zarządzać czyjąś macicą, zwłaszcza jak robi to jakiś facet :) jak super jest komuś coś nakazywać, można się wtedy poczuć takim ważnym, prawda? jakim prawem ktoś ma decydować o mojej macicy, o moim ciele, jakim prawem ktoś ma narzucać mi swoje zdanie i poglądy? kiedy w końcu zrozumiecie, że ktoś kto chce aborcji to ją zrobi, nie będzie się was pytał o zgodę! zamiast zajmować się piętnowaniem aborcji, zajmijcie się łatwym dostępem do antykoncepcji. Uświadamiajcie dzieci do czego służy antykoncepcja!! Ale jak sie słyszy, że każda antykoncepcja jest zła, że kobieta cyt.: "tęskni za nasieniem mężczyzny", jak się słyszy, że prezerwatywa prowadzi do bezpłodności i raka, to później nie dziwcie się, że matki mordują swoje nowonarodzone już dzieci, że używają wieszaków, aby samodzielnie wykonać aborcji. Zacznijcie myśleć od początku, a nie od końca !

Gość gość
To nie dawaj na prawo i lewo to nie zajdziesz! Odpowiedzialność za swoje czyny mówi Ci to coś? Ile masz lat? Gimbaza ? Chyba! Ucz się pracuj a na antykoncepcję będzie Cię stać!!!