Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak jest 10 stopni to zakladacie dziecku czapkę ?

Polecane posty

Gość gość
10 stopni w lipcu czy 10 stopni teraz? Moja chodziła 3 miesiące z leczonym wysiękowym zapaleniem ucha więc przy takiej temp (kiedy powietrze jest chłodne i wilgotne, a i wiatr sobie radośnie powiewa) nakładam i w doupie mam, co tam sobie o mnie szepnie jedna matka z drugą na placu zabaw.

Gość gość
Zależy ile dziecko ma. Moja mała 4latka. Gdy wieje zakładam jej cienka czapkę lub chociaż opaskę.

Gość gość
Ale 10 ba termometrze czy odczuwalna. Jak odczuwalna to nie.

Gość gość
Tak jak dzisiaj. Ja mojemu synkowi dalam tylko taka z daszkiem do p-kola, i mysle czy mu zimno nie bedzie. Ma 4 lata.

Gość gość
Generalnie jak jest 10+to już nie zakładam chyba, że pogoda paskudna i wiatr chce głowę trwać wtedy zakładam. Tez od urodzenia ma wysiekowe zapalenie ucha. Uszy bardzo chroniłam jak miał przez rok dreny założone.

Gość gość
Ja nawet sama sobie zakładam czapkę. Nie wiem co się tak czepiacie tych czapeczek. Ubieramy się bardzo lekko, ale czapeczki nosimy. Ja zakładam dziecku, bo sama lubię nosić, ale jak dziecku nie odpowiada, to sobie ściągnie i tyle.

Gość gość
Zależy jaka odczuwalna, czy wieje, gdzie, na jak długo idziemy itp...

Gość gość
Ja sie nie czepiam, tylko poprostu juz sama nie wiem jak ubierac do przedszkola w taka pogode. Dlatego pytam.