Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amariee

Czy jest tu ktoś kto adoptował dziecko

Polecane posty

Gość Amariee

i może odpowiedzieć mi na kilka pytań?

Gość gość
tu nie ma takich co adoptowali - natomiast jest pełno takich co innym każą adoptować

Gość Amariee
Czy długo trwają procedury? Czy są wymagane dobre zarobki - jaki jest pułap? W jakim wieku dziecko może adoptować para koło 38-40? Jakie problemy są głównie z takimi dzieciaczkami?

Gość Zuzanna Amelia ææ
O ile wiem to Do adopcji mozna dostac dziecko z tak zwana ustalona sytuacja prawna. To znaczy , ze obydwoje rodzice dziecka zrezygnowali/zrzekli sie swoich praw rodzicielskich. Takich dzieci nie jest zbyt wiele. Najchetniej adoptowane sa niemowleta. Do adopcji niemowlat czeka sie w kolejce. Pulap finansowy ustala sie w ramach procedur przed adopcja. Nie wiem jak to wyglada na dzien dzisiejszy bo te zasady zmienialy sie kilkakrotnie. Nie rozumiem pytania o problemy z dziecmi. Czy mozesz sprecyzowac ?

Gość gość
Zuzanna Amelia ææ dziś Czyli jeśli chciałabym adoptować paroletnie dziecko będę krócej czekać? Problemy: fas, choroba sieroca, choroby psychiczne

Gość gość
Ja 16 lat temu kilku miesięcznego słodkiego bobasa z blond włosami.Ok 3 roku życia zaczęła ciemniec karnacja i pojawiać się jakaś turecka uroda....Obecnie mamy piekło na ziemi w domu....Żałuję

Gość Zuzanna Amelia ææ
21.22 - Tak. Pomijam czas zalatwiania formalnosci. 21.34 - Wypowiedz godna zakompleksionego koniotrzepa

Gość gość
Jeśli chcesz wiedziec czy uda Ci sie zaadoptować dziecko, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość Amariee
Reklama tej wróżki jest naprawdę żałosna. Dziękuję pozostałym za wypowiedzi. Serio pytam o problemy związane z takimi dziećmi.