Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Prezent na 40 urodziny

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

呕ona brata ciotecznego mojego m臋偶a zaprosi艂a nas na swoje 40 urodziny. Nie mam poj臋cia co jej kupi膰. Jakie艣 sensowne pomys艂y? Nie wiem co lubi.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Butelka dobrego wina, to si臋 zawsze przyda, jak nie jej to do podania go艣ciom. Albo w marketach s膮 gotowe takie kosze podarunkowe, w r贸znych cenach i z r贸znym zestawem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ktos jeszcze mo偶e si臋 wypowie?;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
-karnet do SPA -40 czekolad -40 kupon贸w lotto zawini臋tych w kszta艂t kwiatu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bizuteri臋 daje sie zonie albo dziewczynie albo mamie a zonie kuzyna bizuterie by艂oby dziwne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O karnet do spa mi si臋 podoba ! ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tobie! si臋 podoba, ale czy jej? Je艣li ona nie lubi chodzi膰 do takich miejsc, albo swojego cia艂a (co przy 40tce ma wi臋kszo艣c kobiet, wi臋c i niech臋tnie si臋 rozbiera) to nie wykorzysta tego prezentu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My艣l臋 偶e jej si臋 spodoba, jest do艣膰 przebojowa i ch臋tnie pr贸buje nowych rzeczy. A jak nie to trudno. Odda c贸rce :p A pieni膮dze? Tylko nie wiem czy nie g艂upio.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A no je艣li babka jest odwa偶na ;) albo mam c贸r臋 co w razie czego skorzysta, to spoko. p.s. Pieni膮dze jako prezent dla w sumie nie znanej kobietki, to nie bardzo, lepiej ju偶 ten karnet spa, do koperty z kart膮 i kwiatki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam juz troche latek jakby mi rodzina na urodziny karnet do spa wykupi艂a to bym by艂a mega zadowolona bardziej niz sratki czekoladki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 ja mam juz troche latek jakby mi rodzina na urodziny karnet do spa wykupi艂a to bym by艂a mega zadowolona bardziej niz sratki czekoladki x ale ci nie kupi膮 karnetu tylko sratki czekoladki :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to chyba zostane przy tym karnecie; ) no w艂a艣nie z rodziny wi臋kszo艣膰 daje kas臋 albo kupuje po艣ciel, r臋czniki czekoladki i tak dalej. Chce aby jako艣 mi艂o wspomina艂a prezent ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li jest to dla Ciebie bliska osoba, to mo偶e zafundujesz jej wyjazd do spa na weekend, albo same zabiegi? Jakby艣 szuka艂a dobrego spa, to w Unitralu maj膮 naprawd臋 super: http://www.unitral.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 limerinne
A co艣 takiego https://www.gazetomania.pl/prezent-na-40-urodziny ? Na stronie zamawiacie artyku艂 ze zdj臋ciem danej osoby oraz tekstem o niej. Potem tak膮 ok艂adk臋 umieszczacie na jakiej艣 standardowej gazecie oraz czekacie na reakcj臋 My艣l臋,偶e zaskoczenie powinno by膰 spore :) My艣l臋,ze jest to ciekawsza opcja ni偶 standardowe kwiaty czy czekoladki.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co powiesz na pi臋knie zdobiony wazon, z cyferk膮 40, nietypowy prezent, zdecydowanie jej si臋 spodoba i pi臋knie wpasuj臋 si臋 w wystr贸j ka偶dego domu :) 艢mieszny prezent w postaci fartuszka z nadrukiem "Branie zaczyna si臋 po 40-stce", na pewno sprawi wiele u艣miechu a gotowanie stanie si臋 wi臋ksz膮 przyjemno艣ci膮 :) Zapraszam do odkrycia reszty http://sklepzupominkami.com.pl . Sklep z upominkami, gdzie znajdziesz 艣mieszne prezenty,艣mieszne kubki, koszulki ze 艣miesznymi napisami. Nietypowe prezenty, na ka偶d膮 okazj臋 i dla ka偶dego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶esz w pojedynk臋 lub z艂o偶y膰 si臋 na lot w tunelu aerodynamicznym. Taki pomys艂 zaskakuje ;) Taki voucher mo偶esz zam贸wi膰 na stronie SpeedFly, a w Miros艂awicach odby膰 taki lot.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ida

Jak kobietka jest odwa偶na i przebojowa to mo偶na jej sprawi膰聽voucher na przejazd sportowym autem. Emocje i adrenalin臋 b臋dzie pami臋ta艂a jeszcze d艂ugo po takim przejezdzie. W Devil-Cars maja du偶y wyb贸r aut, wi臋c ka偶dy wybierze odpowiednie dla siebie czy to luksusowe jak Lambo czy Ferrari czy bolid wy艣cigowy 馃檪聽Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asiak

Ciekawym prezentem b臋dzie oryginalna gazeta dnia urodzin. Testowa艂am na 40-tce przyjaci贸艂ki, by艂a zadziwona. Spodoba艂o si臋 bardzo. Oprawi艂a sobie w ramk臋 i zawisi艂a w salonie - wygl膮da extra
wynalaz艂am na www.staregazety.pl

Udost臋pnij ten post

Nie zgadzam si臋 z tym, 偶e bi偶uteri臋 daje si臋 wy艂膮cznie zonie, dziewczynie albo mamie.Bi偶uteria to zawsze dobra opcja - zreszt膮 mo偶na si臋 doradzi膰 m臋偶a kuzynki jak膮 by tu wybra膰. Wyb贸r jest tak du偶y ze bez problemu si臋 co艣 wybierze. Nie wiem mo偶na wys艂a膰 list臋 koralik贸w聽https://www.dekorynka.pl/koraliki.htmlm臋偶owi kuzynki, i niech podpatrzy co tam z nich ma w swojej szkatu艂ce z bi偶uteria jego 偶ona 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karola

Spodoba si臋 jej modny zegarek Elixa, bardzo kobiecy.聽

Udost臋pnij ten post

Wydaje mi si臋, 偶e bi偶uteria b臋dzie bardzo dobrym pomys艂em np. z艂oty 艂a艅cuszek z zawieszk膮聽albo bransoletka celebrytka. Ostatnio zauwa偶y艂am, 偶e Jubiler Lovrin聽https://lovrin.pl/ ma bardzo fajn膮 ofert臋.聽

Udost臋pnij ten post