Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety nie cierpią miłych kulturalnych nieprzeklinających mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Kręcą je karki i koksy wulgrani agresorzy ktorzy potem je bija?

Gość gość
Kobiety nie lubią takich jak ty udających porządnych i omijają szerokim łukiem wszelkie dresopodobne jednostki. A dlaczego? Bo tacy jak ty wcale nie są mili i spokojni tyko zakompleksieni.

Gość gość
Kobiety nie znosza oszustow, ktorzy sa niby mili a naprawde to chamy takie jak na kafe, ktore nie szanuja kobiety

Gość gość
Moim zdaniem kobiety najbardziej lubią naturalnych facetów, którzy niczego nie udają. Ja np. nie lubię zbyt kulturalnych facetów, bo dla mnie to też niemęskie takie "ą", "ę" u faceta i wydaje się sztuczne. Kulturalni i naturalni. To jest to!

Gość gość
To zależy od wieku. Najpierw chcą takiego złego chłopca do seksu i zabawy. A potem kasiatego kulturalnego miska :D

Gość gość
On nie jest moim pierwszym kanałem, wcześniej zupełnie hobbystycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne skecze, jak także pojawiałem się w let’s playach zagranicznych kolegów. Było to czysto hobbystyczne, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 130 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do publikowania materiałów (staram się być bardziej systematyczny), ale ważne jest też dla mnie żeby to co wrzucam podobało się także mi.

Gość gość
Kiedyś z głupoty, teraz świadomie kalkulują ślub a później rozwód bo ich matki, siostry i koleżanki wszystkie tak zrobiły, uważają że to jedyna droga, bo samodzielnie nie myślą w ogóle :classic_cool: