Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydze sie spedzic noc z facetem

Polecane posty

Gość gość

Hej kochane proszę Was o radę. Mam fajnego faceta, jestem zakochana ... i chciałabym z nim przeżyć pierwszą noc. Mam 25 lat mieszkam sama a w związku nie byłam od ponad 5 lat ... wszystkie rzeczy jakie robią ludzie w związku są mi obce. Chciałabym mu kiedyś powiedzieć "zostań na noc" . ale mnie to krępuje .. Wiem, że zamiast usnąć będę się wiercić, wstydzę się iść rano do toalety wstydzę się tych wszystkich porannych czynności, nie wiem jak to przemóc. proszę Was ... czy tylko ja mam takiego stresa czy Wy też tak miałyście? buziaki dziękuję

Gość gość
nie stresuj się, podchodź do tego normalnie, masz baby co noc spędzają z innym facetem i się śmieją

Gość gość
Miałam podobnie, ale byłam wtedy młodsza od Ciebie (teraz już mężatka). I teraz widzę - naprawde nie warto tracić czasu na te wszystkie wstydy i krepację. Chłopak tez człowiek, a jak rano pójdzie do łazienki, jak pusci długiego bąka :D Nie ma sie czym przejmować.

Gość gość
kurde mnie to wszystko tak krępuje :( naprawdę dobrze mi z nim jestem totalnie w nim zakochana może właśnie dlatego to wszystko mnie tak przeraża ... :( normalnie nie wiem jak do tego podejść... taka byłam otwarta kiedyś a teraz mnie normalnie krępuje wszystko :D ja już nie wiem jak się rozluźnić :d co weekend się wykręcam coraz to innymi głupotami żeby tylko nie dopuścić takiej sytuacji czuję się głupio ... jestem stara krowa i co mam powiedzieć" nie jestem gotowa" no kurcze... autorka