Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bank Santander POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Bylam dzis w tym banku wziac kredyt w kwocie 3tys zl. Mam w tym banku raty ktore wzielam przy zakupie telefonu w media markt, w tej chwili zostaly mi 2 raty do splaty i do tej pory nie mialam zadnych zastrzezen do tego banku- raty place terminowo. Posiadam konto w alior bank i tam mam pozyczke ktora wzielam rok temu i ktora splacam terminowo. Potrzebowalam gotowki w postaci 3tys zl i zamiast odrazu isc do aliora i dobrac kwote pozyczki do juz istniejacej to poszłam do tego santandera bo niedawno wysylali mi oferty kredytowe. Na miejscu pani oznajmila mi ze bank odrzucil moj wniosek- nie wiem dlaczego bo nigdy nie zalegalam z platnosciami rat- ale za to pozytywnie przeszłam wniosek o karte kredytowa co dla mnie bedzie bardziej korzystniejsze bo niby dużo mniejsza prowizja niz przy pozyczce. W domu zaczelam dokladnie czytac umowe i sa w niej koszty miesieczne o ktorych w ogole nie bylo mowy np ubezpieczenie, jakies uslugi naprawcze i koszty karty w sumie ok 15 zl miesiecznie. Zaczelam czytac opinie o tym banku i sie przerazilam bo sa bardzo negatywne bank porownywany jest z providentem a wydawal mi sie taki zaufany bo reklamuje go sama justyna kowalczyk. Powiem ze jestem przerazona i chce z tego zrezygnować w umowie mam napisane ze moge odstapic w ciagu 14 dni, dostalam na miejscu ta karte krefytowa z limitem na 4 tys ale jeszcze nie wykonywalam nia zadnych transakcji. Powiedzcie mi bo sie strasznie boje czy jak jutro pojde do tego banku zlozyc odstapienie od umowy to nie poniose zadnych konsekwencji? Nie obciaza mnie zadnymi kosztami?, moga robic mi jakies problemy? I czy jesli u nich nie przeszedl wniosek o pozyczke gotowkowa to jak pojde do aliora to tez nie będzie akceptacji pomimo ze jestem ich klientem i place regularnie,?

Gość gość
Pomocy:(

Gość gość
Ktos odpowie

Gość gość
Idź kobieto jak najszybciej i niech ci dadzą wszystko na piśmie

Gość gość
cały ten bełkot świadczy tylko o jednym; wielu ludzi powinno być pozbawionych możliwości zaciągania zobowiązan kredytowych bo są na to zwyczajnie za głupi. i przypadek autorki to najdobitniej potwierdza :o dziewczyno, poproś bliskich, żeby cię ubezwłasnowolnili. dla twojego własnego dobra