Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wycieczka do Wrocławia. Pomóżcie może ktoś tam z was mieszka ?

Polecane posty

Gość gość

W maju chce wybrać się na wycieczkę do Wrocławia. Mysle nad 14 15 i 16. Ale jak będzie okropna pogoda to raczej zrezygnujemy. Chcemy pójść do zoo afrykarium i co jeszcze jest tam ciekawego? Jaki nocleg polecacie ? Czy rezerwować juz teraz czy jak dojedziemy na miejsce ? ☺

Gość gość
Ostrów tumski, ogród botaniczny, ogród japoński, hala stulecia (fontanny), Sky Tower Wrocław jest piękny:)

Gość Dora86
ZOO tam jest piekne. I te biale tygrysy wspaniale, przepiekne zwierzeta. Polecam zakup oryginalnych, modnych i sportowych butów na http://air-jordan.pl/pl/

Gość gość
A polecacie mi kochane jakis tani nocleg tyle tego jest ze nie wiem gdzie dzwonić. Nigdy jeszcze we Wrocławiu nie byliśmy.

Gość gość
Dzwoniłam w kilka miejsc to chca wcześniej przedpłate ale jak pogoda nie wyjdzie ? Chciałabym jakiś pensjonat pokój nie jakiś drogi hotel

Gość gość
tuż przy zoo jest hostel zielony czy jakoś tak, może tam?

Gość gość
Hello naprawdę nikt mi nie pomoże ? Nie mam siły... siedzę dzwonie i masakra zajęte albo taka cena ze lepiej za granicę

Gość gość
te bym pojechała z dzieckiem ale pieprzone pisowce nie dają mi 500+ na dziecko i nie stać nas,

Gość gość
Hotel Scandic.Wrocław jest magiczny cały rok

Gość gość
Popatrz na jakiejś stronie w stylu trivago najlepiej oceniane hostele i tam podzwoń po kolei. Aaa, i na zoo spokojnie cały dzień możecie zarezerwować (chyba, ze dużo ominiecie).

Gość gość
Właśnie patrze. Ale proszę dajcie mi konkretne nazwy jak pod zirlonym dachem

Gość gość
Sprawdź Boutique Hotel na Kwiskiej. Do ZOO niestety stamtąd daleko, jakieś 30-40 min tramwajem.

Gość gość
Ja nie jestem z Wrocławia, ale bylam 2 lata temu na kilkudniowym wypadzie. Pięknie jest, chociaż my trafiliśmy na upały 42 stopnie w dzień, więc korzystaliśmy na raty z uroków miasta i galerii :-) w sumie Ostrów Tumski, ogród botaniczny, Panorama Raclawicka, rejs po Odrze i zoo to główne atrakcje, fontanny na rynku; byliśmy też w teatrze, w multikinie, trochę w galeriach, ale to ze wzgledu na upał nie do zniesienia. My szukaliśmy krasnali, podziwialiśmy zabytki, pomniki. Na prawdę nam się podobalo.

Gość gość
Super dziękuję ja informacje a gdzie nocoealiscie ? W jakim hotelu

Gość gość
Podaj przedział cenowy i jaki konkretnie nocleg potrzebny. Jestem z Wrocławia, może coś Ci doradzę?

Gość gość
Ja wczoraj z 19:20, nie widziałam że pytasz o nocleg... ja wynajelam hostel w centrum, moon hostel się nazywa. Średnie miejsce, bo to centrum, pokoje wysoko, gorąco było stasznie, a jak okno otwarte to głośno, ale fajnie logistycznie, bo auta z parkingu nie ruszyłam. Myślę, że u nas upał był problemem, bo sam hostel ok, warunki dobre, wszędzie blisko, ceny przystępne, jedynie właśnie hałas od ulicy, ale gdyby nie 42 stopnie w dzień to nie musiałabym okna na osciez co noc otwierać...

Dobry wybór, Wrocław to naprawdę piękne miasto i przede wszystkim bogate w różnego rodzaju atrakcje. Ze swojej strony mogę polecić http://www.kingsapartments.pl/apartamenty/ - to apartamenty w samym sercu Wrocławia. Są najchętniej wybierane przez turystów ze względu na swój wygląd, luksus i atrakcyjną cenę. Myślę, że wam również przypadną do gustu.