Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak szybko i bezboleśnie popełnić samobójstwo?

Polecane posty

Gość gość
skok z conajmniej 10p. na utwardzoną nawierzchnię sprawdziłem, jest szybko i nie boli 🖐️

Gość gość
Jakbyś sprawdził to byś dziś głupot nie pisał

Gość gość
eutanazja a reszta boli

Gość gość
Mój kolega strzelił sobie w głowę. Chyba go nie bolało, czego nie można powiedzieć o jego rodzinie.

Wyobraz sobie, wczuj sie w cierpienie rodziny, przyjaciol, kiedy zbieraja twoje szczatki albo podczas pogrzebu. Zycie jest zawsze i tak za krotkie, umrzesz kiedys jak kazdy, w swoim czasie.

Gość gość
moim zdaniem zastrzyk z kału bo długo i boleśnie sie po tym zdycha o czym pisał peiwen bohater na kafe.

Nie podejmuj nieodwracalnej decyzji pod wplywem odwracalnych emocji. Wytrzymasz ten kryzys. Zwroc sie wszedzie o pomoc. Zacznij od lekarza.

Gość gość
śmierć sie o cb upomni możesz być tego pewien,poco sie spieszyc?

Gość gość
Mój kał uśmierci Twoj możg bo mój kał jest bogiem a ty nie zasługujesz by to gó\wno spozywać

Gość gość
Za porady z kalem dziękuję. Poprostu mam tak wszystkiego dość że nie chce mi się żyć.

Gość gość
Maytreee dziś Wyobraz sobie, wczuj sie w cierpienie rodziny, przyjaciol,.... x he he he, a gdzie była/jest ta bliska rodzina, przyjaciele?, znajomi kiedy ta osoba cierpi i nie radzi sobie z życiem? Dlaczego wtedy wszyscy nie zbiorą się (tak jak potem w dniu pogrzebu) przy kimś takim i nie pomagają za życia wyciągnąć tej osoby z depresji, problemów itd? Jakoś do momentu śmierci oni się nie wczuli. (nie twierdze że tak jest zawsze i w tym przypadku, ale najczęściej tak bywa. Bo każdy przyszły samobójca wcześniej wysyła sygnały, że jest z nim źle, że sobie nie radzi, że ma już dosyć życia. Albo jest w głębokiej depresji i tak właściwie powoli umiera na oczach innych, ale jest sam....)

Gość gość
ale kał mógłby ci pomóc, czemu nie chcesz go przyjmować jedz samo gó\wno ono pomaga wbrew pozorom