Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek lv 29

Miałem dzisiaj bardzo wstydliwą sytuacje w drodze do pracy

Polecane posty

Gość prawiczek lv 29

Mam niedaleko i uznałem, że lepiej sie przejść albo przejechać autobusem miejskim, niż jeździć samochodem. No i wsiadłem do autobusu, dużo ludzi, lekki ścisk i jakaś dziewczyna się oparła przez chwilę o mnie tyłem i dostałem wzwodu. Dobrze, że mam małego (wcale nie dobrze) i się zaraz opanowałem, to nie było widać, ale to wyraźnie świadczy, że coś nie tak ze mną nie jest tak. Zaraz się musiałem odsuwać i stanąć bokiem. Generalnie jak idę to automatycznie się mi patrzy na tyły kobiet, i z automatu mam myśli niewłaściwe, tragedia z tym popędem. Wnioskek jest taki, że trzeba będzie jeździć samochodem albo na piechotę śmigać bo komunikacja publiczna jest nie dla mnie.

Gość gość
Myślę, że godzinne klęczenie na grochu i gorliwa modlitwa oraz trzykrotne oglądnięcie filmu "Smoleńsk" powinny pomóc.

Gość gość
No rzeczywiście sytuacja nietypowa a nawet wstydliwa. Proponuj****ndaż uciskowy owijaj sobie wokół bioder. Jak mały bryknie to bandaż go przytrzyma na miejscu. :-)

Gość gość
Oj tam oj tam, nikt i tak nie zauwazy ze ci stanal, nie przejmuj sie na przyszlosc to normalne