Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja nie mogę jak te kobiety się rozmnażają

Polecane posty

Gość gość
kobiety rozmnażają się nie przez pączkowanie tylko przez rozkładanie gir bez zabezpieczania się, nie uwierzę tutaj, jak ktoś pisze zabezpieczał się i zaliczył 5 wpadek, za wuja nie uwierzę, widocznie to było zjedzenie witaminy C i babsko myślała, że to antykoncepcja

Gość gość
Wow, autorka odkryła Amerykę, kobiety rodzą dzieci, na świecie są ludzie, rozmnażają się... Autorko, toż to szooook, prawda?:)

Gość gość
gość dziś Aha, rozumiem, czyli kobiety są wiatropylne.

Gość gość
poziom autora tematu pantofelek :-)

Gość gość
No to nie wierz, ale tak bylo. Wpadlam przy mini pigulce i przy gumach (pierwsze tylki planowane, a mam piątkę). Stwierdzone przez lekarza, wysoka plodnosc moja i meza i tyle. Zostaje podwiazanie jajowodow.

Gość gość
normalnie może strzelić ja p*****le co za debile tu siedzą żadna metoda nie daje 100 procent a jak widać i wielodzietne mamtki potrafią podwiązać jajowody :-) świadomie :-)

Gość gość
Różna są przypadki ja np "rozkładam giry" przed mężem często i wszędzie bez zabezpieczenia, a mam tylko jedno dziecko. A ostatnio czytałam biografię babki co ma 11 dzieci i uprawiała 14 seksów w życiu, a ma ok. 40l (w USA).

Gość gość
Ja z 3 -cim wpadlam, przy stosunku przerywanym.....jeden jedyny nasz przerywany w zyciu....a Moj przyjaciokja na przerywanym od 3 lat

Gość gość
Ja nie mam dzieci. Jestem juz za stara żeby je mieć. Tak mi się życie ułożyło nie trafiłam na odpowiedzialnego faceta z którym moglabym miec dziecko. I bardo tego żałuję i zazdroszczę wszystkim matkom...

Gość gość
do gość dziś - no i widzisz, szukałaś porządnego faceta na ojca i nie znalazłaś, a masz baby, nie patrzą, leją ich, biją, poniżają a one nie patrzą, idą z nim do łózka i do tego jeszcze się nie zabezpieczają, rodzą dziecko za dzieckiem a później płacz, uciekanie z dziećmi z domu bo pije i bije. Jakie te baby sa pieprznięte to aż przechodzi ludzie pojęcie. Dla fajfusa faceta tak sie poniżają i do tego jeszcze sprowadzają na świat dzieci, które już od urodzenia mają zoraną psychikę. Nie szkoda mi tych bab, te chłopy widocznie jeszcze za mało je leją.