Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kiedy zbrzydlam baby zaczely byc dla mnie mile...

Polecane posty

Gość gość

ktos mial podobnie ?

Gość gość
Wez nie spamuj :O

Gość gość
Te same baby,ktore byly do mnie wrogo nastawione zaczely sie ze mna witac i nawet sie usmiechaja,o co chodzi ? :O

Gość gość
Może przestałaś zadzierać nosa?

Gość gość
gość dziś Może przestałaś zadzierać nosa? x Nigdy nie zadzieralam nosa :(

Gość gość
Zachowuje sie tak jak zawsze.

Gość gość
Kobiety szujakąc koleżanek nie kierują się kryteriami takimi jak wygląd zewnętrzny dlatego skoro koleżanki są dla ciebie miłe to pewnie dlatego że chcą dać ci szansę i spróbować się z tobą zaprzyjaźnić, a ty zbyt wiele uwagi poświecasz wyglądowi a twój problem tkwi gdzie indziej,

Gość gość
bo jak byłaś ładniejsza od nich to miały kompleksy, a kobiety nie lubią czuć się gorsze od innych kobiet. Teraz jak jesteś taka jak one, to mogą coś tam...

Gość gość
gość dziś Kobiety szujakąc koleżanek nie kierują się kryteriami takimi jak wygląd zewnętrzny dlatego skoro koleżanki są dla ciebie miłe to pewnie dlatego że chcą dać ci szansę i spróbować się z tobą zaprzyjaźnić, a ty zbyt wiele uwagi poświecasz wyglądowi a twój problem tkwi gdzie indziej, x Hmm.. Juz mialam kiedys taka sytuacj***ardzo przybralam na wadze i raptem tu mialam kolezanke,tam kolezanke..a jak schudlam to znowu zaczely mnie unikac.Czy to nie dziwne,ze babki tak nagle chca sie ze mna zaprzyjaznic,a zawsze byly dla mnie opryskliwe ?

Gość gość
gość dziś bo jak byłaś ładniejsza od nich to miały kompleksy, a kobiety nie lubią czuć się gorsze od innych kobiet. Teraz jak jesteś taka jak one, to mogą coś tam... x No wlasnie,tez to tak odczuwam...

Gość gość
Do 15:45 co za bzdura ja nawet lubie jak moja koleżanka się fajnie ubiera i dba o siebie bo wtedy ja się od niej czegoś ucze i dla dziewczyn jest ważne żeby koleżanka miała poczucie humoru a czy ładna czy brzydka nie ma znaczenia przecież to tylko koleżanka.

Gość gość
To ciesz sie,ze nie doswiadczylas tego,jakie kolezanki potrafia byc wredne jak zazdroszcza.

Gość gość
Ja sporo przytyłam i dalej nie są dla mnie szczególnie przychylne...

Gość gość
usmiechaja się jak widza jak zbrzydłas ,wredna zawsze jest wredna,tylko udaje

Gość gość
chyba ze ktoś da informacje ze będzie miała korzyści,to tez może się podlizywac ,bo sa wredne i interesowne ,2 w jednym,falszywe i zazdrosne

Gość gość
czyli jeśli jakas franca była wredna nie daj się nabrać i unikaj

Gość gość
No sa takie milutkie,ze az irytujace...a jeszcze niedawno sie krzywo patrzyly i obrabialy doope :O

Gość gość
Jak zbrzydlam tzn przytyłam i przez toksyczny związek przestałam o siebie dbać , ładnie sie ubierać, malować , wyglądałam jak straszydło (według moich standardów) to sie ze mnie śmiały. Teraz znowu świetnie wygladam no i znowu sie krzywo patrzą, z nienawiścią. :D c***j wam w doope idiotki

Gość gość
Co hehe ?

Gość gość
masz rację ,olać wszelkie wredoty,albo szydzą albo zazdroszczą,ja ich unikam ,chyba że sa ponad takimi nizinami ale to wyjatki

Gość gość
baby to tępe suki, a szczególnie dla innych bab, bo to konkurencja o śmierć i życie, która będzie dłużej leżała i pachniała i chwaliła się swoim facetem, co za pissdy, buehehehe

Gość gość
Up

Gość gość
up