Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetttaaaaalomza

Niebieski Wieloryb i skok z okna

Polecane posty

Gość Anetttaaaaalomza

Jestem mieszkanką Łomży (Podlaskie) i przeczytałam w artykule o dwóch nastolatkach, które wypadły z balkonów w blokach. Wszystko w odstępie około godziny, w różnych miejscach w mieście. I tak na prawdę nie byłoby w tym nic dziwnego, ponieważ takie rzeczy się zdarzają, ale moją uwagę bardzo mocno przykuł komentarz na FB, w którym niejaki Mateusz pisze: "W wieloryba pewnie grały :|". W tym momencie dotarło do mojej głowy, że ten wieloryb może istnieć. Jestem zrozpaczona, ponieważ mam córkę w wieku nastoletnim i jak na razie słyszałam tylko o tym z ogólnokrajowych telewizji, a tu nagle u mnie w miasteczku. Poszperałam w internecie i okazuje się, że jednym z zadań w tej "grze" może być skok z dachu. Czy ktoś z Was miał już z tym doświadczenie i może napisać jak się przed tym chronić? http://tvitv.pl/blog/dwie-nastolatki-wypadly-z-okien-w-blokach/ - tutaj jest wideo i widać, że to się stało na prawdę. Dziewczyna przeżyła i zabrana została przez pogotowie.

Gość gość
dziwie sie ze ta gra nie jest zablokowana,tez mam nastolatke i wiem jakie maja pomysly w tym wieku.

Gość gość
Jak można mieć naście lat i dac sie na to nabrać, że wyskocza i co nic im nie będzie? Buhahah Współczuję głupich dzieci

Gość rafciu
Ghost in the Shell 2017 Film w jakości HD dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Ghost_in_the_Shell_2017 Film oparty na kultowej mandze pod tym samym tytułem. Major do zadań specjalnych, jedyna taka na świecie cyborgiczna hybryda człowieka i robota (Scarlett Johansson), stoi na czele elitarnej jednostki Section 9, specjalizującej się w walce z najniebezpieczniejszymi przestępcami. Section 9 czeka największe wyzwanie w historii jednostki. Stanie przed obliczem wroga, którego jedynym celem jest wymazanie postępów technologii wirtualnej Hanka Robotic’s.

Gość gość
Wiem ze czteroletni chlopczyk wyskoczyl oknem kiedy zjadl batonik milky wey i myslal ze pofrunie .... ale nastolatki wierza w jakies wieloryby .... to debile nie nastolatki