Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamasynkanawozku

zdrowy syn w wózku inwalidzkim

Polecane posty

Gość mamasynkanawozku

moja historia jest chora wiem o tym... facet zostawił mnie z dzieckiem , nie mialam pieniedzy. Dookola zaczelam opowiadac ludziom ze syn jest niepelnosprawny i potrzebuje rehabilitacji. W giminie dali mi zapimogi. Sąsiedzi pomagają . Wynajmuje mieszkanie za śmieszne pieniądze. To wszystko z litosci . Ale najgorsze jest to ze ja kaze synowi siedzieć w tym głupim wózku i mówić przy ludziach ze go bolą nóżki itp Bawi sie na chodząco tylko w domu lub jezdzimy na place zabaw do dalszego miasta Jak z tego wybrnac ? boje sie utraty przywilejów a syn wkrecil sie w tą grę . Ostatnio w miescie szedl na nogach w lidlu, spotkalismy sąsiadkę, byłam cała czerwona, syn zrozumiał i spadł na półki w sklepie. Nie spodziewalam sie ze taki z niego symulator . Co robic?

Gość mamasynkanawozku
dodam ze syn ma 2 latka

Gość gość
udać sie do psychiatry i to świńskich truchtem

Gość gość
Taaaaa, dali ci zasiłki bez zaświadczeń o niepełnosprawności!!!!!!! Dobre.

Gość mamasynkanawozku
tak mam zasiłki i "dokumentacje" nie wnikajmy w kwestie w jaki sposób je uzyskałam , to też dość skomplikowane

Gość gość
co za kretynka, chyba tylko gimgowno moze wymyśleć taki debilny temat, dziecko nie wiesz że w komisji jest lekarz i nie wystarczy przyjechać na wozku i powiedzieć że nozki bolą?:D, minister edukacji powinna wprowadzić normalnie lekcje w Wielki Piątek i Czwartek

Gość gość
Ja pitole, to powiedz ludziom ze rehabilitacja pomogła i syn zaczął chodzić. Nie możesz dziecku takich rzeczy wmawiać, bo będzie inwalida psychicznym.

Gość gość
no i dobrze, bo dla pisowców jedno dziecko się nie liczy, jemu nie należy się 500+, także mam nadzieję, że te cholery katolickie pisowce odpokutują biedę tych dzieci

Gość gość
znajoma udawala ze syn ma guza mózgu i zebrała 100 tys na "operacje"

Gość gość
Hm moze istnieje sprawiedliwosc i następnym razem naprawdę będziesz potrzebować pomocy bo chore dziecko a tu figa...