Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ludzie słuchający rocka mają więcej tatuaży?

Polecane posty

Gość gość

Głupie pytanie, ale serio mnie to ciekawi :D

kiedyś tak było, teraz już nie. dlaczego? bo roxckowcy zawsze byli n PRZEKOR, NIEBIESKIE PTAKI, szukali wolnosci w zyciu i przekonaniach, w wiekszosci artystycz\ne dusze. stad malunki w postaci symboli i wspomnien na cieole

Gość gość
zapewniam cię, że dalej tak jest. Myślę, że dlatego, że to dalej w dużej mierze osoby w jakiś sposób artystyczne, ale już nierobiące wszystkiego na przekór.

chodzi mi o to, ze teraz kazdy prawie ma sporo tatuazy, nie tylko rockowxcy, punkowcy. taka moda, taki wiek. w kazdym razie od razu widac, kto robi cos dla mody i widzimisie, a kto uwiecznia cos waznego dla siebie.

Gość gość
mowisx jak typowy metal-pozer ktory mysli, ze tylko kogos powacha i juz wie jaka ta osoba jest

ani to-ani to, to nie ja. obserwuje, wdize setek róż, gwiazdek, glupich napisow, ba, rekawy z polaczonych kwiatkow, czaszek, zegarow... o czyms to swiadczy, z pewnoscias nie o polocie

Gość gość
z twarz dziecka na ramieniu o czym swiadczy? to co wymieniles to klasyka tatuazu, kazdy kto intetesuje sie tatuowaniem i docenia estetyle wytatuowanego ciala ma takie tatuaze bo najlepiej wygladaja i sa ponadczasowe.

Gość gość
To frajerzy z alzheimerem uwieczniają bzdury.

Gość gość
pozdrow rodzicow ktorzy maja dalej twoje zdjecia. frajerzy z zanikiem pamieci

Gość gość
Właśnie tacy debile którzy nie rozróżniają zdjęcia od tatu dają się dziarać i jeszcze za to płacą.

Gość gość
nie chodzi o rozróżnianie tylko o powód dla którego ktoś trzyma makulaturę/robi tatuaże