Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Katolicy to jednak są śmieszni i tępi, taka prawda

Polecane posty

Gość gość

Ciotka z matką narzekały na proboszcza bo mu sie zachcialo nowego kosciola budowac i KAZDY PARAFIANIN ma obowiązek co miesiąc dawac co najmniej 50 zł :D w ogole narzekaly na księzy ze tylko pieniadze...ja wiec wspomnialam o innych malych kosciolach które naprawde pomagają potrzebującym i nie budują jakiś ''swiątyń'' śmiesznych z witrażykami, np kościol adwentystów dnia siodmego i kosciol ewangelicki w moim mieście, tam regularnie organizują zbiorki ale nie pieniedzy tylko odziezy, jedzenia, są stypendia dla dzieci i mlodzieży z datków parafian, oj jak ciotka sie oburzyla, az sie czerwona zrobila ze krytyluje jej katolicki pierd/olnik :D że ewangelicy to ''ŻYDY SĄ'' ze to taka sekta jak ''jehowce'' :D matka zaraz z mordą na mnie zebym do kuchni ciasta pilnowala... taka to jest dyskusja z katolami dają się w du/pe rżnąc bez lewatyywy i kjeszcze sie cieszą, nic dziwnego ze potem bronia księży pedo i g****icieli jak tego spod Kielc który molestowal 14 latke a jak chciala wygadac to ją probowal uciszyc i zgwałcil, parafianie bronili go i mowili ze to nagodna mediów i ''TVN'' :D No ale skoro ikony KK to takie potwory jak Rydzyk, Dziwisz, Hozer, Terlikowski to co sie dziwic, prawda? Czy tu tez są tacy hipokryci ? :D

Gość gość
Gdy czytam takie wypowiedzi, takich przeciwników katolików jak Ty, to wiem, że nigdy do takich osób nie dołączę. Byłoby to dla mnie uwłaczające.

Gość gość
autorze masz świętą rację.tak to niestety wygląda

Gość gość
Ciesze sie, ze Swięta sa i nazdać ci jak świni do koryta nie moge.

Gość gość
"matka zaraz z mordą na mnie zebym do kuchni ciasta pilnowala..." idź dziecko pilnuj ciasta, bo zapewne będziesz je jadła w święta przy stole z rodziną...