Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PANOWIE JESLI CHCECIE DZIEWICY i porzadnej szanujacej sie dziewczyny to

Polecane posty

Gość gość

nie szukajcie ich wsrod zliberalizowanych zdemoralizowanych prozachodnich wyzwolonych ateistycznych srodowiskach tylko w... Kosciele :) a dokladniej na katolickich portalach randkowych. Tylko wierzace konserwatywne kobiety wyznaja cenione dobre wartosci, tylko one sie szanuja. Ja tak wlasnie poznalem moja 26 letnia ukochana zone, ktora do slubu zachowala dziewictwo. Gdy zaczelismy byc razem miala 23 lata, 3 lata w narzeczenstwie wytrzymalismy w czystosci :) nawet nie wiecie jak to scala i umacnia zwiazek! Ja jestem naprawde pewien jej na cale zycie! A jak potem cudownie smakuje taki wyczekany seks z uochana zoneczka...! Poezja po prostu ;)

Gość gość
statystyki zreszta tez nie klamia, jest bardzo malo rozwodow wsrod malzenstw ktore czekaly do slubu ze wspolzyciem, a dlaczego? Po pierwsze wlasnie dlatego ze to naprawde mocno scala zwiazek, a po drugie dlatego ze Pan Bog szczegolnie blogoslawi parom ktore zachowuja czystosc do slubu:) Jak sie czeka do slubu to pokazuje to ze w zwiazku na 1 miejscu jest milosc. I tak wlasnie powinno byc. Pary ktore wspolzyja przed slubem bardziej nastawione sa na spelnianie zwierzecych pragnien fizycznach niz na uczuciach. To tez nie ma co sie potem dziwic ze takie zwiazki w bardzo duzej ilosci sie rozpadaja, bo zalezalo im tylko na bzykaniu a nie na sobie, na milosci.

Gość gość
dokladnie, w zwiazkach takich szybko wypala sie pozadanie, seks juz staje sie rytuna i nie zbyt cieszy, partnerzy zaczynaja sie nudzic, rozgladac na boki... No i zwiazek sie rozpada bo w nim bylo tylko pozadanie, a nie milosc... Zwiazek oparty na milosci nigdy sie nie rozpadnie, chocby nie wiem co sie dzialo, czy jest dobrze czy zle, czy w zdrowiu czy chorobie milosc zawsze daje sile i scala, dlatego opierajcie swoje zwiazki na uczucicach, na milosci, a nie na bzykaniu i seksie przedmalzenskim bo z tego niestety nic dobrego nie wychodzi, a poza tym czyniac tak wchodzicie na podworko szatana...

Gość gość
dobrze gadasz

Gość gość
Dla mnie przyszla zona musi byc dotarta i dojechana. Dziewice traktuja meza jak inwentarz, podobnie jak psa i kota.

Gość gość
No i gdzie są ci wszyscy szczekacze chcący dziewicy? Nagle was nie ma? bo wam hooje tylko o sianie fermentu i hejtowanie chodzi, a nie o szerzenie dobrych moralnych postaw 🖐️

Gość kloccc
fajne są w wolontariacie też

Gość gość
Rescator555 dziś to oznacza szanowanie i zachować cnoty dla przyszłego męża

Gość gość
Nie świadczy o niskim libido tylko kontrolowanie popędu.

Gość gość
Kontroluj sobie ten popęd do śmierci

Gość gość
Ja mam wysokie libido, ale też chcę zaczekać. To wymaga wysiłku, ale warto :P

Gość gość
każdy można łatwo kontrolować

Gość gość
Rescator z takim podejściem widać że zależy ci TYLKO na seksie, a nie na miłości uczuciach... i tak jak po ślubie kopnąłbyś w doope swoją żonę bo ma cipke motyla a nie bułeczke jak chciałeś to tak samo w chorobie byś ją zostawił śmieciu... I gdzie tu wtedy ta twoja miłość co? bo ty nie z miłości się żeniłeś tylko dla seksu

Gość gość
gość wczoraj '' nawet nie wiecie jak to scala i umacnia zwiazek!'' nie i nie polecam bo znam takie osóbki i na dobre to raczej nie wychodzi.'' Poezja po prostu'' nie podniecaj się bo nie ma czym.gość wczoraj ''statystyki zreszta tez nie klamia, jest bardzo malo rozwodow wsrod malzenstw ktore czekaly do slubu ze wspolzyciem'' a wiesz że niektóre statystyki są zfałszowane i liczba się nie zgadza?gość wczoraj ja myślę tak samo.gość wczoraj no gdzie są?Hał hał prawiczki do nogi ha :D gość dziś co ma bułeczka do motylka?niektóre mają bułeczki a są wyrżnięte ostro a nie które mają motylki a się nie seksiły to bez znaczenia :) a jaa wolę motylki są kochane :D

Gość gość
kloccc masz rację :)

Gość gość
nie chce dziewicy niczym sie nie rozni od normalnej kobiety a kawałek skóry w jej pochwie nie mówi o tym czy jest porządna czy też nie jest

Gość ale jak kobieta miala
wielu partnerow, to porzadna jej nazwac nie mozna