Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradziłam męża i nie mam wyrzutów sumienia

Polecane posty

Gość gość

Mąż ma firmę i często podróżuje, przesiaduje w biurze do późna, nie poświęca mi wystarczająco dużo czasu. Poznałam jenego z keirowników - Pawła - i to z nim zaczęłam zdradzać męża. To jego wina, on mnie do tego zmuisił, gdyby zająś się mną jak należy, nie doszłoby do tego. Może się powinien z firmą ożenić, nie ze mną, skoro to dla niego takie ważne? Z Pawłem łączy nas tylko seks, żadnych emocji i podoba mi się to. On nie ma żony, więc nie ma problemu. Faceci pamiętajcie, że jeżeli nie zadacie o żonę, zrobi to ktoś inny.

Gość gość
a kobieta powinna mieć co najmniej dwie cipki, jedna dla męże, pozostałe dla kochasi

Gość gość
w przypadku zaniedbania nie można winić,poza tym czasem mógłby cie zabrać w podróz

Gość gość
To chwalebne.

Gość gość
Jeśli potrzebujesz rady co zrobic, aby z mężem Ci się ułozyło i jak się skonczy romans z Pawłem, na cco z jego strony możesz liczyć, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
w końcu się dowie jaką quref ma w domu :D

Gość gość
Zrobiłaś jak uważałaś ale ciesz się, że nie męczą cię wyrzuty, nawet nie wiesz jaka to męka. Mi się przydarzył z kolegą z pracy mały romans, tzn spotkaliśmy się parę razy, całowaliśmy się, pieściliśmy rękami ale nie doszło do seksu między nami. Jakie męki przychodziłam z powodu wyrzutów sumienia to szok, z czasem mi jednak przeszło a teraz żałuję, że się z nim nie kochałam. To był niesamowicie ekscytujący okres w moim życiu.

Gość gość
jak dużo podróżuje to pewnie dyma swoją śliczną sekretarkę a nie starą zrzędzącą rozklapiochę :D

Gość gość
Bez sensu a ,co jeśli mąż jest uczciwy? i tyra dla takiej Qurfy , jesteś do niczego przykro mi.

Gość gość
nie wiem czy jestes zadbana laska czy gruba ropucha ale korzystaj z zycia jak mozesz :D

Gość gość
a co jesli nie? lepiej zdradzac na zas, zeby potem sie nie okazalo, ze glupia byla wierna a on sie zabawial z innymi.

Gość gość
Ale jest jeszcze coś takiego w związku ,jak zaufanie ..........

Gość gość
i pewnie ufaja sobie...facet nie dotrzymuje obietnicy malzenskiej to i zona nie musi, prawda??

Gość gość
baw sie dobrze ;) w sumie mi nic do tego wiec Cie kobieto nie oceniam ale dam rade jedną badz bardzo ostrozna ;)

Gość gość
nie wybaczyłabym zdrady i koniec kropka.

Gość gośćhu78jji
Mnie mąz tez zaniedbuje i po latach bycia wierną stwierdzam że nie warto było..co z tego ze moze i nie zdradza fizycznie skoro ma gdzies mnie moje samopoczucie i potrzeby..i to od lat..nie jestem zwolenniczką zdrad ale w koncu chyba to zrobie bo staje sie co raz bardziej smutna i sfrustrowana..dodam też ze nie chce Mu sie dbać o siebie ani isc na terapie

Gość gość
może się zapuściłaś i facet stwierdił że już nie ma dla kogo się starać :) a TY się starasz? czy jak typowa kobieta tylko "oczekujesz"?

Gość gość
Ja tez zdradziałam. Czyn sam w sobie zły, wiem o tym.Ale nie mam wyrzutów sumienia.Trzeba było poprostu rozstać się wcześniej i zacząć nowe życie. To uświadomiła mi zdrada.

Gość Mchy i Porosty
A ja ilekroć zdradzam, to jest mi z tym źle. Nawet nie, że oszukuję żonę, bo ona ma mnie w d***e, ale czuję się przegranym sam przed sobą.

Gość gość
jak żona ma cię w doopie to wyrzutów sumienia raczej bym nie miał na twoim miejscu.

Gość gość
Aha ,ja nawet nie umiałabym sobie tego wyobrazić ,że co ? inną rooochasz przychodzisz do żony i wchodzisz do tego łóżka jakby nigdy nic? czym ty myślisz chyba chojem.

Gość gość
jak żona go ma w doopie to w łóżku chyba nie za wiele się dzieje, nie sądzisz?

Gość Mchy i Porosty
Właśnie widzę, że przerasta to Twoją wyobraźnię. Ona śpi z dziećmi.

Gość gość
czyli klasyk. zrobiłeś swoje (dzieci) i możesz spier.... (do roboty) a potem się kobiety dziwią że "chłopczyki w krótkich spodenkach nie chcą się żenić". Ciekawe dlaczego ...

Gość gość
a autorka też klasyk - mąż zapier.. żeby ta mogła z doopą siedzieć w domu, czyli tak pożądana przez kobiety "stabilizacja" a ta z wdzięczności wypina doopsko po krzakach. Kolejny dobry powód żeby się żenić ,trafisz na taką niewdzięczną ścierkę i życie zmarnowane :)

Gość gość
mąż się tobą nie zajmował to wyklepałaś mu rogi ale żyć za pieniądze które zarobił to ci nie przeszkadza

Gość gość
Ty szmato niestabilna

Gość gość
Mąż z********a dla ciebie a ty za to d**y dajesz po kątach. Taka jest wdzięczność kobiet. Dupodajka.

Gość gość
Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal, ale trzeba być bardzo ostrożnym.

Gość takijeden666
Autorko, nie mierz wszystkie żony swoją miarą. :)