Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja też nie lubię teściowej i rodzinki męża. Więc tam nie jeźdzę :D

Polecane posty

Gość gość
Żebyś się zaraz nie zesrala i tak poleca za ta najpiękniejsza a nie najmadrzejsza

Gość gość
Bo wyobraź sobie ze ci twoi synkowie to samce z kuska zadarta do góry i nie będą szukać synowej sktora się będzie podobać mamusi tylko taka na kotej widok im stanie

Gość gość
Licz się ze słowami bo kulturą nie grzeszysz,może i jesteś urodziwa ale głupia jak but!!!!!! i pamiętaj nie uroda jest ważna,bo z ładnej miski się nie najesz tylko z pełnej:D ale skąd ktoś taki może o tym wiedzieć:)

Gość gość
hihihi a czy teraz ktoś spotkał mądrą dziewczynę??? same debilki w portkach,tipsy i we łbie kiełbie. Facet puknie i idzie do następnej.

Gość gość
Ty chyba żyjesz kobieto w alternatywnym świecie , znam wielu takich "dobrych syneczkow " co mieli brzydka ale dobra i poszli do chamskiej ale ładnej , to ze Ty uważasz ich za ideały nie znaczy że tacy sa

Gość gość
Teraz facec***atrzą tylko na urodę duże cyce bo gdyby tak nie było to by dziewczyny pracowały nad charakterem a nie wyglądem

Gość gość
Świetnie ze starszą baba mi prawi moraly o tym jaka jestem i co przeżyłam nie bądź śmieszna , może po jednym zdaniu masz cały mój rysopis ? Zmartwie Cię bo twoje powierzchowne oceny też świadczą o tobie ze jesteś głupia jak but jak ty to mówisz ,,i pilnuj swoich złotych synusiow bo się mogą okazać nie tak brylantowi jak każda mamusia myśli ;)

Gość gość
gość dziś Z charakterem to się człowiek rodzi, a cyce nie zawsze dostaje się w genach więc robią plastyki by złapać faceta na silikon

Gość gość
do gościa z godz.18.13 Nie będę komentować tej wypowiedzi i tylko z tego powodu, że nie zniżam się do poziomu dna i wodorostów.Od moich dzieci ci wara.

Gość gość
18:07 teraz są same chamki z makijażami prostytutek i cycami z plexy:)

Gość gość
Mnie wkurzaja toksyczne mamuśki które swoich synów wychowują na niepełnosprawnych melepetow , kochani malency sunusiowie mamuni a pozniej zdziwiona ze sobie slimor Nie może dziewczyny znaleźć bo żadna nie chce takiego nie przystosowanego do życia maslaka którego mamusia rozpiscila bo to "syneczek " mojego chłopaka matka biła kazała zmywac sprzątać ale go wychowała na prawdziwego faceta a nie nieroba nie umiejacego włączyć pralki i za to jestem teściowej wdzięczna że mam faceta a nie melepete mamusi

Gość gość
Za to kiedyś chamek nie było hahaha widać jak sie pchają wszędzie w kolejkach i tylko wszędzie miejsce życzą a pod blokiem plotkuja godzinami na stojąca teraz właśnie dziewczyny maja dużo więcej honoru

Gość gość
Matka jak bije to pamiętaj że w dorosłym życiu on cię będzie walił i swoje dzieci też.Bicie to przemoc i nie bardzo rozumiem czym się chwalić. Ja mam 4 i 6 lat i uczę ale nie przemocą bo jestem większa i silniejsza. Niech taka mamusia bije tatusia ze nie zmywa to dostanie w pysk ,to nazywasz dobrym wychowaniem

Gość gość
Ha ha, przyprowadzą ci synkowie 'to to', oj przyprowadzą :) Żeby duże doje miała i dawała się popychać w anusa - oto sztywne (nomen omen) kryteria 100 % współczesnych 'adonisów', polskich szarmantów :D Jeszcze się zdziwisz jak bardzo jeden i drugi synuś jest wytworem tych czasów :D

Gość gość
Ja też dostawalam kablem od matki a dziecka nawet nie rusze bo mi żal , nie zawsze ludzie powielaja stereotyp , bardziej mi chodziło o to żeby matki nie robiły że swoich synów z miłości nierobów z lewymi łapami bo ich skazuja na samotność

Gość gość
gość dziś Ej ty.a coś ty się tutaj tak rozpisała? nie masz męża,jesteś konkubiną, matka jego dla ciebie to Pani a ty specjalistka od teściowych.Wez się ogarnij i wypad,bo coś takiego jak ty nie wiele ma dopowiedzenia.

Gość gość
18:46 mówisz o sobie,tobie tez wpychają w o***t:):):) a cyce jak u miss UGANDY

Gość gość
Nie jestem żadna konkubina idiotko tylko nazeczona ;) widać ze kogoś tu o***t z bólu zaswedzial bo pewnie masz takiego niedorobionego synka i Cię boli ze sama sobie winna jesteś , nie martw się przynajmniej N starość sama nie będziesz i synek Ci pościel pogrzeje :D

Gość gość
gość dziś No teraz rozumiem że jesteś"nazeczona" może teraz to ty walniesz się MATOLE słownikem ort.w ten chamski meliniarski język :):):):) Od moich dzieci wywłoko z daleka bo nie jestes tu anonimowa,chcesz? to zobaczysz jaki ci sajgon zrobię że więcej na kafę nie wejdziesz.

Gość gość
hihi,jaka z niej narzeczona,gdzie ten facet,siedzi tutaj i pierdoły od rana posuwa.

Gość gość
Tak ona ma meliniarski język ? Haha

Gość gość
Nie ma to jak pouczać innych samemu prezentując to samo

Gość gość
Sama sobie pisz i sama odpowiadaj,typowe dla psycholi.

Gość gość
2017.04.15 Dobrze że nie odwiedzasz,ty nie chcesz a oni i tak od picu cię zapraszają bo robią to dla syna.Nie należysz do rodziny,musisz mieć wyobraznię że synowa to nie rodzina a ty nawet synową nie jesteś.więc jeszcze gorzej.

Gość gość
Aha czyli Ty też nie nalazalas do rodziny ?

Gość gość
I właśnie dlatego coraz więcej dzieci zrywa kontakt z rodzicami , ja mam męża Ukrainca i jego matka jest najlepsza na świecie traktuje swoje synowej jak córki ale ukrainki to niebo a ziemia przy polskich tesciowych

Gość gość
19:16] Ja nie mam teściów bo mąz wychowany w domu dziecka. Szkoda ale moja siostra ma teściów i stąd ta wiedza.

Gość gość
Nie chwal tak Ukrainek,bo druga żona mojego nieżyjącego już brata ma korzenie ukraińskie,bozzzze zachowaj,niewiele w tym prawdy co piszesz

Gość gość
Ukrainki to wspaniałe kobiety i nie tak chamskie i msciwe jak polki odkąd pomieszkuje na Ukrainie sama się zminiam na lepsze , może to i lepiej ze coraz więcej ich przyjeżdża przynajmniej może się Polki od nich pokory nauczą , mało pyskuja dużo robią a polki na odwrót msciwe pazerne pyskate i leniwe , ukraińska teściowa to skarb i duszą człowiek

Gość gość
Nie dziwię się ze polskiego teściowe piszą o nich bzdury bo by się jeszcze wasi faceci w nich zakochali bo piekne i pracowite , mało w nich jadu dużo miłości