Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja też nie lubię teściowej i rodzinki męża. Więc tam nie jeźdzę :D

Polecane posty

Gość gość
Co znaczy na kromkę chleba trzeba sobie zasłużyć? Pracujesz i ci wydzielają chleb,to taka rozkosz tam mieszkać a w Polsce nie chce się pracować na kasie w markecie? bo za mało płacą?Ukraina jest lepsza?

Gość gość
Ja miałam to szczęście ze moją mamą miała mentalność ukrainki dobra prosta pracowita kobieta ze wsi najpierw 12 godzin pracy później zająć się domem i dziećmi , kobiety w jej wieku to zwykle lenie śmierdzące , wyzywaja młode polki a same są po 100 kroc gorsze i roszczeniowe

Gość gość
ziś zauważ że piszsz też o swojej rodzinie, o sobie rodzice,dziadkowie pociotki to znaczy że inna nie jesteś:)

Gość gość
Chyba twoja polska teściowa Ci chleb wyedziela na Ukrainie babushka daje co do syta

Gość gość
o rety ,mamunia miała mentalnośc Ukrainki,no popatrz popatrz,to możę tobie dorobił uszy jakiś ukrainiec,zapytaj mamusię,może ty też posiadasz tę mentalnośc.Wiesz co skoncz,bo widzę że ci potrzebny dobry psychiatra,może na tej Ukrainie dostaniesz się bez kolejki.PA:)

Gość gość
Mówiłam że moja mama polka to dobra kobieta I ze bardziej z niej ukrainka niż polka bo ma dobre serce i nie ma w niej nienawisci i zawiści

Gość gość
Sama MATOLE napisałas że na kromkę sobie trzeba zasłużyć,perdzielisz jak potrzaskana.LECZ się i mold o zdrowie bo o rozum za pozno/.

Gość gość
Ja wiem że wy polki jesteście zazdrosne o nas ukrainki i dobrze , jak nie umiecie żyć jak ludzie , ja się uważam za ukrainke

Gość gość
To na Ukrainie siedzi się tak godzinami przed kompem a teściowa pieluchy pierze a ty posuwasz pierdoły? do roboty spadaj polski nierobie

Gość gość
Ukrainki w Polsce są od sprzątania mieszkań u Polek

Gość gość
I do bzykania ich mężów

Gość gość
Zgadza się chętnie rozkładają Polakom nogi

Gość gość
Nie nos kochanie noska tak wysoko , już teraz widać ze będziesz okropna teściowa jak każda typowa Stara polka

Gość gość
Przecież te wszystkie nie miłe ropuchowate Stare polskie tesciowe za młodu były tak samo leniwe i aroganckie jak ty , ja Cię szanuje a Ty mnie wyzywasz , Ty się masz za dobrego człowieka ? Ty masz godność ?

Gość gość
Nie myśl sobie że wszystkie Polki młode nie potrafią lepić pierogów i prać pieluch.Powiem więcej,nie szukają nikogo by je wyręczał a dzieci rodzą dla siebie nie teściowych.Dziadkowie to dodatek a je obowiązek.Więc nie nazywaj ich leniami bo do pięt nie sięgasz. Znalazły mężow w Polsce i nie musiały uciekać do Ukrainy .

Gość gość
Gdybyś Ty widziała ile robią ukrainki moja panno , polki to mają wakacje nie życie

Gość gość
[20:27 Masz rację,będę okropna bo z pewnościa nie będę bawić wnuków,dlatego że męczą mnie małe dzieci.Męczą mnie z racji wykonywanego zawodu,za dużo i za długo mam do czynienia z nimi. Synowej się to nie spodoba i będzie ZOONK,trudno,moje tez sama wychowuję bez pomocy i jakoś muszę wytrzymać i bardzo je kocham.

Gość gość
20:38 Każdy robi to co potrafi,Polki też ciężko pracują ale są też takie na które pracują inni.Taka kolej losu.

Gość gość
Ja ną ukraini siedzę w domu i muszę się opiekować dziećmi brata mojego męża ale J kocham bo sa slodziutkie i milutkie, mam też pracę przy garach domu ogrodzie nie czuję ze mnie ktoś utrzymuje bo tak nie jest , dojenie krowy to też praca

Gość gość
Współczuję,w Polsce mogłabyś być niezależną a tam jesteś służącą, i po co ci takie życie? nie masz swoich ambicji? niańczyć cudze dzieci,doić krowy,gotować im gary? Polka u siebie w kraju dla swojej rodziny męża/dzieci gdyby to musiał robić to byłby jazgot ale u obcych robi i gęba w kubeł,za darmo jej jeśc nie dadzą.Szok.